De volgende Fortuyn heet Baudet

Datum:
 • zaterdag 15 januari 2022
 • in
 • Categorie: , , , , ,
 •  De ene beschuldiging is nog krankzinniger dan de ander. 
  De volgende Fortuyn heet Baudet


  (Door: H. Numan)

  We worden vergast (nee, niet zo!) op een oneindig lange lijst van beschuldigingen tegen het Forum voor Democratie en met name Thierry Baudet. De ene beschuldiging is nog krankzinniger dan de ander. Er wordt niet meer gesuggereerd dat Baudet de nieuwe Hitler is. Dat wordt als vaststaand feit aangenomen. Het wachten is enkel op een nieuwe Volkert. Waarom die haat tegen Baudet en z’n Forum? Waarom hoor je niets over Omtzigt? Waarom wordt Wilders min of meer met rust gelaten?

  Laten we beginnen met Pietermans. Omtzigt is geen gevaar voor links. Hij heeft nooit te kennen gegeven dat hij samenwerking zoekt met conservatieve partijen (PVV, FvD, etc.). De boycot tegen conservatieve partijen heeft hij nooit ter discussie gesteld. Wat Pieter betreft, mag Nederland gerust een provincietje worden in de EU. Het is heel goed mogelijk dat Omtzigt bij gebrek aan beter gaat samenwerken met conservatieve partijen, maar niet waarschijnlijk en zeker niet van harte. Een integer man, een verademing. Maar door en door een CDA-politicus, ook al kotste zijn partij hem uit. Van hem hoef je geen veranderingen te verwachten. Hooguit het CDA versie 2, de Herrijzenispartij. Vandaar dat hij met rust gelaten wordt.

  Dan Wilders. Waarom wordt hij min of meer met rust gelaten? Omdat ook Wilders geen gevaar voor links meer is. Wilders is vleugellam gemaakt. De gebruikelijke methode is belachelijk maken, dat werkte prima op Hendrik ‘Boer’ Koekoek. Dat werkte niet op Drs. Hans Janmaat. Die werd direct buiten gevecht gesteld via een tweede probate methode: nazificeren. Janmaat was helemaal geen neonazi, maar werd uitsluitend als zodanig omschreven. Dat werkte zo goed dat vrij snel enkel neonazi’s (lees: het uitschot van de samenleving) met hem te maken wilden hebben.

  Beide methodes zijn ruimschoots op Wilders toegepast, zonder enig succes. Hij werd alleen maar populairder. De trukendoos werd geopend: Wilders is financieel kapot geprocedeerd. Die processen tegen hem kostten Wilders en de PVV een vermogen. Omdat de PVV geen ledenpartij is, krijgt ze geen subsidie, dus dat hakt er keihard in. Verder wordt de PVV geboycot. Of dat legaal of niet legaal is, doet niet meer ter zake. Geen enkele grote partij gaat samenwerken met de PVV, dus kan er geen PVV-kabinet gevormd worden. De laatste tactiek is negeren. Je hoort helemaal niets meer over Wilders. Alleen obligaat nieuws, als Wilders Ter Apel bezoekt, naar Volendam gaat, of over zijn katten. Hij wordt doodgezwegen. En een andere truck werkt ook fantastisch: elke donatie aan de PVV wordt met een vergrootglas bekeken. Geef een kinderpostzegel te veel, en er wordt een accountonderzoek geëist. Als regenten zelf door de mand vallen, zoals Pechtold? Ach. Daar praten we niet over. Doen we gewoon een doofpotje.

  Er is nog een manier: de moraliteit opeisen. Dit is de laatste tactiek die links toepast, en helaas met veel succes. Het is een voortzetting van de Christelijke moraliteit die het CDA zo lang overeind heeft gehouden. Je geeft jezelf een positie die moreel onaantastbaar is. Je tegenstander moet dan dubbel zo hard werken om zijn gelijk te bewijzen.

  Bijvoorbeeld: “Vluchtelingen moeten opgevangen worden. We zijn tenslotte geen barbaren!” Dat is een uitspraak waar iedereen het mee eens moet zijn. Op die manier beheers je het debat. Natuurlijk zullen vluchtelingen-knuffelaars nooit openlijk zeggen: we willen zo veel mogelijk werkschuwe mohammedaanse mannen importeren, hoe ongeloofwaardig ze ook zijn. Die gaan we dan zo luxueus mogelijk huisvesten. Nee, ze zeggen enkel dat ze vluchtelingen ruimhartig willen opvangen, en een menswaardig bestaan bieden. Daar valt weinig tegen in te brengen.

  Dezelfde methode wordt gebruikt in het klimaatdebat. “Het klimaat verandert. 97% van alle geleerden zijn het daarover eens.” Klopt, maar dat zegt helemaal niets. Meer dan 50 miljard vliegen smullen van stront. Dat wil niet zeggen dat het daarom lekker is. Er wordt gesteld dat klimaatverandering door de mens een vaststaand feit is. Dat wordt gepresenteerd als een dogma, dus daar mag niet over gedebatteerd worden. Zodra je dat toch doet, wordt je direct weg gehamerd als extreemrechts, onkundig, en meer. Het leidt de aandacht heerlijk af van het echte onderwerp: een linkse machtsovername via het milieu.

  Komen we uit bij Baudet. Want die krijgt op dit moment alle bakken stront over zich heen die links weet te verzinnen. In eerste instantie was links dolblij met de komst van Baudet. Hij haalde Wilders rechts in, en dat kostte de PVV heel wat zetels. Fantastisch! Die ambitieuze oelewapper verlost ons van de blonde verschrikking!

  Er was echter een klein probleem. De bedoeling, of hoop, was dat Baudet, net als de meeste nieuwe partijen en partijtjes, na een verkiezing zou verdwijnen. Dat deed hij dus niet. Vervelend! Het werd erger, het begon er op te lijken dat Baudet het gat in de markt aan het vullen was.

  Onze regenten zijn beslist niet dom. Anders zouden ze nooit onafgebroken van 1572 tot de dag van vandaag de macht in handen hebben. Ze weten donders goed dat de ondergang van een grote partij de opkomst van een nieuwe partij mogelijk maakt.

  De PVV begon als een afsplitsing van de VVD. Wilders richt zich electoraal op de gewone man. Die heeft absoluut niets te zoeken bij de VVD zelf, en ook niet meer bij de PvdA. Vandaar dat de PVV hoe dan ook een partij van formaat blijft, simpelweg omdat de VVD zelfmoord aan het plegen is, en de PvdA dat al gedaan heeft.

  Baudet jatte de winst waar Wilders zo lang en hard voor gewerkt heeft (dat is dus wat ik hem kwalijk neem). Hij verwoordde het een stuk beter, voor een electoraal hoger opgeleid publiek. Op zich totaal geen probleem. De PVV en het FvD kunnen prima samenwerken, kijk maar naar de VVD-PvdA kabinetten, waar de verschillen veel groter zijn.

  De regenten beginnen nu serieus bang te worden. De PVV is bezig om een echt grote partij te worden, en wil het systeem uit. “Onze” partijen (PvdA, VVD, CDA, D66) beginnen te verdampen. Zolang er geen keuze is, is dat geen probleem. Vandaar dat de VVD het relatief zo goed doet.

  Maar er komt steeds meer keuze. De PVV is een nieuwe – en dit keer echte – volkspartij. Zonder een spatje socialisme. Het FvD was bezig om de VVD te vervangen als een echte liberale partij. Ook hier geen socialisme te bekennen. Het CDA is in gruzelementen gevallen, en nu zit BBB in de Kamer. Caroline en socialisme gaan ook niet door een deur. Dat gaat niet goed! De mensen hebben ons (de regenten) helemaal niet meer nodig!

  Dus worden alle registers opengetrokken om het makkelijkste slachtoffer te grijpen, en dat is Baudet. Caroline van der Plas zit te kort in de Kamer om serieus aan te pakken, en is razend populair. Die schofferen lokt automatisch een 10.000 tractoren naar het Binnenhof. Wilders pakken lukt niet, en die doet toch geen kwaad.

  Wie blijft er over? Inderdaad. Baudet. Merk op dat de afsplitsing van het FvD, Ja21, met rust gelaten wordt. De programma’s zijn identiek, er zijn hooguit wat kommaverschillen. De zetelrovers zijn ofwel eeuwige mislukkelingen zoals Joost Eerdmans of nieuwe politici zoals Annabel Nanninga. Dat partijtje is geen probleem. Ze pretenderen “een fatsoenlijk rechts geluid” te willen maken. Dat moet dus een politiek correct rechtsgeluid worden, als ze niet geknipt en geschoren willen worden. Maak u geen zorgen, als J(oost) en A(nnabel) 21 zo dom zijn om niet politiek correct rechts te werken, dan is het heel snel afgelopen met Ja21.

  Dat het links echt dun door de broek loopt, blijkt uit de beschuldigingen tegen Baudet. Hij zou bezig zijn om een soort van Leibstandarte Thierry Baudet op te richten. Alsof de PvdA, GL en de SP zelf geen ordediensten hebben. Er wordt door de Baudet Jugend gekampeerd en getraind met wapens. Kijk maar, iemand draagt een padvindersmesje! Praat eens met Yasser Feras, toen hij chef DWARS was. Over een explosief dat op zijn bureau door de EOD aangetroffen werd. Of bel Femke Halsema eens op, die heeft een hele collectie terroristen en terroristentrainingen op haar mobieltje. Weet je wie ook graag kamperen? De meest gevaarlijke mohammedaanse jongeren. Daar leren ze omgaan met de AK. “Ah, Koran”.

  Waar links echt razend over is, is het doorbreken van het WO2-monopolie. Tot op heden kan je iemand straffeloos beschuldigen nazi te zijn, hoe krankzinnig of ongefundeerd die beschuldiging ook is. Maar enkel als je links bent! Andersom, hel en verdoemenis. Kijk naar Amerika. Gedurende vier jaar werd Trump vergeleken met Hitler, de antichrist en de duivel zelf. “Moet kunnen, vrijheid van meningsuiting.” Toevallig slaat de kreet ‘let’s go Brandon’ aan. Biden staat in z’n hemd. Links is opeens niet meer voor vrijheid van meningsuiting. Die nogal onschuldige kreet is nu racistisch, staatsgevaarlijk en moet verboden worden. Niks vrijheid van meningsuiting! Een maat voor ons zelf en een voor de rest, zullen we maar zeggen.

  Baudet maakte niet ten onrechte een opmerking dat er tribunalen nodig zijn. En dat is een woord waar links het monopolie op heeft. Een tribunaal = Neurenberg = WO2 = ons monopolie! Ze maken al generaties lang lijstjes van mensen die na hun Bijltjesdag tegen de muur moeten, of in ieder geval een kamp in. Alle beschuldigingen tegen Baudet zijn van dat kaliber. Omdat Baudet een tamelijk nieuwe en onervaren politicus is, heeft hij moeite om die aanvallen te pareren.

  Ik kan alleen maar zeggen: volhouden. Dit is een ontgroening waar je doorheen moet. Je probeerde Wilders 12 jaar hard zwoegen gratis af te pakken. Dat harde zwoegen was grotendeels de aanvallen van links door- en weerstaan. Dat moet jij nu ook doen. Je gemakkelijke instap ligt achter je. Links richt alle ogen op Kwatta. Op dit moment ben jij dat.

  Wees in ieder geval blij dat je van de meest vervelende uitvreters verlost bent. Na jou komt Ja21 vanzelf aan de beurt. Of niet, als ze een fatsoenlijk rechts geluid blijven maken. Want van types als Joost Eerdmans verwacht ik niet anders.

  Door:
  H. Numan
  (voor www.ejbron.wordpress.com)

  0 reacties :

  Een reactie posten