Classificeren van atoomkracht als groene energie is juist!

Datum:
 • maandag 3 januari 2022
 • in
 • Categorie: , , ,
 • De Groenen, die zoals bekend, willen ook het luchtvaartverkeer  beperken.....
  Classificeren van atoomkracht als groene energie is juist!  (Door: Prof. Dr. Jörg Meuthen – Vertaling: E.J. Bron)

  De Europese Commissie wil atoomkracht als “groene energie” classificeren, nadat daarvoor al meerdere EU-lidstaten, waaronder Frankrijk, dat geëist hebben. De Duitse minister van Economische Zaken Robert Habeck (Groenen) en minister van Milieu Steffi Lemke (Groenen) veroordelen het initiatief.

  Prof. Dr. Jörg Meuthen, landelijk woordvoerder en leider van de AfD-delegatie in het Europees Parlement, zegt hier het volgende over:

  “Met haar energiepolitieke spookrijden isoleert de Duitse regering ons land in toenemende mate in de EU. Het initiatief van de Europese Commissie om atoomkracht als ´groene energie´ te classificeren, is de absoluut juiste erkenning van een onomstotelijk feit. Wanneer men het serieus meent met de reductie van CO2-uitstoot, zonder daarbij de de-industrialisatie van de economie, de verarming van de massa´s, de betutteling van de burgers en een energiecrisis op de koop toe te nemen, komt men definitief niet om de atoomkracht heen. Daarom zal onze AfD-delegatie in het Europees Parlement de Europese Commissie bij haar plan ondersteunen.

  De Duitse regering en haar Groene ministers zouden dat eveneens moeten doen in plaats van de hier in het land gebruikelijke geëmotionaliseerde atoomkrachtpaniek te verbreiden: de rampscenario´s van de afgelopen dagen, van Tsjernobyl tot Fukushima, hebben met de realiteit van moderne reactoren en hun huidige bouwwijze niets meer gemeen. Daarom worden ze ook in de hele wereld gebouwd in plaats van zoals hier in het land tegen de wil van de meerderheid van het net gehaald. Moderne reactortypes zijn veilig voor elke averij en hebben de voormalige afvalverwerkingsproblematiek elegant opgelost. Om nu vanwege Tsjernobyl tegen atoomkracht te zijn, heeft daarom ongeveer net zo veel zin als vanwege het neerstorten van de zeppelin Hindenburg tegen de luchtvaart te zijn! Deze analogie past bij de Groenen, die zoals bekend ook het luchtvaartverkeer willen beperken, terwijl zij zelf echter, zoals onderzoeken bewijzen, het meest vliegen – de typische Groene immoraliteit.”

  Bron:
  afdkompakt.de
  Door: Prof. Dr. Jörg Meuthen

  Vertaald uit het Duits door:
  E.J. Bron

  (www.ejbron.wordpress.com) 


  0 reacties :

  Een reactie posten