96% van de Omicron-gevallen in Duitsland zijn gevaccineerden

Datum:
 • dinsdag 4 januari 2022
 • in
 • Categorie: , ,
 •   de mensen hebben geen vertrouwen meer in zulke paniekzaaierij.
  96% van de Omicron-gevallen in Duitsland zijn gevaccineerden

  (Vertaling: E.J. Bron)

  En minister van Gezondheid Lauterbach (foto) maakt zich zorgen om de 4% ongevaccineerden

  Volgens informatie van het RKI [Duitse RIVM] waren de in de kerstweek bekend geworden Omicron-gevallen bijna zonder uitzondering gevaccineerde personen. 69% was volledig gevaccineerd, 27% was zelfs volledig gevaccineerd + een booster. Slechts 4% betrof ongevaccineerden – en precies daarover maakt Lauterbach zich grote zorgen.

  Dit vaccinatieverhaal is voor de verzamelde vaccinatie-propagandisten een echte uitdaging. Men probeert de ongevaccineerden wijs te maken dat de vaccinatie zou beschermen, terwijl men tegelijkertijd de gevaccineerden wil wijsmaken dat de bescherming toch niet zo groot is en dat er een steeds terugkerende opfrissing nodig is. Voor de farmaceutische industrie en haar lobbyisten een winstgevende zaak. Vooral. Omdat gewillige politici zich maar al te graag voor dit karretje laten spannen en het ene wereldondergang-scenario na het andere bezweren. Er worden nieuwe varianten uit de hoge hoed getoverd, die als nog gevaarlijker en bedreigender dan alle tot nu toe bekende varianten worden voorgesteld en dat alleen de vaccinatie de mensheid kan redden.

  Heel lullig wordt het voor die “gezondheidsexperts”, die quasi plotseling een – door de burger volledig bekostigde – ministerspost toegeschoven kregen wanneer de enige bron waarop zij zich beroepen ineens niet meer de cijfers levert die de vaccinatiepropaganda nodig heeft.

  Zoals op dit moment bijvoorbeeld, toen het RKI de cijfers met betrekking tot de vastgestelde Omicron-gevallen in de kerstweek in Duitsland presenteerde. 96% van die Omicron-gevallen betrof of volledig gevaccineerde personen (69%) of volledig gevaccineerde en geboosterde personen (27%). Slechts 4% van de Omicron-gevallen betrof ongevaccineerde mensen.

  De Duitse vaccinatie-propagandist echter kon niets anders bedenken dan luidkeels zijn bezorgdheid met betrekking tot de ongevaccineerden via alle kanalen te verbreiden en maar weer eens een wereldondergang-scenario te bezweren en in de van hem bekende stijl nieuwe paniek proberen te verbreiden. Zijn probleem en dat van alle vaccinatie-propagandisten: de mensen hebben geen vertrouwen meer in zulke paniekzaaierij.

  Bron:
  freiewelt.net

  Vertaald uit het Duits door:
  E.J. Bron
  (www.ejbron.wordpress.com)

  0 reacties :

  Een reactie posten