WHO bevestigt officieel: Covid vaccinatie is gevaarlijk als geen ander!

Datum:
 • zaterdag 20 november 2021
 • in
 • Categorie: , , ,
 • Zoals de Wereldgezondheidsorganisatie opmerkt over de bijwerkingen van vaccins en medicijnen, “lijken de experimentele Covid-vaccins gevaarlijker dan alle andere”. Dat mag niet geheim blijven! Maar de politiek en de reguliere media zijn niet geïnteresseerd.


  20-11-2021


  Elk medicijn of vaccin kan bijwerkingen (ADR) veroorzaken. Het is volkomen normaal. En meestal wegen de voordelen van een medicijn of vaccinatie op tegen de mogelijke schade. Iets anders zou geen zin hebben. Of? Maar nieuwe gegevens van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) doen op zijn minst sterke twijfels rijzen over de voordelen van het experimentele Covid-vaccin.  Het is echter zeer onwaarschijnlijk dat de reguliere media deze gegevens zullen publiceren. Omdat ze in tegenspraak zijn met het algemene verhaal dat deze experimentele vaccins “veilig” zijn.

  In 2015 heeft de WHO een database (VigiBase) gemaakt over de bijwerkingen van vaccins en medicijnen. Er is publieke toegang tot deze database via VigiAccess. Alle gemelde bijwerkingen worden erin gepubliceerd (hoewel de regel hier is dat ze slechts een fractie van alle bijwerkingen uitmaken). De huidige gegevens spreken voor zich.

  Lees hier verder

  Ze lachen je recht in je gezicht uit! Kijk naar de tabel en vraag je af waarom het je als non-geïnjecteerde dodelijk kwalijk wordt genomen dat je nog niet direct dood wilt…..en liever een ander door de WHO goedgekeurd “medicinal product” inneemt, ook al ben je niet ziek.

  En ziedaar: ook Ivermectine en HCQ staan op de WHO lijst en worden op dezelfde manier gekwalificeerd als het “Covid-19 vaccine”, wat helemaal geen vaccin is, maar een experimentele gentherapie. Dat non-vaccin hoort helemaal niet op deze lijst maar op dit overzichtje…. Wie is hier nou geschift??

  Laten we HCQ eens vergelijken met het Covid-19 vaccin. De eerste wordt al sinds 1968 toegepast/geregistreert, 53 jaar dus en dat betekent per jaar dus 615 gevallen van bijwerkingen. Als we het Covid-19 vaccin over dezelfde periode zouden toepassen, dan hebben we het over 130.241.000 gevallen.

  Ook al zou je als overheid niets verplichten, het verzwijgen van data door politici, ambtenaren en de media levert op een Militair Tribunaal de doodstraf op. Het is waarschijnlijk daarom, dat het conglomeraat neurotisch doorgaat met hun genocidale plundertochten door de Mensheid.

  De Binnenlandsche

  0 reacties :

  Een reactie posten