Kinder-IC´s overvol: Niet vanwege Covid, maar vanwege de corona-maatregelen

Datum:
 • donderdag 11 november 2021
 • in
 • Categorie: ,
 •  Respiratoir syncytieel virus (RVS) in plaats van corona
  Kinder-IC´s overvol: Niet vanwege Covid, maar vanwege de corona-maatregelen


  (Vertaling: E.J. Bron)

  Kinderklinieken in Duitsland slaan alarm, omdat er ongebruikelijk veel kleine kinderen met RSV-infecties behandeld moeten worden. Veel ziekenhuizen kunnen tijdelijk geen nieuwe kinderen opnemen. De roep dat dit de wraak zou zijn van de mondkapjesplicht weerklinkt. Maar wat is dat voor ziekte, en waarom treedt ze op dit moment zo vaak op? Dat wordt niet gevraagd door “corona-ontkenners”, “Covidioten” of “samenzweringstheoretici”, maar letterlijk door de “Welt”.

  En verder komen we daar te weten dat:

  ettelijke kinderafdelingen in Duitse ziekenhuizen aan hun limiet zitten en kinder-IC´s vaak overvol zijn. De oorzaak zijn zware luchtwegenziektes, omdat de kleintjes het door de lockdown en thuis leren aan afweerkrachten ontbreekt. Maar er bestaat nog een zwaarwegender reden.”

  Respiratoir syncytieel virus (RVS) in plaats van corona

  En deze zwaarwegende reden blijkt de volgende te zijn:

  Om de “onafhankelijke fact-checkers” het werk gemakkelijker te maken en om er niet van verdacht te worden hier fake-nieuws te verbreiden, citeren we verder: Ten eerste is het virus met de moeilijke naam respiratoir syncytieel virus (RVS) niet nieuw. Het behoort tot de inheemse wintervirussen en kan vooral gevaarlijk worden voor vroeg geboren baby´s of baby´s met hart- of longschade. Omdat in de afgelopen jaren kinderen nauwelijks met verkoudheidsvirussen geconfronteerd werden (thuis leren, mondkapjesplicht, lockdown), zijn er nu veel kinderen die nog nooit in contact kwamen met RSV. Er komen dus twee jaargangen bij elkaar, desbetreffend hoger is het aantal zware ziekteontwikkelingen.

  En nu komt het beste:

  Immunologen hebben dat zien aankomen en kinderartsen er al in de zomer toe opgeroepen om bedreigde kinderen te vaccineren.”

  Nu rijst de vraag waarom de immunologen niet de regerenden het advies gegeven hebben om de zielige, gekwelde kinderen (verdomme) met rust te laten! Aangezien deze sowieso niet door de “pandemie” getroffen werden en worden. Het leugenachtige argument dat kinderen weliswaar niet door corona bedreigd worden, de ziekte echter kunnen doorgeven, is inmiddels eveneens ongegrond geworden, omdat zoals bekend ook gevaccineerden het virus kunnen overdragen, zoals iedereen ondertussen weet.

  Bron:
  unser-mitteleuropa.com

  Vertaald uit het Duits door:
  E.J. Bron
  (www.ejbron.wordpress.com)

  0 reacties :

  Een reactie posten