Immuun voor Logica: Het eerste doel van deze dodelijke vaccinaties is het beschadigen van de hersenen van de gevaccineerden zodat ze blindelings meer dodelijke vaccinaties blijven nemen

Datum:
 • donderdag 11 november 2021
 • in
 • Categorie: ,
 •  Ik was vanochtend op stap in wat ik COVID-land noem, de voorheen vrije provincie Manitoba in de voorheen vrije natie genaamd ‘Canada’…


  7-11-2021

  En ik blijf me verbazen over de pure onwetendheid en stomheid van wat men vroeger ‘de mensheid’ noemde, terwijl die achterlijke idioten hun gezondheidsvernietigende gezichtsluiers zo strak over hun gezicht blijven dragen, terwijl ze nog steeds geloven dat er een ‘groot kwaad’ en ‘dodelijk’ belachelijk ‘virus’ bestaat dat ons op de een of andere manier allemaal zal doden… Vroeger schudde ik mijn hoofd van walging om deze achterlijken, maar nu kan ik me alleen nog maar inhouden om hun niet allemaal in hun gezicht uit te lachen, schrijft Northerntruthseeker.

  En ja, ik heb de afgelopen weken mijn best gedaan om iedereen die ik tegenkom te vertellen dat de zogenaamde ‘noodtoestand’ in deze provincie begin vorige maand is afgelopen… Ik krijg constant die ‘hert in de koplamp’ blik als ik die idioten dat feit vertel en het feit dat nu die fraude ‘noodtoestand’ is afgelopen, niemand zich meer aan de zogenaamde provinciale ‘richtlijnen’ hoeft te houden… MAAR in plaats daarvan zie ik alleen maar dat deze hersenbeschadigde en ‘vaccinbeschadigde’ achterlijken dat feit gewoon negeren en doorgaan op hun weg naar hun eigen ondergang… Blijkbaar is de schade nu aangericht en zo grondig gedaan aan deze achterlijken dat er nu GEEN hoop meer is om velen van hen terug te brengen tot enig gevoel van realiteit.

  Ik ben onder vuur komen te liggen door degenen die deze dodelijke injecties hebben genomen, de stomste mensen te noemen die men zich kan voorstellen. En ja, ik zal deze achterlijken ‘STOM’ blijven noemen, want dat is beter dan ze allemaal een stelletje achterlijke losers te noemen die het verdienen om te sterven… En wat dan nog, als de waarheid vertellen dat deze idioten STOM zijn, op de een of andere manier hard is, en daardoor een paar van mijn toeschouwers verlies?… Ik zal nooit liegen op dit blog en de dingen bij hun naam noemen, daar ben ik altijd al voor geweest…

  Oké, ter zake nu, en ik wil de schade behandelen die is toegebracht aan de logica van hen die deze KILL SHOTS hebben genomen, en daarom wil ik het volgende verslag presenteren dat afkomstig is van de “Crack Newz” website op http://www.cracknewz.com, dat is getiteld: “IMMUNE TO LOGIC: The first goal of vaccines is to damage the brains of the vaccinated so they keep blindly taking more shots”… Dit artikel werpt inderdaad een blik op het gebrek aan logica van hen die deze injecties met een zekere dood in hun lichaam hebben genomen, met enkele interessante aspecten en logische redeneringen over waarom mensen inderdaad zo bereid kunnen zijn om in de rij te gaan staan om injecties in hun lichaam te nemen die hen zeker allemaal zullen doden… Hier is dat artikel in zijn geheel, en ik heb mijn eigen gedachten en commentaar om te volgen:

  IMMUUN VOOR DE LOGICA: Het eerste doel van vaccins is de hersenen van de gevaccineerden te beschadigen zodat ze blindelings meer injecties blijven nemen

  Natuurlijk hebben sommige vaccins in de afgelopen zes decennia levens gered, waaronder het mazelenvaccin en mogelijk het poliovaccin. Maar met vaccinatie komen corrupte ziekteverwekkers, die in laboratoria worden gebrouwen en gekweekt om het menselijke immuunsysteem, het centrale zenuwstelsel en ja, de systemische hersenfunctie af te breken. We hebben gezien hoe dodelijke varkensvirussen (circovirussen genaamd) opzettelijk werden toegevoegd aan rotavirusvaccins voor kinderen. We hebben gezien hoe sterilisatiechemicaliën (hCG) werden gestopt in vaccins die in Kenia, Afrika, werden gepromoot, en poliovaccins die polio letterlijk verspreidden.

  We hebben decennia lang meervoudige doses griepvaccins gezien, ook wel “griepprikken” genoemd, die een overmaat aan kwik bevatten, waarvan bekend is dat het hersenbeschadiging kan veroorzaken. Tenslotte is kwik het meest giftige niet-radioactieve element op aarde. Nu hebben we mRNA-technologie geïntroduceerd in vaccins, waarbij je eigen cellen worden misleid om miljarden giftige spike-eiwitten aan te maken die het vaatstelsel overspoelen, waardoor de toevoer van zuurstof en voedingsstoffen naar de hersenen wordt beperkt.

  Het eerste doel van vaccins is het beschadigen van de hersenen

  De CDC en CCP creëren immuniteit voor de gevaccineerden, maar niet het soort waar je aan denkt. Vaccins creëren een immuniteit tegen logica, en dat is de enige immuniteit die ze echt bieden. Enige immuniteit tegen het Covid-virus is niet bewezen, en het weinige waarvan men vermoedt dat het bestaat, verdwijnt binnen een paar maanden, waardoor de hele vaccinatiecampagne meer dan waardeloos en ronduit schadelijk wordt.

  De belangrijkste redenen waarom mensen zich regelmatig laten vaccineren, en hun kinderen laten vaccineren, is omdat de massamedia hen ervan heeft overtuigd dat het de enige veilige manier is om dat te doen, terwijl de inhoud van diezelfde vaccins hen in een medische verbijstering houdt – een afgerukte gemoedstoestand die gemakkelijk te overtuigen is van de verzonnen, verdraaide en vervalste “veilig en effectief” mantra.

  Vaccins voorkomen NIET de besmetting en overdracht van het virus, ondanks wat bijna alle gevaccineerde schapen geloven.

  Eén ding is zeker, bijna elke Amerikaan die elk vaccin neemt dat de FDA en CDC aanbevelen, gelooft voor 100 procent dat de vaccins volkomen veilig en zeer effectief zijn, zonder ooit ook maar een greintje wetenschap te hebben gezien om dat te bewijzen. Miljoenen vaccinfanaten beweren dat ze zeer “wetenschappelijk gefundeerd” zijn als het op medicijnen aankomt, maar alleen omdat hun artsen hen verkopen dat ze zich volledig aan de regels houden, wil dat nog niet zeggen dat het een wetenschappelijk gefundeerde naleving is.

  Kijk maar eens naar de opioide epidemie. Is dat “wetenschap” voor de verbetering van de mensheid? Zijn opioïden “veilig en effectief?” Worden ze voorgeschreven voor het grotere goed? Zijn ze goed voor je hart en hersenen? Het is tijd om vaccins van dichterbij te bekijken, in het bijzonder de Covid-vaccins, en hun ware functie.

  Aanvankelijk was de logica om de Covid-vaccins te nemen om te voorkomen dat je Covid zou oplopen, en dus de verspreiding ervan tegen te gaan. Toen heeft de wetenschap dat ‘nepfeit’ aan flarden geschoten. Daarna dacht men dat de vaccins de gevaccineerden zouden beschermen als ze gewoon samen werden gehoed, maar dat verhaal viel in duigen door de wetenschap.

  De CDC had een nieuw narratief nodig. Daarna kwam de theorie dat het vaccin voorkomt dat je een ernstig Covid-geval krijgt. Daarom maken vaccins je stom (immuun voor logica), zodat je je niet alle fouten herinnert die de vaccinindustrie ZOJUIST HEEFT GEMAAKT, en je de volgende grote leugen zult geloven.

  Onthoud dat gefluorideerd water het IQ verlaagt, kwik in griepprikken de hersenfunctie schaadt, en dat nu stollingsprikken de hersenen van zuurstof beroven. Indirect zorgen deze geplande gifstoffen ervoor dat de slachtoffers immuun worden voor logica, zodat ze ze zullen blijven innemen en injecteren. Nu komen de “verplichte” Covid “booster” injecties, die helemaal geen vaccins zijn, maar slechts gentherapie die voorkomt dat je lichaam ziektes bestrijdt, inclusief kanker.

  Northerntruthseeker opmerkingen: Ja, ook ik heb de laatste bijna 2 volle jaren gezegd dat de LIEGENDE HOERENMEDIA verantwoordelijk is voor het tot moes maken van de hersenen van sukkels en hersendode idioten, en ik moet nog steeds ongelijk krijgen in dat aspect…

  En ik heb in diverse artikelen op mijn oude blog behandeld hoe de criminele GATES foundation een programma runde dat in 2016 ‘eindigde’ in Oost-Afrika en met name in Kenia, waar ze tienduizenden mensen injecteerden met een ‘vaccin’ dat gebruikt zou worden om een ‘tetanus uitbraak’ te bestrijden die niet bestond, maar in werkelijkheid werd gebruikt om te experimenteren op deze arme slachtoffers met STERILISATIE middelen… Deze misdadigers hebben aan veel mensen in Kenia schade toegebracht die nu permanent door hun ‘prikken’ gesteriliseerd zijn en ze hebben de Keniaanse regering miljarden aan herstelbetalingen moeten betalen voor de schade die ze toen hebben aangericht…

  En ja, het is inderdaad vooral door de onophoudelijke hersenspoeling van de liegende hoerenmedia dat zovelen zijn misleid in de valse overtuiging dat ‘vaccins’ goed voor je zijn… MAAR mijn eigen jarenlange onderzoek heeft een ander verhaal aangetoond, namelijk dat zogenaamde ‘vaccins’ in feite de aanzet zijn tot veel van de ziekten die ze zogenaamd moeten bestrijden!

  Wat ons natuurlijk leidt naar dit zogenaamde ‘vaccin’ dat nu wereldwijd bij miljarden mensen is ingespoten voor een ‘virus’ dat niet bestaat, en dat wordt gebruikt voor een groot ‘experiment’ op de mensheid met resultaten waarvan zelfs deze eikels die deze zwendel leiden geen idee hebben wat de uiteindelijke uitkomst zal zijn… Dit ‘experiment’ zou in feite pas ergens in het jaar 2024 eindigen!

  Waar het op neerkomt is dit… ALLEEN diegenen die GEEN hersencellen hebben, kunnen zo stom zijn om blindelings deze dodelijke injecties in hun lichaam te nemen en daarbij afstandsformulieren te tekenen die hen verhinderen ooit gerechtelijke stappen te ondernemen tegen diegenen die permanente schade aan hun lichaam hebben toegebracht. Velen hebben gezegd dat zelfs ‘slimme’ mensen hiertoe zijn overgehaald, maar ik zie het niet… Degenen met een echt kritisch denkvermogen zijn degenen die logisch en slim eerst vragen stellen en ‘NEE BEDANKT’ zeggen tegen het toebrengen van dit soort schade aan hun systeem. Degenen die in plaats daarvan zichzelf en hun lichaam hebben overgegeven aan een dergelijk kwaad zijn IDIOTEN, DEBIELEN, ACHTERLIJKEN, en de stomste mensen op de planeet en na een jaar van mezelf te ergeren in het pleiten en smeken van mensen om niet zo hersendood te zijn, heb ik het eindelijk opgegeven met hen en kan alleen maar concluderen dat de meeste verdienen wat er op hen afkomt in de komende tijd… Er is op deze planeet geen plaats meer voor dergelijke ignorantie, en wij, de zuivere mensen die “ongevaccineerd” zijn, zullen degenen zijn die een geheel nieuwe en slimmere samenleving zullen creëren.


  Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

  COVID-19 VACCIN DOSSIER
  Frontnieuws

  1 reacties :

  Anoniem zei

  Een buurvrouw wil niet meer langskomen omdat ze bang is, 2 x gevaccineerd en dus volgens Hugo inmiddels immuun, wil niet meer langskomen omdat ze bang is dat ik als niet gevaccineerde en niet besmet met Corona, haar zou besmetten.
  Het bovenstaande artikel is 1 op 1 van toepassing op dit soort mensen.

  Een reactie posten