Israël oefende twee weken vóór zogenaamde ontdekking op uitbraak Omicron mutatie

Datum:
 • zondag 28 november 2021
 • in
 • Categorie:
 • Een nieuwe ronde doodsangst zaaien met een zogenaamde corona mutatie is begonnen ........


  Israël oefende twee weken vóór zogenaamde ontdekking op uitbraak Omicron mutatie

  —————————————————————————————————————————————–

  Columbia University: ‘Wat vreemd, Afrika (minder dan 6% geïnjecteerd) heeft niet de vaccins en middelen zoals Europa en de VS, maar doet het op de één of andere manier toch beter’ – Zuid Afrika: ‘Omicron is storm in glas water; enkel zeer, zeer milde gevallen’

  ——————————————————————————–

  Een nieuwe ronde doodsangst zaaien met een zogenaamde corona mutatie is begonnen om de ‘Great Reset’ staatsgreep naar een tirannieke Agenda-2030 klimaat-vaccinatiedictatuur te voltooien. Nu steeds meer mensen zich bewust beginnen te worden dat ze met niet aflatende mediapropaganda worden bedrogen en voorgelogen, en dat het in werkelijkheid helemaal niet om hun gezondheid en veiligheid gaat, is het duidelijk dat de globalistische machthebbers zijn begonnen een serie mokerslagen uit te delen die ons er definitief onder moeten krijgen. De enige echte pandemie, namelijk een pandemie van angst en misleiding, wordt sinds enkele dagen nieuwe voeding gegeven met de veronderstelde Omicron mutatie. Maar hoe geloofwaardig is dit, nu blijkt dat Israël er al twee weken vóór de ‘ontdekking’ een simulatie mee uitvoerde?

  Zowel Pfizer als Israëlische officials hebben al enige tijd geleden erkend dat de Joodse staat één groot testlaboratorium is. Zo moeten de Israëliërs zich inmiddels met boostershot 4 laten injecteren als ze willen dat hun vaxpas geldig blijft en niet getroffen willen worden door dezelfde fascistische Apartheid maatregelen waarmee de ongevaccineerden deels uit de samenleving zijn gestoten.

  Pandemie ‘overwonnen’?

  Overigens blijkt ook shot 4 niet te werken, en wordt nu al gesproken over nummer 5. (Als u nog steeds denkt dat dit niet ook in Nederland gepland staat: de EU heeft eerder dit jaar voor iedere inwoner 6 boostershots besteld. En daar zal het naar verwachting niet bij blijven.). Desondanks beweerde premier Naftali Bennett dat Israël de Delta variant zonder lockdown heeft weten te bedwingen, ‘en de pandemie overwonnen kan worden.’

  Overwonnen? De bekende mainstream krant Jerusalem Post berichtte onlangs dat de overheid op 11 november een simulatie heeft uitgevoerd met de uitbraak van een zogenaamde nieuwe dodelijke variant, die tijdens deze virtuele oefening ‘Omega’ werd genoemd. De krant schreef letterlijk over ‘de volgende golf van de pandemie’. Kortom: die was toen wel degelijk al bekend, al zeker – al gepland.

  Premier Naftali Bennett had het over een ‘ongekende gebeurtenis, niet alleen op Israëlische schaal, maar op wereldschaal. We voeren een ‘war game’ oefening uit om ons voor te bereiden op een nieuwe variant die nog niet eens bestaat.’ Deze ‘Omega Exercise’ werd dus letterlijk een ‘war game’ genoemd. Het was een simulatie waarbij er geen fysieke onderdelen (zoals zorgpersoneel, militairen, materieel etc.) werden ingezet, maar wel werd geoefend op ‘massale ziekenhuisopnames en schoolsluitingen’.

  Afrika ‘mysterieus’ niet getroffen door Covid

  Zelfs het persbureau AP schreef deze week dat er in Afrika ‘iets mysterieus’ aan de hand is waar wetenschappers hun hoofd over zouden breken: ‘Afrika heeft niet de vaccins en middelen zoals in Europa en de VS om tegen Covid-19 te vechten, maar op de één of andere wijze lijken ze het toch beter te doen,’ aldus de voorzitter van de tak wereldgezondheid van de Columbia Universiteit. Van alle doemvoorspellingen van de WHO (Bill Gates) dat Afrika één groot Covid slagveld zou worden, is helemaal niets uitgekomen – integendeel.

  De nieuwe plandemie fase ‘moest’ daarom natuurlijk beginnen in Afrika, dat zowel de laagste vaccinatiegraad (minder dan 6%) als het laagste aantal slachtoffers heeft. Dat ondergraaft het valse narratief dat met extreme maatregelen zoals lockdowns, mondkapjes en social distancing ‘corona onder controle’ kan worden gekregen.

  Uit tal van wetenschappelijke- en real life studies is zonneklaar gebleken dat die maatregelen geen enkel positief effect hebben, maar juist zeer schadelijk voor de samenleving, economie en volksgezondheid zijn. Die studies werden en worden echter nog steeds genegeerd.

  ‘Storm in glas water’

  In Afrika zelf maakt men zich geen zorgen over Omicron. Dr. Angelique Coetzee, zeg maar de Zuid Afrikaanse Jaap van Dissel, noemt de paniek ‘een storm in een glas water’, en zegt dat er tot nu toe enkel ‘zeer, zeer milde gevallen’ van de variant zijn geconstateerd.

  Ook minister van Gezondheid Joe Phaala zei dat de mainstream media er veel meer van maken dan het in werkelijkheid is. Zelfs de notoire ‘vampierinktvis’ megabank Goldman Sachs denkt dat het ‘onwaarschijnlijk is dat deze mutatie kwaadaardiger is,’ en ziet geen reden om maatregelen te nemen.

  De te verwachten media onzin

  Op Off-Guardian.org werd alvast een ‘gids’ geplaatst van alle onzin die de Westerse media en politici ons de komende weken zullen proberen te verkopen: Omicron muteert veel sneller dan Delta, is extreem besmettelijk, extreem gevaarlijk, mogelijk zeer dodelijk, kan ook gevaccineerden treffen, en maken nieuwe injecties noodzakelijk omdat zowel de natuurlijke als ‘vaccin’ immuniteit door deze mutatie wordt ondermijnd (inderdaad – de door de Covid injecties reeds beschadigde immuniteit van vaxxers).

  De ‘gids’ vergeet overigens te wijzen op de meest kwaadaardige propaganda die steeds verder zal worden opgevoerd, namelijk dat het de ongevaccineerden zijn die de ‘verlossing’ van de pandemie en de strenge maatregelen tegenhouden, en daarom ‘voor het algemene belang’ permanent volledig uit de samenleving moeten worden gestoten.

  Geen nood, we hebben nieuwe experimentele pillen!

  Maar voor de overigen geen nood: Pfizer en Merck werken aan nieuwe Covid pillen die al met veel tamtam zijn aangekondigd. Pfizer heeft tevens gezegd dat een ‘vaccin’ tegen Omicron 100 dagen op zich kan laten wachten.

  Het voorspelbare scenario? Er wordt een ‘noodsituatie’ uitgeroepen waarmee deze nauwelijks geteste pillen ‘noodtoestemming’ krijgen om massaal te worden verstrekt. Inderdaad: net als met de huidige Covid injecties het geval is. Oftewel: het volk wordt gewoon weer aan een nieuw medisch experiment blootgesteld. Mogelijk wordt dit al in december gedaan, onder het voorwendsel ‘om kerstmis te redden’.

  ‘Je wilt toch niet dat de kinderen doodgaan?’

  Terug naar Israël, dat nu wordt afgesloten voor buitenlanders: hoe konden autoriteiten op voorhand weten dat kinderen ‘kwetsbaarder’ zouden zijn voor deze ‘nog onbekende variant’? Wel, dat ‘wist’ men omdat men een argument in handen wilde hebben om uiteindelijk alle kinderen van alle leeftijden te injecteren. Inmiddels worden ook in Israël kinderen vanaf 5 jaar aangevallen met de Covid-19 genmanipulatie biowapens. (1)

  Het is dus wachten op de eerste kindervaxdoden, die in de Israëlische en Westerse media natuurlijk breed zullen worden uitgemeten als Covid / Omicron slachtoffers, en zullen worden aangegrepen om het volk over te halen een algehele vaccinatieplicht te accepteren en zelfs te eisen. Eerst was het ‘je wilt toch niet dat je oma en opa doodgaan?’ Nu wordt het ‘Je wilt toch niet dat de kinderen doodgaan?’

  Vermoedelijk zullen velen zwichten voor deze valse emo-terreurpropaganda, waarmee de haat tegen ongevaccineerden dermate zal worden opgevoerd, dat het wachten is op de eersten die fysiek zullen worden aangevallen, verwond en vermoord. Daar wacht de overheid op, want dat kan dan worden aangegrepen om de ongevaccineerden ‘voor hun eigen bescherming’ in afgesloten kampen te plaatsen.

  Daarmee zullen ook hier concentratiekampen een feit zijn.

  Dark Winter

  Vorig jaar bleek er niet of nauwelijks sprake van oversterfte, en zeker niet erger dan een normale griepgolf. Nu is de oversterfte ECHT, en beginnen overal mensen (nu ook jongeren en topsporters) NA de start van de injecteringscampagne letterlijk om te vallen.

  Zelfs Bill Gates gaf onlangs toe dat de ‘vaccins’ niet hebben gewerkt. Met het opvoeren van de Omicron variant wordt feitelijk erkend dat alle genomen corona maatregelen om ‘Covid’ in te dammen, waarmee onze samenleving enorme schade werd toegebracht, volkomen nutteloos zijn geweest. Desondanks worden veel van deze maatregelen gewoon weer ingevoerd, en dat komt omdat er van meet af aan maar één doel was: iedereen injecteren, hetzij goedschiks, hetzij kwaadschiks, ongeacht de kosten.

  Mits mensen nu niet onmiddellijk massaal wakker worden en in opstand komen, zou het wel eens een zeer heftige ‘Dark Winter’ kunnen worden nu opnieuw tal van mensen en zelfs kinderen worden geofferd op het altaar van de vaccinatie afgoden, en degenen die weigeren in snel toenemende mate als ‘ketters’ worden gedemoniseerd, met de bedoeling om hen straks allemaal op te ruimen.

  Winnen?

  Ik weet dat veel vrije media graag met een positieve ‘wij gaan winnen’ boodschap eindigen. Prima, maar mijn indruk is echter dat bij de meesten het besef nog niet echt is doorgedrongen dat we in 1939-1940 leven, en er vóór het ‘wij gaan winnen’ – wat toen absoluut niet zeker was – vele tientallen miljoenen doden moesten vallen en er zeer diepe wonden in nabestaanden en overlevenden werden geslagen.

  Als u ‘wij gaan winnen’ vertaalt met ‘dan gaan we rustig op de bank zitten afwachten tot het zover is’, dan kunt u vergeten dat er ook maar iets zal veranderen aan de komende afschuwelijke periode, die alle ellende van die oorlog volledig in de schaduw dreigt te stellen.

  De deur staat nog op een flinterdun kiertje, maar kan door de overheid op ieder moment keihard worden dichtgeslagen. Nog even wachten, nog even hopen, nog even ‘laten we allemaal vooral lief blijven doen, positief blijven, verbinding zoeken en niemand voor het hoofd stoten’ – en de vijand, een woest brullend globalistisch monster zonder enig geweten en mededogen, verslindt ons allemaal. En geen protestdemonstratie, hoe goed bedoeld en noodzakelijk ook, zal dat kunnen voorkomen.

  Wat mij vooral frustreert dat dit voorkomen had kunnen worden, nota bene zonder geweld. Een massaal, vasthoudend en vreedzaam NEE was voldoende geweest. Maar klaarblijkelijk is de wil om vrij te leven en de moed om daarvoor te strijden verdwenen uit deze ultrasoftgepamperde samenleving, die niet doorheeft dat ze daardoor stervende is. Zie deze harde realiteit eindelijk onder ogen en DOE iets, of accepteer dat we zonder noemenswaardige weerstand met volle kracht – en ik herhaal: van A tot Z gepland en gewild – de afgrond in zullen worden gestort.

  Het is niet wat u wilt lezen. Maar kan het, met een schuin oog op de vele drama’s in de afgelopen 100+ jaar met honderden miljoenen slachtoffers, misschien wel de waarheid zijn?

   

  Xander


  (1) Health Impact News
  (2) Zero Hedge
  (3) Zero Hedge


  1 reacties :

  Anoniem zei

  Bijna alle deskundigen weten te melden dat het Omicron virus minder schadelijk is en wat weet Hugo de Jonge te melden? "Het is zeer verontrustend". Zijn maat in het kwaad Gommers doet ook een duit in het misdadige zakje door te melden dat het "zeer verontrustend is".

  Een reactie posten