Belgische junior profwielrenners met extreme hartproblemen na vaccinatie

Datum:
 • zondag 28 november 2021
 • in
 • Categorie: ,
 • Drie Belgische beroepsrenners van 15 en 17 jaar hebben ernstige hartproblemen gekregen nadat zij waren ingeënt met het vaccin van Pfizer, bericht Report24.news.


  28-11-2021


  Kris Van der Mieren, arts bij de Belgische Fietsersbond, legt uit dat hij in juli een brief had ontvangen van het Belgisch Geneesmiddelenbureau waarin stond dat er binnen veertien dagen hartproblemen konden ontstaan met de vaccins van Pfizer en Moderna. Dit gebeurt vaker na de tweede vaccinatie en bij jonge, atletische mannen. Maar het feit dat dit nu al bij drie mensen is gebeurd, toont aan dat het niet zo zeldzaam is en dat mensen zich nu zorgen beginnen te maken.

  Yarno Van Herck (15), kreeg tijdens een wedstrijd in Vorselaar een steek in zijn borstkas die Myocarditis (ontsteking van de hartspier) bleek te zijn.

  Joppe Erpels (17), belandde met zijn hartprobleem op de intensive care.

  Xander Verhagen (17), werd onwel tijdens de training.

  Kris Van der Mieren, arts van de Belgische wielerbond, verklaarde.

  “In juli ontving het Federaal Agentschap voor Geneesmiddelen en Gezondheidsproducten (FAGG) een brief over de risico’s van de twee MRNA-vaccins van Pfizer en Moderna. Daarin staat dat er gevallen zijn van myocarditis en pericarditis – ontsteking van de hartspier en ontsteking van het hartvlies – die kunnen optreden in de 14 dagen na de vaccinatie, en dat het vaker voorkomt na een tweede dosis, en meer bij jonge, sportieve mannen. Maar we weten nu van drie! Het is niet meer zo zeldzaam… dan gaan we ons zorgen maken!” vertelt hij aan HLN.

  Dat de Covid 19-vaccins kunnen leiden tot ernstige ziekten, en vooral tot hartproblemen zoals myocarditis en pericarditis, is inmidels wetenschappelijk bewezen (zie ook hier), maar wordt in de mainstream media nog nauwelijks besproken.

  De nieuwe gevallen uit België passen naadloos in een hele reeks hartkwalen die professionele atleten uit de meest uiteenlopende disciplines hebben opgelopen doordat zij met het Pfizer-vaccin zijn ingeënt. Sommigen moesten stoppen met wedstrijden, anderen zelfs met hun carrière.

  Een korte videoclip van de RTV-verslaggeving.


  Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

  COVID-19 VACCIN DOSSIER   Volg Frontnieuws op Telegram 

  0 reacties :

  Een reactie posten