Reiner Füllmich: Aan het eind van het jaar komt er een internationaal tribunaal

Datum:
 • maandag 29 november 2021
 • in
 • Categorie: ,
 •  De Duits-Amerikaanse advocaat Reiner Füllmich vertelde op de tachtigste zitting van de Corona-commissie dat er goed nieuws te melden was, schrijft Uncutnews.ch.


  28-11-2021


  Hij legde eerst uit dat er momenteel een uitgebreide psychologische operatie aan de gang is die erop gericht is de mensen te destabiliseren en te desoriënteren om te doen wat er van hen gevraagd wordt.

  Dan het goede nieuws. Zonder in detail te treden, zei Füllmich dat er tegen het einde van het jaar een internationaal tribunaal zal zijn “met echte rechters, echte aanklagers, echte advocaten, echte getuigen en echte deskundigen”.

  Bill Gates aangeklaagd in India

  Verder zei hij dat de “altijd vrolijke en succesvolle” Indiase advocate Dipali Ohja hem had verteld dat miljardair en Microsoft-oprichter Bill Gates in India was aangeklaagd. Ohja stuurde hem de documenten en zal meer zeggen op de volgende hoorzitting.

  “In India en Afrika zijn de mensen er sneller achter gekomen met wie ze te maken hebben dan in West-Europa, waar de mensen nog steeds denken dat ze filantropen zijn. Dat zijn ze niet, het zijn moordenaars,” zegt Füllmich.

  “Indiërs weten dat en daarom hebben ze nu gehandeld.”


  Gehele uitzending:

  Sitzung 80: 3G am Arbeitsplatz und Impfpflicht in Österreich

  Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

  COVID-19 VACCIN DOSSIER   Volg Frontnieuws op Telegram

  1 reacties :

  Anoniem zei

  We moeten ons eens afvragen wie er buiten de farmacie het meest baat heeft bij de zogenaamde vaccins. Zijn dat de artsen, professoren, virologen, enz. die belangeloos waarschuwen voor de vaccins na (uitgebreid) onderzoek gedaan te hebben? Of zijn het de voorstanders van vaccineren zoals(huis)artsen die €20,00 per slachtoffer ontvangen en medici en professoren die op congressen in de watten gelegd worden door de Farmacie en waar gerust wel wat aan de strijkstok blijft hangen. Natuurlijk moeten we de politici niet vergeten, daar is een groot deel zo corrupt van als de p.st.
  U mag het zeggen.

  Een reactie posten