De oplossing

Datum:
 • maandag 29 november 2021
 • in
 • Categorie: , , ,
 • In de zaterdagkrant van het AD stelt Hans van Soest: “Niemand heeft dé ultieme oplossing.” ONZIN! LARIEKOEK! GELUL!


  29-11-2021 

  Zeker nu ‘deskundigen’ van alles roepen over de nieuwe variant omikron. Het zou zonder onderbouwing veel agressiever zijn. Wellicht veel besmettelijker en misschien ook nog eens met ernstigere gevolgen. Meteen paniek, zonder dat er wetenschappelijke onderzoeken aan vooraf zijn gegaan. Ook de Mexicaanse griep jaren geleden en kortelings de delta-variant werden vol overgave en overtuiging het angstcircuit in gelobbyd. En Van Soest papegaait het met de borst naar voren ongenuanceerd -in opdracht van ergens aan de bovenkant?- ook rond.

  Ben je een complotdenker als je veronderstelt dat heel veel gevaxten toch corona krijgen, waardoor de geloofwaardigheid van farmaceuten en slaafse bewindspersonen een nog grotere knauw krijgt? Nu kan de schuld zonder gezichtsverlies gelegd worden bij de ‘spontaan’ ontstane variant omi nog wat. Tot nu toe werd ons voorgelogen dat de spuiten en de boosters perfect werken, nauwelijks bijwerkingen vertonen en geen doden na de triple-shots. Nu ondergrondse berichten al tijden duidelijk iets anders aantonen kan omikron worden misbruikt om het eerdere verzwegen falen te maskeren.

  Dus gaat het hele circus weer van start, er moeten meer prikken weggezet worden, de kassa’s van een aantal farmareuzen moeten blijven rinkelen. Daarvoor is angstzaaien essentieel. Angst is het ultieme middel om het volk eronder te houden. De Kerken doen dit al vanaf het jaar 50 na Chr. Niets anders door de hel beloven indien de kudde niet de door stervelingen bedachte regels blindelings zouden volgen. Vraag kathokliek Marc van Ranst en zijn vlijtige leerling Ab Osterhaus maar hoe dat moet. En vraag Mark Rutte en Hugo de Jonge hoe eerst zij zich hebben laten hersenspoelen om vervolgens de bevolking voor te liegen als onderdeel van een perfecte en volledige massa-indoctrinatie.

  Is er dan een oplossing binnen deze door een ongekende angstcultuur gecreëerde schijnwerkelijkheid, waarbinnen gifspuiten heilig zijn verklaard. Om ze te kunnen zetten zijn eerst enkele ongrondwettelijke noodwetten uitgevaardigd. Noodwetten met ondeugdelijke maatregelen. Nog geen enkele (echte) deskundige heeft bewijzen geleverd voor de 1,5 meter, de mondlappen en de PCR-testen, waarop het volledige beleid van bijna 2 jaar is gebaseerd.

  Niemand stelt kritische vragen, want dan mag je als journalist niet meer aanschuiven bij de persconferenties. Hoe kan een test die is ontwikkeld door wetenschapper Kary Mullis die in augustus 2019 (dus echt voor de covid-uitbraak) overleed dan leidend zijn bij het detecteren van het killer-virus covid?
  Welke onderzoeksjournalist durft Hugo de Jonge te vragen waarom Ivermectine en Hydrochloriquine (HCQ) verboden zijn? Ze zijn uit de markt gehaald. Verkoop is strafbaar en artsen die het toch voorschrijven riskeren een boete tot € 150.000,--

  Het duo blijkt/bleek wel degelijk te genezen. Huisarts Rob Eelens behaalde geweldige resultaten, waar elders patiënten zonder Ivermectine of HCQ het loodje legden. Waar is eigenlijk het zelfbeschikkingsrecht van mensen gebleven? Waarom mag een doodzieke patiënt niet meebeslissen over zijn herstel?

  Waarom wordt Mark Rutte niet bij elke persconferentie, waar het volk steeds weer een rampspoed aan maatregelen wordt opgelegd, met het afschalen van de zorg om de oren geslagen? Ja, tot vervelens toe elke keer. De koning van de marktwerking stond toe dat het aantal IC-bedden van 2200 terug werd bezuinigd naar 1055. Drie ziekenhuizen mochten failliet en de werkdruk, de onderbetaling en na drie tijdelijke contracten geen vaste baan vanwege de financiële beperkingen, zorgde voor een uitstroom van minimaal 30.000 zorgmedewerkers. Allemaal even in ruim 10 jaar Rutte geregeld.

  En dan verbaast de medische topper Marcel Levi zich terecht over het regeringsbeleid. Zelf is hij geen antivaxer, maar wijst elke vorm van verplicht vaccineren af. Volgens hem had er opgeschaald moeten worden. En hij denkt dat de zorgmedewerkers nog wel gemotiveerd kunnen worden. De zorg kan en moet beter (worden toegerust).

  Vandaar hier in samenvatting de 10 gezondheidsgeboden, beste Hans van Soest:
  1 Kennis en kunde op beleidsterreinen i.p.v. vakinhoudelijke onbenullen
  2 Geld naar de zorg (meer IC-bedden + personeel) i.p.v. naar de boa’s
  3 Ivermectine en HCQ uit het verdomhoekje
  4 Stoppen met de ondeugdelijke PCR-testen
  5 Stoppen met ondeugdelijke mondkapjes
  6 Beginnen met preventieve zorg
  7 Eindelijk eens echt beleid waar het armoedebestrijding betreft
  8 Integratie reguliere zorg met alternatieve (complementaire) zorg
  9 Maak gezond goedkoper (0% btw) en ongezond duurder (25%? btw)
  10 Gericht beleid tegen obesitas.

  Alternatief Staatsbestel Nieuws


  0 reacties :

  Een reactie posten