De heldere kijk van een huisarts

Datum:
 • woensdag 17 november 2021
 • in
 • Categorie:
 •  Maar de hamvraag is wat is: de uitkomst van deze besmettingen.  De heldere kijk van een huisarts


  Geplaatst door:
  E.J. Bron
  (www.ejbron.wordpress.com)

  h/t “Ben”

  4 reacties :

  Anoniem zei

  Het RIVM meldt: In oktober overleden 1.250 mensen meer dan verwacht
  In oktober overleden wekelijks meer mensen dan verwacht, er was oversterfte in alle weken. In totaal overleden ruim 1.250 mensen meer dan verwacht voor deze maand. Vooral onder 80-plussers en Wlz-zorggebruikers was de sterfte verhoogd. In de laatste week van oktober (week 43, 25 tot en met 31 oktober 2021) overleden naar schatting bijna 3.350 mensen. Dat zijn er ruim 450 meer dan verwacht voor deze periode. Dat meldt het CBS op basis van de voorlopige sterftecijfers per week.

  Vreemd dat niet vermeldt wordt waar deze mensen aan overleden zijn. Bovendien is verreweg het grootste aantal ouderen gevaccineerd. Zouden de vaccinaties iets met deze oversterfte te maken hebben? De verpleeghuizen weten te melden dat de sterfte onder de volledig gevaccineerde bewoners erg groot is.

  Anoniem zei

  Een Portugees en een Engels laboratorium hebben ontdekt dat er ook grafeen in de vaccins zit verborgen en grafeen doet dit:
  Met een halve kilo van dit nieuwe materiaal kun je een olifant optillen
  Redactie 3 uur geleden

  © Copyright Faqt
  Duitse wetenschappers hebben een materiaal ontwikkeld met uitzonderlijke eigenschappen. Het belooft vooral handig te zijn als je zware objecten moet optillen. Het enige dat je verder nodig hebt is stroom. Het gaat om grafeenschuim, dat aan de universiteit van de stad Kiel is gemaakt.

  Het bestaat uit grafeen buisjes, die zelf weer bestaan uit pure koolstof, en lucht. Die lucht zit in de miljoenen microscopisch kleine buisjes opgesloten. Zet je een stroom op dit materiaal, dan wordt het warm. Alleen kan grafeen extreem slecht warmte vasthouden zodat het de warmte gelijk doorgeeft aan de lucht.

  Die zet daardoor explosief uit, waardoor het materiaal zich enorm opblaast. Doe je zoiets in een cilinder, dan heb je een extreem krachtige pneumatische installatie. Slechts 450 gram grafeenschuim is genoeg om een volwassen olifant op te tillen. Haal de stroom weg en de olifant zakt weer rustig naar beneden.

  Daarvoor is maar een heel klein beetje stroom nodig, wat het erg energiezuinig maakt. Zo zou je een nieuwe generatie machines kunnen maken om dingen op te tillen, weg te duwen of in te dikken. Gewoon met wat elektriciteit uit het stopcontact.

  Misschien iets te maken met de uitrol van 5G?

  Anoniem zei

  https://www.artsenvoorvrijheid.be/blog/2021/07/29/belangrijk-ex-medewerker-pfizer-ja-er-zit-grafeenoxide-in-het-coronavaccin-en-dit-is-wat-het-doet/

  Als aanvulling op eerder commentaar.

  Anoniem zei

  Lijkt erop dat deze dappere huisarts al op LinkedIn geblokkeerd is.

  Een reactie posten