Sinds de invoering van het Covid-vaccin is het aantal ongewenste voorvallen in de beroepssport met een factor 60 toegenomen

Datum:
 • woensdag 17 november 2021
 • in
 • Categorie: ,
 • Niemand kan het verklaren. Sommigen poeieren deze voorvallen af en zeggen dat ze altijd gebeuren. Dat is waar. Maar niet in dit tempo. Er is iets gebeurd in 2021 dat de zaken flink heeft veranderd. Kunt u het raden?, schrijft Steve Kirsch.


  17-11-2021


  Kijk eerst eens naar deze video, gepost door mijn vriend Robert Malone:

  In de commentaren bij deze tweet staat dat “gebeurtenissen als deze de hele tijd gebeuren”. Dat is waar. Bijvoorbeeld, de dood van Piermario Morosini, dat was in 2012.

  Maar ze gebeuren niet in dit tempo. Echt niet. Dat is wat niemand kan verklaren. De voorstanders van vaccins vinden dit super-irritant. Ze hebben hier geen rationeel excuus voor. Ze kunnen geen ad hominem aanvallen gebruiken. Ze kunnen geen domme wegwuivende argumenten gebruiken. Niets.

  Al deze gevallen zijn naar behoren gemeld en gedocumenteerd. Geen melding (op één geval na) van vaccinaties, omdat de pers niet wil dat er aarzeling is over vaccinaties. Maar de cijfers spreken voor zich.

  Uit de cijfers (zoals hieronder gedocumenteerd) blijkt dat er in de afgelopen 4 maanden meer “gebeurtenissen” zijn geweest dan in de afgelopen 20 jaar, een meer dan 60-voudige toename van het aantal voorvallen.

  Al deze gegevens kunnen door iedereen worden ingezien, zodat er geen sprake is van vooringenomenheid in de rapportage. En de aantallen zijn groot genoeg dat niemand kan zeggen, “Oh, dat is gewoon statistische ruis”. Absoluut niet. Het is gewoon te moeilijk om uit te leggen. Daarom hebben we artikels als deze:

  We hebben een heel duidelijk werkingsmechanisme en we hebben overweldigende bevestiging van de VAERS-gegevens dat deze vaccins supergevaarlijk zijn en hart- en vaatziekten en neurologische ernstige bijwerkingen veroorzaken in een zeer hoog percentage. Niets anders is vergelijkbaar met vaccins als het gaat om hartschade. Dus als u gelooft dat deze gebeurtenissen echt hebben plaatsgevonden (ze zijn tenslotte in het volle zicht), dan moet u ze toeschrijven aan het vaccin omdat er niets anders is dat al deze mensen gemeen hebben dat zo’n extreme toename van gebeurtenissen zou kunnen veroorzaken.

  Ook het Jessica Rose myocarditis paper dat onethisch “tijdelijk” werd verwijderd door Elsevier tegen het bezwaar van de redacteur van het tijdschrift en in strijd met alle bekende wetenschappelijke protocollen? Wel, haar artikel had een zeer duidelijke conclusie: de hartschade bleef niet beperkt tot 16-jarigen. Het heeft een lange staart. Met andere woorden, het kan mensen van alle leeftijden treffen, niet alleen tienerjongens. Dat is wat ze niet willen dat je weet.

  Dus nu weet je het… de peer-reviewed wetenschap zegt dat de hartschade niet beperkt is tot tienerjongens. Vanaf 13 november 2021 wordt dit nog steeds op onethische wijze onderdrukt.

  Dus er is een rokend pistool voor de schade aan deze atleten: het vaccin.

  Geen van deze spelers had COVID op het moment van de gebeurtenis, omdat ze allemaal getest zijn

  Als het niet de vaccins zijn die de hartschade veroorzaken, wat is er dan de oorzaak van dat al deze gebeurtenissen in zo’n hoog tempo gebeuren?

  Hier is een bericht over sterfgevallen onder atleten van Mindy Robinson’s Gab account:

  Hier is de volledige lijst:

  33-jarige professionele danser Santo Giuliano krijgt hartaanval na inenting
  19-jarige football speler Jalen Leavey dood
  19-jarige football speler Tirrell Williams dood
  21-jarige voetballer Okafor Kelechi dood
  29 jaar oude voetballer Lee Moses dood
  15 jaar oude voetballer Stephen Sylvester dood
  18 jaar oude voetballer Emmanual Antwi dood
  13 jaar oude voetballer Cajetan Chinoyelum Nsofor dood
  15 jaar oude voetbalster Moira Claire Arney dood
  Junior middelbare school honkbal pitcher Andrew Roseman dood
  17 jaar oude voetballer Nickolas Lawrinas dood
  17-jarige voetballer Miquel Lugo dood
  16 jaar oude football speler Devon DuHart dood
  16 jaar oude voetballer Ivan Hicks dood
  19 jaar oude voetballer Joe Bradshaw dood
  16 jaar oude voetballer Drake Geiger dood
  15 jaar oude Joshua Ivory dood
  19 jaar oude voetballer Quandarius Wilburn dood
  17 jaar oude voetballer Dimitri McKee dood
  29 jaar oude rugby speler Dave Hyde dood
  27 jaar oude honkbalspeler Yusuke Kinoshita dood
  De 24-jarige Olympische wielrenster Olivia Podmore stierf deze week, net als sprinter Cameron Burell.
  23-jarige Chinese Olympisch kampioen Gilbert Kwemoi dood
  37-jarige voormalige Franse profvoetballer Franck Berrier dood
  25-jarige Belgische voetballer Jente Van Genechten krijgt hartstilstand
  30-jarige Venezolaanse nationale marathonkampioene Alexaida Guedez dood
  29-jarige José dos Reis zakt op het veld in elkaar en moet gereanimeerd worden
  16-jarige Diego Ferchaud krijgt hartstilstand
  Oostenrijkse speler van ASV Baden zakt op het veld in elkaar en moet gereanimeerd worden
  16-jarige voetballer uit Bergamo krijgt hartstilstand
  27-jarige Belgische amateurvoetballer Jens De Smet dood
  13-jarige voetballer krijgt hartaanval op het veld
  17-jarige voetballer Dylan Rich dood
  Birati Club Münster speler krijgt hartstilstand
  22-jarige Abou Ali krijgt hartstilstand
  19-jarige ijshockeyspeler Sebastiaan Bos dood
  37 jaar oude ex-NFL pro Parys Haralson dood
  25 jaar oude Canadese universiteitsvoetballer Francis Perron dood
  19-jarige voetballer van FC Nantes krijgt hartstilstand
  Duitsland volleybal coach Traktor Divitz dood
  29-jarige Shrewsbury aanvaller Ryan Bowman behandeld met defibrillator tijdens wedstrijd
  25 jaar doelman Lukas Bommer dood
  18-jarige profvoetballer Fellipe de Jesus Moreira lijdt aan dubbele hartaanval
  Italië 27-jarige wielerkampioen Gianni dood
  Engelse lijnrechter Helen Byrne, moet van Wereldbeker worden gedragen met hartproblemen
  17-jarige voetballer JSG Hohen Hagen dood
  Duitsland team kapitein Dietmar Gladow dood
  Duitsland, 15-jarige doelman Bruno Stein dood
  USA, 14-jarig voetballertje Ava Azzopardi zakt in coma
  USA, 12-jarige Jayson Kidd stortte in tijdens basketbaltraining en overleed

  Cannabisgebruiksstoornis (CUD) als redder in tijden van nood?

  Zonder enig bewijs beweren voorstanders van vaccinatie dat de ziekte te wijten is aan een stoornis in het cannabisgebruik. Hierdoor zou het aantal gevallen met 7% kunnen stijgen!

  Er is maar één klein probleempje… we hebben het over een stijging van 6428%, niet 7%. Dus zelfs met de CUD theorie, hebben we nog steeds een toename van 6421% te verklaren. Jakkes.

  Het zijn niet alleen de atleten die getroffen worden.

  Het is iedereen. VAERS laat dit zien sinds januari 2021. Maar de pro-vaccin gemeenschap beweert dat het junk data zijn, terwijl dat niet zo is. Omdat de meeste mensen niet weten van VAERS, geloven ze de zogenaamde “fact checkers”.

  Het mooie van atleten is dat de gegevens voor iedereen zichtbaar zijn. Er zijn geen argumenten over onder- of overrapportage. Geen argumenten over causaliteit. De controlegroep is eigenlijk geschiedenis.

  Hier is nog meer bewijs van schade door vaccins: in plaats van de gebruikelijke verhalen van slachtoffers (die allemaal kunnen worden afgedaan als “anekdotes”), zijn dit verhalen van gezondheidswerkers die de voor en erna heel duidelijk zien en een objectief perspectief hebben omdat zij een groot aantal gevallen zien.

  En er zijn verhalen zoals deze:

  Volgens officiële ONS-gegevens ligt het sterftecijfer onder tieners tot 125% boven het vijfjarig gemiddelde sinds de inenting met het Covid 19-vaccin.

  Toch zijn de CDC en de FDA blind voor dit alles. In hun blauwe pil wereld, zien ze alleen mensen zonder bijwerkingen en zonder sterfgevallen.

  Christian Eriksen

  Dit artikel toont een foto van Christian Eriksen omringd door zijn teamgenoten. Sommigen hebben erop gewezen dat het een slechte keuze was omdat zijn coach beweerde dat Christian Eriksen niet was ingeënt toen hij een hartstilstand kreeg.

  Is dit waar?

  Lees dit artikel van Alex Berenson.

  Het is moeilijk om te weten wie te geloven deze dagen, is het niet?

  Het is net als Gavin Newsom en zijn bijwerking… of was er een bijwerking? Maar niemand weet waarom hij de klimaattop op Zoom niet heeft bijgewoond. Hmmmm…

  Je zou denken dat als Eriksen niet gevaccineerd was er een grote ophef zou zijn zoals met Aaron Rogers, of niet? Hmmm….

  Dit is een gezondheidscrisis

  Zoiets hebben we nog nooit gezien. Een alarmerende toename. We moeten uitzoeken wat dit veroorzaakt! COVID kan het niet zijn… ze zijn allemaal getest. Het begon nadat de vaccins op de markt kwamen… Ik vraag me af wat het zou kunnen zijn ???? Hmmm

  Hier is het bewijs voor het 60X normale percentage… en ook wat de VAERS database zegt over hartstilstand (en andere hart gerelateerde gebeurtenissen) percentages. Als u nog niet overtuigd bent, zult u de gegevens hieronder heel overtuigend vinden. Sommige lezers hebben hun eigen studies gedaan en die studies bevestigden de waarneming van een verhoogd risico.

  [N.v.d.r.: De rest is helaas achter een betaalmuur, waar ik normaliter niet eens aan een artikel begin. Onvergeeflijk, mea culpa, maar ik zag het deze keer te laat. Na even wikken en wegen heb ik toch besloten dit halve ei te publiceren, aangezien het volgens mij desalniettemin de moeite waard is om te lezen.]


  Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

  COVID-19 VACCIN DOSSIER   Volg Frontnieuws op Telegram 


  1 reacties :

  Pieter zei

  Ook de PVV bij monde van Fleur Agema pleit voor booster vaccins en dat mag wel opmerkelijk heten.
  Dat spook van de PvdA, Attke Kuiken, was tenenkrommend en hoort thuis op de markt als viswijf, ze geeft er blijk van dat alleen een totale dictatuur voor haar voor Nederland als vanzelfsprekend is voor de PvdA. Hugo de Jonge is volkomen gestoord, heeft geen enkele kennis en maakt anderen uit voor leugenaar die met officiële rapporten op de proppen komen. Rutte, slim als hij is, houdt zich afzijdig zodat hij later de dans ontspring wegens genocide.
  Gert Jan Seegers geeft er maar weer eens blijk van dat het bij de Christen Unie gluiperds zijn want het kan niet zo zijn dat je een belangrijk document in de trein laat liggen wat later opduikt bij de Volkskrant. De CU wil naar een 1G wat nog vele malen erger is dan 2 G. Die partij kan beter fuseren met de PvdA. Eerdaags iedereen verplicht een booster omdat het "helpt" omdat de eerdere prikken niet geholpen hebben(hoe kan dat nou?) zodat te beginnen met de ouderen de genocide kan beginnen.

  Een reactie posten