CDC-studie: Gevaccineerden “niet minder besmettelijk” dan ongevaccineerden

Datum:
  • vrijdag 26 november 2021
  • in
  • Categorie: ,
  •  Het maakt voor de infectiositeit niet uit of iemand tegen Covid-19 is ingeënt of niet.


    25-11-2021


    Dit wordt duidelijk gemaakt in een nieuwe studie van de Amerikaanse gezondheidsautoriteit CDC. Het concept van vaccinpassen wordt zo opnieuw tot absurditeit gereduceerd, bericht Report24.news.

    Uit een deze week gepubliceerde voorpublicatie van een studie van het Covid Response Team van de Amerikaanse regering bij de Centers for Disease Control and Prevention (CDC) blijkt dat gevaccineerde mensen “niet minder infectieus” zijn dan ongevaccineerde mensen. In de studie werden gedetineerden in een federale gevangenis met een hoge vaccinatiegraad dagelijks getest tijdens een uitbraak van de SARS-CoV-2 Delta-variant.

    Het onderzoek was zeer grondig. Gevangenen die positief testten op SARS-CoV-2 ondergingen, als zij daartoe bereid waren, gedurende 10 opeenvolgende dagen PCR-tests en rapporteerden hun symptomen op een vragenlijst. De onderzoekers voerden op een groot deel van de 978 verzamelde monsters een sequentieanalyse van het volledige genoom en een virale cultuuranalyse uit, waardoor zij de duur van de PCR-positiviteit en de en de positiviteit van de virus-cultuur konden beoordelen.

    Er waren in totaal 95 deelnemers, van wie 78 (82%) dubbel waren gevaccineerd en 17 (18%) niet dubbel waren gevaccineerd. Twee deelnemers hadden slechts één dosis gekregen en 15 niet. Er werden geen significante verschillen gevonden tussen de dubbel gevaccineerden en de niet-dubbel gevaccineerden, noch in de duur van de PCR-positiviteit (13 dagen elk), noch in de duur van de kweek-positiviteit (5 dagen elk). Het maakte gewoon niet uit of ze gevaccineerd waren of niet.

    De auteurs concluderen dat “professionals in de geneeskunde en de volksgezondheid gevaccineerde personen die besmet raken met SARS-CoV-2 niet als minder besmettelijk moeten beschouwen dan ongevaccineerde personen”. Deze studie bevestigt dus oudere Britse gegevens (cf. 1.7.1).

    Vaccinpassen zijn volkomen nutteloos

    Aan de ene kant klinkt dit als goed nieuws voor de strijd tegen vaccinpassen, vaccinatie-eisen en alle andere op vaccinatie gebaseerde beperkingen en discriminatie. Anderzijds is het misschien geen goed nieuws om een einde te maken aan algemene beperkingen en interventies. De auteurs stellen: “Deze bevindingen zijn van cruciaal belang, vooral in gemeenschapsomgevingen waar virale overdracht kan leiden tot grote uitbraken.” Dit suggereert dat zij van mening zijn dat het gebrek aan doeltreffendheid tegen overdracht een reden is om meer in het algemeen in te grijpen om “grote uitbraken” in “gemeenschapsmilieus” te voorkomen.

    Het kan een lange winter worden. Covid-19 kan niet worden bestreden met de grotendeels nutteloze experimentele vaccins die overal worden verspreid. In plaats daarvan zou men moeten vertrouwen op natuurlijke immuniteit door normale infecties. Dit gaat lang mee en is ook veel effectiever.


    Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

    COVID-19 VACCIN DOSSIER



     Volg Frontnieuws op Telegram

    0 reacties :

    Een reactie posten