NIET VERGETEN HUIG PLUG

Datum:
 • vrijdag 26 november 2021
 • in
 • Categorie: ,
 • Ik ben Huig Plug niet vergeten, .........

  25-11-2021


  Vanochtend stuurde ik een berichtje in een app groep of iemand een “Free Huig Plug” afbeelding voor mij kon maken. Niet veel later ontving ik van Koen Verhagen zijn creatieve inspiratie, waarvoor dank.
  Nog geen twee uur later liep ik in Amersfoort rond en vloog er boven mij een vliegtuigje met de banner: “Niet vergeten Huig Plug”.

  Ik ben Huig Plug niet vergeten, daarom schrijf ik ook dit bericht zodat meer mensen hem niet vergeten.
  We leven allemaal in een tijd dat iedereen de vrije keuze heeft of hij/zij de waarheid of de leugen wil dienen. 2,5 jaar geleden heb ik zelf de keuze gemaakt om niet langer de leugen te dienen en op te staan voor de waarheid.
  Dit omdat ik mijn vier kinderen een toekomst gun waarin zij in volledige vrijheid kunnen leven. Dit ervaar ik als mijn grootste taak hier op aarde. Alles wat ik schrijf en doe om dit te realiseren, heb ik volledig doorleeft en voel ik in elke cel van mijn lijf.

  Ik schrijf nooit over iets wat niet past bij mijn levensmissie. Ik kan en wil niet anders dan heel trouw aan mezelf zijn en aan datgene wat innerlijk in mij leeft. Dat dit soms irritatie opwekt bij andere mensen is ok. Ik ben hier niet om anderen die vast willen houden aan de leugen of aan het oude op angst gebaseerde systeem te pleasen.
  Huig Plug heeft zijn eigen levensverhaal. Hij heeft zijn eigen missie. Hij initieert zijn eigen acties en neemt volledige verantwoordelijkheid voor datgene dat hij vindt dat hij moet doen.

  Ik ken Huig Plug niet goed. Ik heb hem een paar keer gezien en hem in Apeldoorn de hand geschud. Ik zie hem als een gepassioneerd mens die bereid is om op te komen voor de waarheid.
  Ik heb respect voor hem omdat hij datgene doet waar hij in gelooft. Ik ken alle ins- en outs van zijn zaak niet. Ik weet alleen dat hij als mens van vlees en bloed het verdient om in alle vrijheid zijn onderzochte waarheid te onthullen.

  Daarom hierbij mijn oproep om Huig Plug niet te vergeten, te zorgen dat hij in alle vrijheid zijn onderzochte waarheid naar buiten kan brengen, er dat er gerechtigheid ontstaat zodat alle vormen van misstanden tegen de mensheid worden gestopt.
  Met gezonde groet,

  Frank Ruesink

  Ps: laat dit direct een oproep zijn voor Amnesty International om mee te kijken naar de zaak van Huig Plug.


  Kan een afbeelding zijn van 11 mensen, staande mensen, buitenshuis en de tekst 'AMNESTY INTERNATIONAL WRITE FOR RIGHTS 2021 AH SANDER DEKKER KOM IN ACTIE VOOR KLOKKENLUIDER HUIG PLUG. POLITIEK GEVANGENE IN NEDERLAND KEN BIJ DOOFPOT MAIL INFO@AMNESTY.NL KLOKKENLUIDER WERDONTSLAGEN' 
  De documentaire die niet gezien mag worden  0 reacties :

  Een reactie posten