Ondanks Covid-vaccinatie percentage van 99,7%: Iers district meldt record aantal incidenties

Datum:
 • donderdag 28 oktober 2021
 • in
 • Categorie: , ,
 • ......... meer is bijna niet meer mogelijk.
  Ondanks Covid-vaccinatie percentage van 99,7%: Iers district meldt record aantal incidenties


  (Vertaling: E.J. Bron)

  De Ierse haven- en industriestad Waterford, met ongeveer 54.000 inwoners voor Ierse begrippen een grote stad, is een schoolvoorbeeld wat betreft vaccinatiebereidheid. Volgens officiële informatie is een fabelachtige 99,7% van de inwoners boven de 18 jaar volledig gevaccineerd – meer is bijna niet meer mogelijk. Als je de woorden van onze politici en “deskundigen” gelooft, zou het daarmee eigenlijk afgelopen moeten zijn met corona.

  Record incidentie ondanks record vaccinatiepercentage

  Desondanks krijgt Waterford nu treurige beroemdheid. Zoals de beide grote Ierse kranten “The Irish Times” en “The Irish Post” overeenstemmend berichten, werden er onder de inwoners van Waterford in de afgelopen 14 dagen ongeveer 800 nieuwe besmettingen met het corona-virus vastgesteld. Met een incidentie van 1.486 (die in Ierland over een periode van 14 dagen gemeten wordt) markeert Waterford City daarmee de absolute top in heel Ierland. Een land, dat overigens met een volledig vaccinatiepercentage van 88% van de in te enten bevolking vanaf 12 jaar tot de top in de wereld behoort.

  Volgens het huidige narratief van de Nederlandse regering, namelijk dat we een “pandemie van de ongevaccineerden” zouden hebben en dat “treuzelaars en talmers” voor de op dit moment weer toenemende infecties verantwoordelijk zouden zijn, zouden 0,3% van de ongevaccineerden in Waterford de oorzaak van de vele nieuwe corona-gevallen daar zijn.

  Bron:
  unser-mitteleuropa.com

  Vertaald/aangepast door:
  E.J. Bron
  (www.ejbron.wordpress.com)

  0 reacties :

  Een reactie posten