Wat gaat het vaccinatiegeile links nu doen? Black Lives Matter protesteert tegen “racistische corona-passen”

Datum:
 • zondag 26 september 2021
 • in
 • Categorie: , ,
 •  Het is HET maatschappelijk keerpunt in het drama van de corona-dictatuur,....
  Wat gaat het vaccinatiegeile links nu doen? Black Lives Matter protesteert tegen “racistische corona-passen”


  (Vertaling: E.J. Bron)

  Het is HET maatschappelijk keerpunt in het drama van de corona-dictatuur, waarop vele waarnemers al gewacht hebben: minderheden stellen zich nu officieel op tegen de groene corona-vaccinatiepassen, omdat deze volgens hen racistisch zijn. De eerste stap werd nu gezet door de links-radicale zwarte beweging “Black Lives Mater” (BLM) in de VS. Hoe zal nu het politiek-correcte en meer dan vaccinatiegeile links in de wereld daarop reageren? Wat doen de globalisten met hun plotseling weerspannige beschermelingen?

  BLM-protesten tegen de groene vaccinatie-pas

  Aldus geschied in New York, waar op dit moment strikte corona-regels gelden. Niemand mag zonder de groene corona-vaccinatiepas restaurants of andere horecagelegenheden betreden. Ook over gedwongen vaccinaties wordt al hardop nagedacht in de stad, wier openbare ambtenaren al gedwongen moeten zijn gevaccineerd. Dat zorgde er nu voor dat “Black Lives Matter” ten tonele verscheen.

  Nadat een bekend Italiaans restaurant in de Upper West Side van New York City vorige week drie zwarte vrouwen om hun vaccinatiebewijs vroeg en hen daarna de toegang weigerde, omdat ze deze niet konden tonen, kwam het tot protesten van de BLM-beweging. Men bezette quasi het restaurant en verklaarde dat de corona-vaccinatiepas alleen maar een “smoesje van blanke racisten zou zijn om openlijk racistisch te kunnen ageren”. Juist minderheden zouden de slachtoffers zijn van deze met de pandemie samenhangende discriminatiepolitiek.

  Zwarten tegen “experimenteel vaccin”

  Een woordvoerder van de radicale beweging ging nog verder. Hij benadrukte dat de corona-vaccinatie “een keuze” zou zijn. Niemand zou van alledaagse activiteiten uitgesloten mogen worden, alleen omdat hij zelf besloten heeft om de experimentele prik niet te nemen.

  Bovendien benadrukte men dat juist zwarten alle redenen zouden hebben om de “gevestigde wetenschap” en daarmee ook de vaccinatie te wantrouwen. Hoe zal het linkse establishment op deze ontwikkelingen reageren? Daar zijn we benieuwd naar.

  Bron:
  unser-mitteleuropa.com

  Vertaald uit het Duits door:
  E.J. Bron
  (www.ejbron.wordpress.com)

  0 reacties :

  Een reactie posten