Knibble in de race voor Website van het jaar 2021

Datum:
 • woensdag 29 september 2021
 • in
 • Knibble.nl is genomineerd voor Website van het jaar 2021! Een onwijs mooie mijlpaal voor het kleine en hechte team uit het Noord-Hollandse Nieuwe Niedorp.


  29-9-2021


  Knibble in het kort

  “Wie had dat gedacht? Dat wij met ons kleine team uit Nieuwe Niedorp nu de strijd aan mogen gaan met de grote vergelijkers van Nederland? Knibble is 6 jaar geleden ontstaan uit de behoefte naar een transparante markt.” Vertelt Piet-Wim Klaver, één van de Beknibbelaars die samen met Willem van der Molen en Reijer Molenaar Knibble is gestart. “Want de zoektocht naar het ideale product is lastig. Oneerlijke aanbiedingen, jargon en onduidelijke specificaties leiden vaak tot verwarring. Om dit probleem op te lossen was er een heldere en oprechte vergelijker nodig.”

  Knibble probeert met een kritische blik de beste producten voor de voordeligste prijs boven tafel te krijgen. Zodat iedereen eerlijk kan vergelijken. De kritische consument hoeft zich geen zorgen te maken over valse aanbiedingen. Of over prijzen die niet meer kloppen, want met de ‘realtime prijzen’ zorgt Knibble ervoor dat de voorgeschotelde prijzen altijd ‘up-to-date’ zijn.

  De nominatie voor Website van het jaar 2021

  “Dat wij nu genomineerd zijn voor Website van het jaar 2021 is de kers op de taart.” Aldus Alex van Essen, PR Beknibbelaar.

  Ieder jaar worden in diverse categorieën websites genomineerd, deze websites maken kans op de titel: Website van het jaar. Knibble.nl is genomineerd in de categorie ‘vergelijken’. Binnen iedere categorie worden er twee prijzen uitgereikt, één voor de beste website en één voor de populairste website. Uiteindelijk wordt er ook over alle categorieën een overall winnaar bekend gemaakt.

  Winnen kan niet zonder jouw hulp!

  Het Niedorpse team hoopt op steun uit hun eigen regio en natuurlijk van hun websitegebruikers. Want om kans te maken op die felbegeerde titel zijn veel stemmen nodig. Hoe meer stemmen, hoe dichterbij de winst Knibble kan komen. Dat zou geweldig zijn! Stemmen op Knibble kan hier: https://bit.ly/3CUno90  0 reacties :

  Een reactie posten