Bakkie met Bergsma 182

Datum:
 • woensdag 29 september 2021
 • in
 • Categorie: ,
 •  Nu Telt Het, met Koffie


  29-9-2021  Later Bakkie vandaag. Ik moet vanochtend mijn oude autootje naar de garage brengen en bovendien de dag van gisteren even laten bezinken. Ik was aanwezig bij het kort geding in Den Haag tegen de coronapas en daar waren zoveel strijdbare mensen bij elkaar gekomen. Ik voel echt een kentering, die voor een groot deel ook indirect duidelijk wordt door de weerstand van de andere kant. Er wordt met modder gegooid en er is lichte paniek. Belangrijk om dus juist samen te komen in deze tijd, zodat we de 'tribale' krachten die tegenover ons staan weten te herkennen. Maak er een mooie dag van. **************** Abonneer je nu op je mijn Bakkies met Bergsma (elke ma, di, wo, vrijdag). Hierin bespreek ik nieuws, achtergronden en de waan van de dag. Om een meer compleet beeld van deze tijd te creëren, de dialoog scherp te houden en de moed erin. Dank voor jullie donaties via mijn site https://thefireonline.com/over-sietske/ of https://www.whydonate.nl/fundraising/... Alle gelden komen direct ten goede aan mijn werk als onafhankelijk mediamaker. Meld je ook aan voor de mailinglijst op mijn website zodat je niets hoeft te missen: * Blijf op de hoogte van een wekelijkse column en lees als eerste wanneer die online staat; * Blijf op de hoogte wanneer de eerste The Fire Online Podcast uitzending zal plaatsvinden; * Blijf als eerste op de hoogte van boeiende gastbijdragen en belangrijke artikelen die je in het MSM-nieuws niet zult vinden; * Blijf op de hoogte van andere content die alleen (volledig) via de mailinglijst zal worden verspreid; * Blijf op de hoogte van nog veel meer dat ik hier nog niet kan delen… Dank en tot bakkie.


  Bakkie met Bergsma

  0 reacties :

  Een reactie posten