Japan breekt met WHO dictaat en vraagt alle artsen Ivermectine voor te schrijven

Datum:
 • vrijdag 27 augustus 2021
 • in
 • Categorie: , , ,
 • ‘De cijfers zijn duidelijk’
  Japan breekt met WHO dictaat en vraagt alle artsen Ivermectine voor te schrijven

  In Japan lijken de medische autoriteiten eindelijk weer de gezondheid van het volk boven de belangen van Big Pharma te stellen.

  —————————————————————————————————————————————–

  14 keer meer doden in landen die geen Ivermectine gebruiken – Officiële overheidsdata Verenigd Koninkrijk: Overgrote meerderheid ‘Delta’ doden zijn gevaccineerd – UPDATE 14.40: Grootste ‘real world’ studie tot nu toe bevestigt dat natuurlijke immuniteit 13 keer effectiever is dan ‘vaccins’

  ————————————————————————————————————

  Het verbieden van het voorschrijven van het bewezen veilige en zeer succesvolle Ivermectine aan (veronderstelde) Covid-19 patiënten is één van de grootste reeds aantoonbare misdaden tegen de menselijkheid die onder druk van de WHO (= Bill Gates) door tal van overheden, waaronder de Nederlandse (dat er zelfs een boete van € 150.000,- op heeft gezet), tegen hun eigen bevolkingen worden gepleegd. Japan is het eerste Westerse land dat openlijk breekt met dit kwaadaardige (als ‘aanbeveling’ verpakte) dictaat, dat – samen met het onderdrukken van andere bestaande medicijnen zoals HCQ – volgens diverse onafhankelijke wetenschappers aan vele honderdduizenden mensen onnodig het leven heeft gekost.

  De voorzitter van de Tokyo Medical Association heeft tijdens een persconferentie erkend dat Ivermectine zeer effectief is tegen Covid-19, en alle Japanse artsen het daarom onmiddellijk zouden moeten gaan voorschrijven.

  De Japanners vergeleken diverse landen in Afrika die wel of geen Ivermectine gebruiken. Dat wordt weliswaar niet officieel gedaan tegen Covid-19, maar wel tegen parasitaire ziekten. In de landen waar Ivermectine wordt gebruikt zijn er 134,4 Covid ‘gevallen’ per 100.000, en slechts 2,2 doden per 100.000. In schril contrast staan de landen die géén Ivermectine gebruiken: 950,6 gevallen per 100.000, en 29,3 doden per 100.000 (bijna 14 keer hoger!).

  ‘De cijfers zijn duidelijk’

  De voorzitter zei dat nu niet meer kan worden volgehouden dat Ivermectine ‘absoluut niet effectief’ is, zoals nog steeds in bijna alle Westerse landen wordt beweerd. ‘De cijfers zijn duidelijk… We kunnen meer onderzoek doen om de effectiviteit te bevestigen, maar we zitten in een crisis situatie. Wat het gebruik Ivermectine betreft is het duidelijk noodzakelijk om geïnformeerde instemming van de patiënten te krijgen.’

  Dit in tegenstelling tot de als ‘vaccins’ vermomde Covid-19 gentherapie injecties, waar géén ‘informed consent’ van wordt gevraagd. Dat op zich is volgens de Conventie van Genève óók een ernstige misdaad tegen de menselijkheid.

  Overgrote meerderheid ‘Delta’ doden is gevaccineerd

  Ondertussen blijven deze injecties direct en indirect ongekende aantallen slachtoffers maken. Volgens de officiële Britse overheidsdata is de overgrote meerderheid van de (zogenaamde) ‘Delta’ variant doden (481, waarvan 402 volledig) gevaccineerd. Slechts een derde (253) van het aantal slachtoffers heeft geen Covid shots gehad. Ook in Israël explodeert het aantal zieken; 60% van alle nieuwe opnames in het ziekenhuis betreft volledige vaxxers. Een Noord-Iers ziekenhuis heeft een arts met 40 jaar ervaring ontslagen toen deze onthulde dat bijna alle ernstig zieken gevaccineerden zijn. (2)

  In eerdere onderzoeken werd al aangetoond dat de Covid injecties het risico op ziekte en sterfte juist fors verhogen. Desondanks nemen de overheden steeds hardere en discriminerende uitsluitingsmaatregelen om de vaxbewusten te dwingen alsnog hun gezondheid en leven in groot gevaar te brengen door deze onomkeerbare experimentele gentherapie injecties in hun lichaam te laten injecteren.

  Aanvulling 14.40: Een nieuwe Israëlische studie, volgens mainstream kanaal Bloomberg de ‘grootste vergelijkende real world’ analyse tot nu toe, bevestigt dat natuurlijke immuniteit 13 keer effectiever is in het stoppen van de vermeende ‘Delta’ variant, dan de ‘vaccins’. Bovendien blijken gevaccineerden een 27 x hogere kans hebben op symptomatische infecties.

  ‘Deze paper zou een einde moeten maken aan ieder debat over vaccins versus natuurlijke immuniteit,’ concludeert award-winning auteur, analist en voormalig New York Times journalist Alex Berenson (3). Hij had er wat mij betreft aan toe kunnen voegen dat nu onomstotelijk vaststaat dat de ‘vaccins’ op zijn best nutteloos zijn, en op maar één plek thuishoren: in de verwerkingsinstallaties voor gevaarlijk chemisch afval.

   

  Xander

  (1) Hal Turner Radio Show / YouTube
  (2) Natural News
  (3) Zero Hedge

  0 reacties :

  Een reactie posten