Komt de wetenschap eindelijk bij zinnen over vaccinatie?

Datum:
  • vrijdag 27 augustus 2021
  • in
  • Categorie: , ,
  • Het is nog maar een sprankje hoop, maar we zien misschien het begin van het einde van de psychotische episode rond Covid-19 die de wereld van wetenschap en geneeskunde heeft geteisterd.


    27-8-2021

    Vorige week publiceerde BBC News een verhaal van hun wetenschapsredacteur, “Is catching Covid now better than more vaccine?” waarin Britse gezondheidsambtenaren vraagtekens zetten bij het streven van hun Amerikaanse tegenhangers naar booster shots voor alle volwassenen, meldt The Conservative Woman.

    Hoewel de kop snel werd veranderd in “Covid: What’s the best way to top up our immunity?” was de kat al uit de zak: je krijgt een bredere immuunrespons door met het virus besmet te zijn dan door de vaccins, waarvan de doeltreffendheid steeds meer in twijfel wordt getrokken. Duizenden gevallen van Covid komen voor bij gevaccineerde patiënten. Israël, ooit geprezen als een succesverhaal vanwege de hoge vaccinatiegraad, heeft nu een van de hoogste infectiepercentages ter wereld.

    Vorige week is ook gebleken dat volledig gevaccineerden evenveel virus bij zich dragen als niet-gevaccineerden, waardoor het idee dat niet-gevaccineerden anderen in gevaar brengen, op losse schroeven komt te staan.

    Volgens een Twitterbericht van een vertegenwoordiger van medische apparatuur in de VS, die veel contact heeft met gezondheidsmanagers, heeft de regering-Biden een “spectaculaire” inschattingsfout gemaakt met betrekking tot booster shots. Als zij volhardt, zal zij te maken krijgen met een nationale gezondheidscrisis waarbij zowel gevaccineerde als ongevaccineerde werknemers “massaal zullen vertrekken”.

    De meeste ziekenhuissystemen en chirurgische centra in New Jersey hebben het vaccin verplicht gesteld voor medio september of oktober,’ schreef hij. Vóór deze week waren de gevaccineerden luidkeels in hun veroordeling van hun collega’s die het vaccin weigerden. Met de aankondiging van deze week dat er boosters moeten komen, zien VEEL van de gevaccineerden in dat deze mandaten binnenkort hun baan zullen bedreigen als ze één, twee of 15 boosters weigeren. Dit heeft in slechts een paar dagen een aardverschuiving in denken en houding veroorzaakt.

    Een psychose is een ernstige psychische stoornis die abnormaal denken en waarnemen veroorzaakt. Mensen met psychoses verliezen het contact met de werkelijkheid. En dat is precies wat er de afgelopen 20 maanden lijkt te zijn gebeurd.

    Het begon allemaal met het verdoezelen van de genetisch gemanipuleerde oorsprong van het Covid virus.

    Vervolgens overtuigden paniekerige gezondheidswetenschappers en regeringsadviseurs zichzelf ervan dat het in ons eigen belang was om de samenleving af te grendelen en ons weg te houden van de open lucht, de zon, scholing, werk, sociale contacten en normale medische zorg die ons gezond houden.

    Lockdowns veroorzaakten ook onvoorstelbare economische schade. Alleen al in het Verenigd Koninkrijk zijn aan Covid 400 miljard pond extra overheidsuitgaven toe te schrijven – 15.000 pond voor elk huishouden.

    Levensreddende vaccins zouden ons, dankzij de genialiteit van onze wetenschappers, op het nippertje te hulp komen, hoewel uit het octrooipad blijkt dat ze al tientallen jaren in voorbereiding waren. Miljoenen mensen werden overgehaald de injecties te nemen, met de belofte dat ze levens zouden redden en ons zouden bevrijden.

    We weten nu echter dat ze in verband worden gebracht met wijdverbreide sterfgevallen en bijwerkingen, ondanks de voortdurende beweringen van regeringsfunctionarissen die de miljarden die eraan worden uitgegeven proberen te rechtvaardigen, dat het “veilige en effectieve” producten zijn.

    TCW Defending Freedom meldde een vroege waarschuwing voor de gevaren, die bijna universeel werd genegeerd, toen een intensieve vaccinatiecampagne gepaard ging met een ongekende golf van sterfgevallen onder bejaarden in Gibraltar.

    Sindsdien zijn er steeds meer aanwijzingen dat de vaccinaties een grote gezondheidsramp kunnen veroorzaken, zoals op verschillende manieren, maar met hetzelfde thema, wordt uiteengezet in verschillende recent geplaatste video’s.

    Deze grafische beschrijving van wat er in het lichaam gebeurt na een Covid-prik wordt verteld door Dr Charles Hoffe, een Canadese huisarts in een klein stadje in Brits Columbia. Hij uitte afgelopen april zijn bezorgdheid nadat een van de ongeveer 900 patiënten aan wie hij het Moderna-vaccin had toegediend, na de prik was overleden. Zes anderen hebben een zogeheten verminderde inspanningstolerantie, wat betekent dat zij veel sneller buiten adem raken dan voorheen.

    Hoffe gelooft dat dit het gevolg is van het feit dat het vaccin duizenden kleine haarvaten in hun longen heeft geblokkeerd. Dit betekent dat het hart harder moet werken om het bloed door de longen te krijgen, met het risico van cumulatieve hart- en longschade bij elke opeenvolgende vaccinatie.

    In zijn stad waren geen gevallen van Covid, zodat hij tot de conclusie kwam dat “dit vaccin duidelijk gevaarlijker is dan Covid-19”.

    Hoffe zegt dat bij elke dosis van het Moderna-vaccin triljoenen “spike”-eiwitmoleculen van het Covid-virus in het lichaam worden aangemaakt. Als deze circuleren, kunnen ze vast komen te zitten in de wanden van bloedvaten. Circulerende bloedbestanddelen ontdekken de schade en veroorzaken microscopisch kleine klonters. Deze zijn met conventionele middelen niet op te sporen, maar recente stollingsactiviteit kan worden opgepikt met een test die D-dimeer wordt genoemd en die een eiwitfragment meet dat ontstaat wanneer een bloedstolsel oplost.

    Ik heb dit bij mijn patiënten gedaan en mensen gevonden die tussen de 4 en 7 dagen daarvoor de Covid-prik hebben gehad. Ik probeer nog steeds meer informatie te verzamelen, maar van degenen die ik tot nu toe heb, heeft 62 procent bewijs van stolling. Dat betekent dat de meerderheid van de mensen bloedstolsels krijgt waarvan ze niet eens weten dat ze ze hebben.

    De beweringen van Hoffe worden gesteund door de Duitse microbioloog en immunoloog Dr Sucharit Bhakdi, een gepensioneerde professor die met andere artsen en wetenschappers de actiegroep Doctors for Covid Ethics heeft opgericht. Bhakdi zegt hier dat naast het aanvankelijke stollingsprobleem, antilichamen die tegen het spike-eiwit worden geproduceerd ook schade kunnen aanrichten, door mogelijk latente ziekten te activeren zoals gordelroos, lupus, herpes, Epstein-Barr, en tuberculose. Ik maak me grote zorgen over het feit dat de wereld ertoe wordt aangezet iets in het lichaam op te nemen dat het hele aanzien van de geneeskunde zal veranderen”, zegt hij.

    Een andere opvallende video waarin soortgelijke bezorgdheid naar voren komt, is die van het bewijs dat de vooraanstaande New Yorkse arts Vladimir “Zev” Zelenko vorige week heeft geleverd voor een rabbinale rechtbank in Israël, waar meer dan 240.000 mensen inmiddels een derde injectie met het Pfizer-vaccin hebben gekregen.

    Fact-checkers hebben de zorgen over de stolling weggewuifd. Eén zei dat de vaccins “onschadelijke kopieën maken” van het spike-eiwit, een bewering die indruist tegen de feiten die hierhier en hier zijn gepresenteerd. Een tweede zei dat een hoge D-dimeerwaarde kan worden veroorzaakt doordat het lichaam reageert zoals bedoeld op het vaccin, en dat dit niet noodzakelijkerwijs bloedstolling betekent.

    De Britse gezondheidsregulator MHRA blijft volhouden dat vaccinatie de meest effectieve manier is om het aantal sterfgevallen en ernstige ziekten als gevolg van Covid-19 te verminderen, en dat, hoewel alle vaccins en geneesmiddelen een aantal bijwerkingen hebben, de verwachte voordelen veel groter zijn dan de momenteel bekende bijwerkingen.

    Zij zegt dat, zoals bij alle vaccins en geneesmiddelen het geval is, de veiligheid van de Covid-vaccins voortdurend wordt gecontroleerd en dat de voordelen en mogelijke risico’s voortdurend worden geëvalueerd. De 1.500 sterfgevallen die in het VK zijn gemeld in de nasleep van de Covid-vaccinatie staan in contrast met de 132.000 sterfgevallen die zich naar verluidt hebben voorgedaan binnen 28 dagen na een positieve test op het virus.

    De Amerikaanse regelgevende instanties nemen een soortgelijk standpunt in. Officiële cijfers tonen 600.000 meldingen van ongewenste bijwerkingen na de Covid-vaccinaties, waaronder 13.068 sterfgevallen en 81.050 ernstige bijwerkingen, hoewel het werkelijke aantal vele malen hoger ligt volgens een beëdigde getuigenis van een klokkenluider binnen de Centers for Disease Control (CDC).


    Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

    Telegram: t.me/dissidenteen








    0 reacties :

    Een reactie posten