Van macht en moraliteit

Datum:
 • zondag 25 april 2021
 • in
 • Categorie: ,
 • Terwijl de wereld afstevent op een grote herstart van het financiële stelsel, .......
  25-4-2021
  Of het nu gaat om de volksgezondheid, het klimaat of de informatievoorziening in het algemeen: de overheid meent te weten wat goed voor u is, zó goed zelfs dat zij uw deelname aan het proces van besluitvorming steeds minder blijken te waarderen.

  Terwijl de wereld afstevent op een grote herstart van het financiële stelsel, naadloos verbonden met ingrijpende hervormingen uit naam van duurzaamheid, hier in Europa aangejaagd door een stevig aan de weg timmerende federale overheid die op meer dienstbaarheid van nationale regeringsleiders kan rekenen dan hun eigen burgers dat kunnen, wordt van u slechts gehoorzaamheid verwacht.

  Gedwee mag men de lijnen die voor hen zijn uitgestippeld volgen terwijl de wereld van de toekomst langzaam maar zeker vormgegeven wordt, buiten het zicht van de democratie. De democratie die deze week na een lang en zwaar ziektebed van de beademing losgekoppeld zal worden om eenzaam en alleen in te slapen, terwijl Nederland van 12:00 tot 18:00 eindelijk weer op een terras zit. Zónder bitterballen. Links: De zon dimmen als noodrem tegen klimaatverandering?: https://nos.nl/nieuwsuur/artikel/2377... Bill Gates krijgt groen licht om de zon te blokkeren: https://www.ninefornews.nl/bill-gates... WEF Warns of Cyberattack Leading to Systemic Collapse of the Global Financial System: https://unlimitedhangout.com/2021/04/... SCOPEX IN SWEDEN: FIRST STEP DOWN THE SLIPPERY SLOPE OF RISKY SOLAR GEOENGINEERING EXPERIMENTS: https://www.geoengineeringmonitor.org... HOE EEN LACHEBEKJE HET LACHEN VERGING: https://www.geertdales.com/actueel Jort Kelder over coronawet: ‘Wappies hebben gelijk gekregen’: https://www.mediacourant.nl/2021/04/j... Studio ingericht met dank aan: https://cd-rek.nl/ Als u ons in deze turbulente tijden wilt helpen om dit te kunnen blijven doen en meer tijd en middelen te kunnen besteden aan onderzoek, interviews, reportages en andere zaken die er echt toe doen, overweegt u dan een bijdrage te leveren naar waardering én vermogen. Bezoek de webshop op https://nooit.nl/shop/ of ga naar https://eenoorlogreedsverloren.nl/ste... Naast YouTube zijn wij uiteraard op meer kanalen te vinden. Voor een overzicht van onze eerdere publicaties en waar deze te vinden zijn, kijk op https://eenoorlogreedsverloren.nl


  Een Oorlog Reeds Verloren

  1 reacties :

  Verontruste zei

  Van macht en moraliteit naar macht en mortaliteit is maar een kleine stap in het huidige bestel.
  Rood wit blauw was eenmaal, nu moet het blauw wit rood zijn.

  Een reactie posten