Rutte, maak je borst maar nat! 45 artsen slepen Nederlandse overheid voor de rechter

Datum:
  • donderdag 4 februari 2021
  • in
  • Categorie: , ,
  •  Zo’n 45 artsen zijn van plan om de Nederlandse overheid aan te klagen. Ze willen dat Covid-19 van de A-lijst wordt gehaald. Dan kunnen namelijk de coronamaatregelen worden opgeheven.


    23 oktober 2020 


    Die maatregelen vormen een bedreiging voor de volksgezondheid,” zei Elke de Klerk, één van de artsen, tegen Medisch Contact. Ze voegde toe dat er inmiddels genoeg wetenschappelijk bewijs is om Covid-19 als gewone griep te classificeren. De Klerk zei verder dat zich mogelijk nog meer artsen zullen aansluiten.

    Volgens de arts lopen de ziekenhuizen op dit moment helemaal niet vol met coronapatiënten. Ze heeft naar eigen zeggen contact met zo’n 75 medisch specialisten en huisartsen in Nederland die een ander geluid laten horen. “Ziekenhuizen zijn leeg, veel dokters zijn nu thuis.” Er wordt onterecht aangegeven dat ziekenhuizen vol zijn, terwijl alleen de corona-afdelingen vol zijn, lichtte ze toe.

    Er is geen reden tot paniek

    Eerder deze maand zei De Klerk tijdens een bijeenkomst van de World Doctors Alliance in Berlijn dat er geen sprake is van een pandemie of epidemie. “Er is geen reden tot paniek.”

    De coronatest is volgens haar erg onbetrouwbaar. Tot wel 94 procent van de testuitslagen is fout-positief, de rest is fout-negatief, zei De Klerk, die in België werkzaam is geweest als huisarts. “Ze testen niet op Covid-19.”

    De arts, die de stichting Artsen voor Waarheid heeft opgericht, zei ook in contact te staan met maar liefst 87.000 verpleegkundigen die het coronavaccin niet willen







    0 reacties :

    Een reactie posten