The Trueman Show #5 met Arno Wellens

Datum:
 • zaterdag 16 januari 2021
 • in
 • Categorie: , , ,
 • Over de onbetrouwbaarheid van Mark Rutte, het wegmoffelen van Lodewijk Asscher, de toeslagen affaire, biomassa, Rusland, Merkel en haar band met Xi Jinping, de macht van China, de Europese Unie, het failliet van de Euro, het misbruiken van de situatie waar we nu inzitten door de zittende macht en nog veel meer.
  16-1-2020


  The Trueman Show #5 met Arno Wellens. In deze vijfde aflevering ging ik op bezoek bij Arno Wellens. Arno is financieel journalist, oprichter van Forum van Democratie, schrijver en o.a. klokkenluider van de financiële wereld. Om deze reden hebben we besloten verder niet uit te wijden over de locatie. Het is een heel interessant gesprek geworden waar Arno vanuit zijn expertise van de financiële wereld zijn licht laat schijnen op verschillende onderwerpen. Zo hebben we het gehad over de onbetrouwbaarheid van Mark Rutte, het wegmoffelen van Lodewijk Asscher, de toeslagen affaire, biomassa, Rusland, Merkel en haar band met Xi Jinping, de macht van China, de Europese Unie, het failliet van de Euro, het misbruiken van de situatie waar we nu inzitten door de zittende macht en nog veel meer. Check hem, like hem, deel hem!

  Volg me ook op social media: https://www.instagram.com/jornluka/ https://twitter.com/JornLuka https://www.facebook.com/jornluka Volg Arno op social media: https://twitter.com/ArnoWellens https://www.instagram.com/arnowellens/ Hier de link waar Arno naar verwees in het gesprek: https://eur-lex.europa.eu/legal-conte...

  Jorn’s Truly


  0 reacties :

  Een reactie posten