Sachsen: coronagevangenis voor quarantaineweigeraars

Datum:
 • zaterdag 16 januari 2021
 • in
 • Categorie:
 •  Plannen voor totalitaire gedwongen maatregelen zoals in de DDR  Sachsen: coronagevangenis voor quarantaineweigeraars


  (Vertaling: E.J. Bron)

  Plannen voor totalitaire gedwongen maatregelen zoals in de DDR

  In de Duitse deelstaat Sachsen is men van plan om mensen die niet in quarantaine willen en mensen die zich niet aan de quarantaine houden gedwongen op te sluiten. Daartoe zou een “corona-instelling” voor “gedwongen onderbrenging” zijn voorzien in Dresden.

  De toestanden herinneren steeds meer aan de gedwongen maatregelen en vrijheidsberovingen in de DDR. In de corona bestrijdingswaanzin worden de ideeën en plannen steeds meer totalitair.

  Zoals de “Bild-Zeitung” berichtte, is men in Sachsen van plan om mensen die herhaaldelijk quarantaine weigeren en mensen die zich niet aan de quarantaine houden gedwongen op te sluiten. Daartoe zou een “corona-instelling” voor “gedwongen onderbrenging” zijn voorzien in Dresden. Het gaat om een voormalig vluchtelingencentrum. Het ministerie van Sociale Zaken van Sachsen heeft deze plannen tegenover de “Bild-Zeitung” bevestigd.

  Het gebouw moet omheind en door de politie bewaakt worden. Hat zal dus een soort gevangenis zijn. Andere politici hadden daarvoor al ideeën geopperd om weigeraars van coronamaatregelen en mensen die zich niet aan de quarantaine houden op te nemen in de psychiatrie.

  Bron:
  freiewelt.de

  0 reacties :

  Een reactie posten