Corruptie en fraude op wetenschappelijk niveau?

Datum:
 • maandag 25 januari 2021
 • in
 • Categorie: ,
 •   Aangeleverd relaas van wetenschapper arts X.

  25-01-2021

  Volgens X (zijn werkelijke naam is bij mij bekend!) ging er nogal wat vooraf aan de Covid-ellende.

  Rond 1985 werkte X enkele jaren op het LEV (Laboratorium Experimentele Virologie) in het AMC in Amsterdam. Daar was onder andere Jaap G. werkzaam. Als niet onbelangrijk detail betreffende het LEV-AMC noemde X het volgende: “Ik ontdekte daar vele flessen met verschillende inhoud zonder etiket. Was dit laksheid, onzorgvuldigheid? In beide gevallen plaats je alleen al daarom bij zo'n lab de nodige vraagtekens”.

  Schaap met scrapie
  Samen met een vriend/collega onderzocht X prions (besmettelijke eiwitten). Daarvoor hadden ze een schaap nodig met scrapie. Scrapie of schuurziekte is een ziekte aan het centraal zenuwstelsel bij onder andere schapen en geiten, die veroorzaakt wordt door prionen. Deze ziekte, behorend tot de TSE’s (voor mensen een dodelijke hersenziekte), zoals de ziekte van Creutzfeldt-Jakob, BSE (gekkekoeienziekte) en Kuru. Samen met nog enkele andere, zijn dat prionziektes. Kuru kwam voor bij menseneters op Nieuw-Guinea, die de hersenen van overleden stamleden plachten te eten.

  Texel
  Samen gingen ze, in gezelschap van dierenarts Ab O., een schaap met scrapie op Texel halen. Scrapie bestond officieel niet op Texel.
  X: “Zou het daar wel zijn ontdekt, dan hadden alle schapen moeten worden geruimd. Verschillende dierenartsen, waaronder O., werden betaald om de op ruime schaal aanwezige ziekte stil te houden”. Op Texel heeft X vele schapen met de ziekte gezien, evenals in de Betuwe.

  Prions
  Bij de afdeling diergeneeskunde in Utrecht werd de zaak verder onderzocht. Daar werd een zekere Huub S. aangetroffen die toen volgens X werkte bij interne diergeneeskunde. Hij gaf toestemming een deel van het lab in Utrecht te gebruiken. Dankzij de bovengenoemde proeven raakte die afdeling voor altijd besmet met prions. Inmiddels is het bewuste lab afgebroken! Diergeneeskunde kreeg daarna een nieuw onderkomen.
  Ontdekt werd dat prions in de bloedbanen (nierweefsels) voorkwamen. Dat werd gemeld aan Nobelprijswinnaar Stanley Prusiner, neuroloog en biochemicus, toen die op bezoek was bij de VU in Amsterdam. 

  Prusiner heeft eind jaren 70 de prionhypothese opgesteld en heeft bijna al het onderzoek gedaan op eigen kosten. Hier ‘A brief history of prions’:

  Creutzfeldt-Jakob
  De overheid werd nadrukkelijk gewaarschuwd voor de naderende gekkekoeienziekte, maar daar werd niets mee gedaan. X: “In de komende 20-30 jaar zullen nog vele mensen sterven aan de ziekte van Creutzfeldt-Jakob. Het aantal zieken - nu 1 op de miljoen - is al stijgende. Hoe meer prions iemand heeft binnengekregen, hoe korter de incubatietijd. Positief is dat de helft van de bevolking al immuun is. De incubatietijd ligt tussen de 10 en 100 jaar. Niet onbelangrijk: deze ziekte wordt genetisch doorgegeven.”

  DNA - RNA
  X: “Eiwit codeert voor RNA, RNA voor DNA en DNA weer voor het eiwit en andersom. Enzymen en reverse enzymen reguleren dit proces.” Dit technisch gedeelte werd verder niet uitgelegd, deels omdat het voor dit stukje niet relevant is.
  Waar hebben we dat DNA/RNA verhaal meer gehoord? Iets met vaccins? AstraZenika? Oxford, Moderna? Pfizer?

  X: “Bij de nieuwe vaccins zou er een stopcodon in de staart zitten. Genen (DNA) hebben een staart. Hoe langer de staart, des te langer ze werken. Theoretisch gezien: hoe langer de staart, hoe langer we zouden kunnen leven. Als je daar een stopcodon inbouwt, worden processen beperkt.”

  Volgens X kunnen we dat nog niet. “Een dergelijk vaccin is namelijk nog niet veilig te maken. Was het maar zo. Dat zou een wereld aan therapeutica (nieuwe geneesmiddelen) openen”.

  Jaap G. zag volgens X niets in het onderzoek, deels omdat hij met AIDS bezig was en deels omdat Nobelprijswinnaar Gajdusek, met wie hij had gewerkt, zei dat de prionentheorie onzin was.

  AIDS remedie
  Later (1992) speelde het schandaal met Henk B.. Er zou een middel tegen AIDS zijn ontdekt. B. werkte met de valse gegevens van Jaap G. en werd later beschuldigd van de fraude.

  “Geld was op het virologisch lab het enige wat telde. Daar kon je best wat vervalsingen voor plegen. Bij met name anatomie wilden ze gelukkig niets met de virologenmaffia te maken hebben”. Daar kreeg X een liter groeihormoon cadeau, waarvoor virologie duizenden guldens per ampul betaalde. Eens per jaar kregen ze namelijk enkele koeienhersens van het abattoir, waaruit het hormoon werd gehaald.

  Ontslag
  Toen X fibrocyten (dit zijn veel voorkomende cellen) begon te kweken, zonder gifstoffen als pokeweed (westerse karmozijnbes) en zonder antibiotica, werd hem de wacht aangezegd, omdat G. anders al zijn onderzoeksresultaten door de plee kon spoelen. Zieke cellen zijn niet geschikt voor fundamenteel onderzoek.

  De kweekmethode was heel simpel. X draaide de temperatuur op tot 39.3 graden in plaats van 37 graden, waardoor een natuurlijke omgeving werd gecreëerd. Fibrocyten en fibroblasten reageren op koorts, waarbij ze zich snel gaan vermeerderen. Deze methode wordt nu heel veel gebruikt.

  Fraude
  Tussendoor ontdekte X, samen met enkele collega’s dat Organon en Nordisk groeihormonen, besmet met prions, verkochten terwijl ze beweerden dat dit niet waar was.

  X: “Prions kun je alleen onschadelijk maken met vuur of 2.5 normaal loog (ongeveer 100 mg loog per liter), waarin bijna alles oplost. Die groeihormonenontdekking is aan bepaalde instanties doorgebriefd.”
  Hierna werd bij X thuis ingebroken. Behalve een transistorradiootje van zijn zoontje, hebben ze niets gestolen, wel een bende achtergelaten. Geld dat op tafel lag, was zelfs niet aangeraakt.

  Een week daarna werd X opgebeld. Er werd hem een baan aangeboden. Een zeer goed betaalde baan. Voorwaarde was dat de duizenden hypofyses die hij en zijn collega’s hadden opgeslagen, bij de nieuwe werkgever zouden moeten worden ingeleverd.

  De hypofyse controleert de werking van een aantal hormoonproducerende klieren zoals de bijnieren en de schildklier, bij vrouwen de eierstokken en bij mannen de zaadballen. Van die hypofyses werden toen groeihormonen gemaakt. Nu gaat dat recombinant. Recombinant-DNA staat voor een combinatie van genetisch materiaal dat met behulp van recombinant-DNA-technologie door de mens op kunstmatige wijze in een lab is verkregen en niet als zodanig in de natuur voorkomt.

  Virusmaffia
  X weigerde. Was hij wel akkoord gegaan, dan was hij een onderdeel van de maffia geworden. De maffia die nu de wereld in zijn greep houdt met Covid.

  X: “Als de greep verslapt, gooit China weer even een stad dicht, om de angst er in te houden. Inmiddels kopen de Chinezen elk failliet bedrijf op. Economisch gezien heel slim.”

  De hele Covid-zaak is volgens X één grote zwendel. Meer niet, minder zeker niet. Dat wist X al na de eerste Covid-toespraak van Rutte. Deze zwendel kan uiteindelijk tot genocide leiden. En de mens, hij snurkt maar door.

  BSE
  Ook de BSE-epidemie was door X en zijn collega’s al voorspeld. Ab O. is met de eer gaan strijken. Dit typeert de man. Dat X en zijn collega indertijd dat Texelse schaap hadden gekregen was natuurlijk wel een prettige bijkomstigheid. Dat was essentieel voor het onderzoek. De manier waarop was misschien niet zo fraai, maar als voor elk onderzoek(je) een jarenlang verstikkend bureaucratisch proces moet worden doorlopen, is dat het einde van vele onderzoeken. Dit maakt de politiek medeschuldig aan soms noodzakelijk gerommel. Indien nodig zou X het weer doen. Vergelijk dit met HCQ en Rob Elens.

  verwees mij naar deze link dat een vernietigend rapport, gepubliceerd in 2010 weergeeft, waarin met name Ab O., Roel C. en Jaap G. worden gefileerd, Ook Henk B. - samen met Jaap G. - heeft een dubieuze geschiedenis. X: “Googel eens rustig ‘Buck Goudsmit affaire’ en je krijgt enkele lange artikelen, waar gemodificeerd DNA en RNA een belangrijke rol spelen”. Waar kennen we dat ook al weer van?

  Conclusie: Hoewel er gelukkig genoeg valide laboratoria zijn, komen gerommel, falsificaties en slordigheden veelvuldig voor, al zo lang er laboratoria zijn. Wetenschap afkomstig uit dergelijke laboratoria en in het bijzonder de wetenschappelijke onderzoeken door de mensen die daar werkzaam zijn, kunnen niet serieus worden genomen. Het RIVM is kennelijk een instituut dat zich bij deze rij van knoeiers heeft gevoegd.

  X: “Elke bewering, geuit door het RIVM moet dan ook zeer kritisch worden bekeken. Het klimaatbeleid en het geknoei met Covid zijn goede voorbeelden.”

  Rients HofstraPluchen Revolutie

  0 reacties :

  Een reactie posten