Bill Gates orakelt: Het ergste moet misschien nog komen

Datum:
 • zaterdag 30 januari 2021
 • in
 • Categorie: , ,
 •  

  Bill Gates orakelt: Het ergste moet misschien nog komen


  (Vertaling: E.J. Bron)

  De oprichter van Microsoft, Bill Gates, een van de meest actieve voorvechters van wereldwijde vaccinatieprogramma´s, heeft zijn waarschuwingen voor de volgende wereldwijde pandemie bevestigd. In de linkse “Süddeutsche Zeitung” verklaarde hij nu dat de huidige “pandemie” erg zou zijn, maar een toekomstige zou “tienmaal” zo erg kunnen worden. Nu al zou Covid-19 echter tot “het nieuwe normaal” behoren, net zoals aardbevingen en tornado´s.

  Gates temperde ook de hoop op een snel einde van de wereldwijd voortdurende coronacrisis: “We moeten heel wat werk verzetten om daar weer uit te komen. Zelfs in het gunstigste geval zal bijna het hele jaar nodig zijn om het leven weer op gang te brengen.”

  Overigens zou de mensheid niet goed op de volgende pandemie voorbereid zijn. Er zou nog veel gedaan moeten worden, zei Gates, die een van de belangrijkste gezondheidsmecenassen ter wereld is – zijn stichting bijvoorbeeld behoort tot de belangrijkste sponsoren van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO).

  In een ander gesprek met het persbureau Reuters liet Gates zich ook uit over de “samenzweringstheorieën” die over hem in omloop zouden zijn. Daarin wordt hij er – echter vaak onder verwijzing naar onbetwiste citaten – o.a. van beschuldigd mee te werken aan programma´s betreffende een wereldwijde reductie van de bevolking en mensen zou willen “chippen”. “Geloven de mensen zoiets werkelijk”, vroeg Gates. Hij zou nooit gedacht hebben dat hij zo´n grote rol bij deze “echt kwaadaardige theorieën” zou spelen.

  Bron:
  zuerst.de

  Vertaald uit het Duits door:
  E.J. Bron
  (www.ejbron.wordpress.com)

  0 reacties :

  Een reactie posten