Vaccineren? Help, de kudde wil niet!!

Datum:
 • dinsdag 29 december 2020
 • in
 • Categorie: ,
 • Dat Hugo de Clown niet de juiste man was om vaccineren tegen Corona aan de mens te brengen moet ook hemzelf duidelijk geworden zijn. Het was ook zonder hem een Herculestaak geweest.


   DOOR  · 29 DECEMBER 2020

  Dat de kritiek groeit is daarom niet vreemd. Het begint wel pijnlijke vormen aan te nemen:

  Image

  En dat allemaal teneinde kudde immuniteit te verkrijgen, iets wat in het geheel niet lijkt mee te vallen. Maar dat je op de IC óók een sterk verhoogde kans op overlijden hebt wordt in Nederland niet al te nadrukkelijk besproken. Maar het feit blijft:

  C’est une étude aux conclusions surprenantes. Une étude belge menée par des chercheurs associés à la Société Belge de Médecine Intensive et le Groupe Collaboratif Belge sur la Surveillance Hospitalière du COVID-19.

  Na het Pfizer-vaccin – dat weinig lijkt te deugen – is men in de USA ook met het tweede Amerikaans-goedgekeurde vaccin van Moderna gaan inenten. Het blijkt behept met dezelfde soort problemen als dat van Pfizer. Nederland is het enige land niet waar de weerzin tegen “effe een prikkie” groot en groeiend is.

  Image

  Tja, wat in die laatste alinea werd gezegd mag niet in Nederland. Formeel en naar de letter van de wet dan, hè? Het zal even afwachten zijn, maar ik verwacht dat Deugvolk66 en de PvdA daar samen wel een mouw aan gaan passen. Een een-tweetje Ollongren-Wolfsen zogezegd. Wat is natuurlijker voor hen? In Spanje is dat gemanoeuvreer nu duidelijk:

  “What will be done is a registry, which will be shared with our European partners… of those people who have been offered it and have simply rejected it, It is not a document which will be made public and it will be done with the utmost respect for data protection.”

  The minister added that the registry would not be made public, or delivered to employers, which begs the question: why else would the government keep a database of that information?

  Het is een indicatie dat het verzet tegen het vaccineren in de EU nog groter wordt dan in de USA. Maar Europeanen hebben dan ook meer dan voldoende ervaring met het gedrag van hun onbetrouwbare overheden als het gaat over het welzijn van de eigen bevolking:

  As Europe begins vaccinating the first wave of high-priority patients, a “glitch” has already emerged: many health-care workers and others have refused to take the vaccine, as skepticism and suspicion remain elevated. (..)..to an uncooperative populace, that public-health officials are growing worried about hitting lofty vaccination targets.

  Nu we het toch over vaccineren hebben: helpt het? De eerste berichten uit Israël lijken ongunstig:

  Niet alleen komen steeds meer bijwerkingen boven, maar ondanks een intensief vaccinatieprogramma dat al enige tijd onder weg is gaat Israël op zeer korte termijn voor de derde keer in lockdown.

  En ook de WHO gelooft er nog nauwelijks in. WHO chief scientist Soumya Swaminathan:

  “At the moment, I don’t believe we have the evidence on any of the vaccines, to be confident that it’s going to prevent people from getting the infection and passing it on,”

   

  Maar de Nederlandse overheid doet nog steeds alsof vaccinatie de panacee voor de toekomst is, en verdere verspreiding van het virus zal helpen voorkomen?:

  Image


  Maar de Nederlandse overheid doet nog steeds alsof vaccinatie de panacee voor de toekomst is, en verdere verspreiding van het virus zal helpen voorkomen?:

  Image

  En opnieuw: oh wat een amateurisme. Als je dit op Teletext lezen moet zonder dat het eerder breed werd aangekondigd? Of is reizen binnen de EU al zo ver aan banden gelegd dat je enige weken tevoren een vergunning aan moet vragen om van huis te mogen? De manier waarop dit werkt suggereert dat we die kant op gaan.

  Waarom? De regering lijkt geen idee te hebben wat anders te doen, en niets doen is erger. Denken ze. En dat ze met het oog op de verkiezingen in maart beslist de indruk wekken willen ergens mee bezig te zijn maakt dat we ons op meer potsierlijkheden kunnen voorbereiden. Van de WHO valt – alweer om politieke redenen – al evenmin veel te verwachten (mijn vet):

  At this point, it might be helpful for the WHO to produce some kind of clarification that either offers substantially more context to explain this remark.
  But we suspect they won’t.
  Why? Well, perhaps because that context might undermine certain government officials’ insistence that there’s absolutely no reason to question the efficacy, and potential side effects (both long-term, and short) tied to the new COVID-19 vaccines.


  Meer feiten en opinies over vaccineren tegen Corona vindt u hier. Het Corona-virus (Covid-19), de wijze van aanpak van Corona en haar sociale en economische gevolgen vindt u hier.


  1 reacties :

  Verontruste zei

  Preventie tegen wat? Het "virus" is een vermoeden, maar meer ook niet.
  Alleen de marketing rondom de gifampullen telt. Niet dat er mensen zijn die er ongelukkig door worden, mentaal en/of fysisch (bijwerkingen). Maar ja dat wordt gebagatelliseerd door onze supercharlatan. Zelf zal ie wel een speciaal prikkie krijgen waarvan verzekerd is dat er geen enkele werking is.

  Een reactie posten