“Meneer de president, stopt u ´The Great Reset´”

Datum:
 • zondag 1 november 2020
 • in
 • Categorie: ,
 •  “The Great Reset”, de door het World Economic Forum onder leiding van Klaus Schwab nagestreefde grote nieuwe start. 
  “Meneer de president, stopt u The Great Reset´”


  (Vertaling: E.J. Bron)

  Open brief van aartsbisschop Carlo Maria Viganò (foto) aan president Trump

  Carlo Maria Viganò, aartsbisschop van Ulpiana en voormalig apostolische nuntius in de VS, roept er in een open brief de huidige Amerikaanse president Donald Trump toe op om “The Great Reset” te stoppen. Hij, Trump, zou het “laatste bolwerk tegen de werelddictatuur” zijn.

  Paus Benedictus XVI. benoemde Carlo Maria Viganò in oktober 2011 tot apostolische nuntius in de Verenigde Staten, zijn ambtsperiode eindigde in 2016. Hij behoort tot de rationalisten van het misbruikschandaal van katholieke geestelijken in de VS, dat, aldus Viganò, de huidige paus Franciscus onder het tapijt zal proberen te vegen. In een brief riep Viganò de uit Argentinië afkomstige paus daarom op om af te treden. In het langzaam ten einde gaande jaar beschuldigde hij de paus van afvalligheid van het geloof, nadat deze was opgekomen voor de civielrechtelijke erkenning van homoseksuele partnerschappen. Viganò geldt als een van de grootste critici van paus Franciscus.

  In juni schreef Viganò een eerste open brief aan de Amerikaanse president Donald Trump, waarin hij de tegenstanders van Trump “kinderen van de duisternis” noemde, wier bedoeling het zou zijn om “strategische posities in regeringen, politiek, economie en media” te bezetten respectievelijk die al zouden bezetten. Vanuit deze machtsposities willen ze “de familie en de natie vernietigen, arbeiders ten gunste van hun onmetelijke rijkdom uitbuiten en interne splijtingen en oorlogen bevorderen”. Een bewijs daarvoor zou de coronacrisis zijn, waarin zij hun ware bedoelingen getoond en sociale onlusten aangewakkerd hebben.

  Nu heeft Viganò zich opnieuw met een open brief tot president Trump gericht (lees hier het origineel). Hij roept Trump ertoe op zich te verzetten tegen “The Great Reset”, de door het World Economic Forum onder leiding van Klaus Schwab nagestreefde grote nieuwe start. Hij, president Trump, zou het “laatste bolwerk tegen de werelddictatuur” zijn, schrijft de voormalige nuntius.

  Bron:
  freiewelt.net

  Vertaald uit het Duits door:
  E.J. Bron
  (www.ejbron.wordpress.com)

  0 reacties :

  Een reactie posten