Overlevingskans Covid-19 ligt gemiddeld rond de 99,975%

Datum:
 • zondag 1 november 2020
 • in
 • Categorie: ,
 •  

  Overlevingskans Covid-19 ligt gemiddeld rond de 99,975%

  (Door: “Elise Nijmegen”)

  Deze door de politiek gecreëerde coronahype, deze ongegronde lockdown-maatregelen duren zeker nog tot maart. Dat kunnen we opmaken uit dat wat minister Kasja Ollongren laat weten, namelijk dat de verkiezingen in maart over drie dagen uitgesmeerd gaan worden. Te bizar voor woorden als je het mij vraagt…
  https://jdreport.com

  Deze zogenaamde pandemie is ongegrond en wordt eigenlijk gebruikt om vanuit de VN een nieuwe wereldorde op te richten.

  De PCR-test is praktisch nutteloos, een positieve test is geen geval, 90% van de mensen merkt het niet eens. Het aantal sterfgevallen dat eerder werd toegeschreven aan Covid-19 is teruggedraaid, 94% had namelijk al onderliggende aandoeningen.

  Covid-19 heeft een gemiddeld overlevingspercentage van meer dan 99%. Meer dan 85% van alle positieve gevallen droeg altijd of vaak een gezichtsmasker. Er zijn goedkope, bewezen therapieën voor Covid-19. Sterftecijfers stijgen niet en de meeste Covid-19 sterfgevallen vinden plaats aan het einde van een normale levensduur.

  Gegevens laten zien dat er een minimaal risico is voor kinderen en jonge volwassenen. Mijns inziens heeft de griep een nieuwe naam gekregen en voor de griep hebben we nooit lockdowns gehad, werden ouderen niet opgesloten en hoefden er niet duizenden bedrijven en ZZP’ers failliet te gaan.
  https://www.shtfplan.com

  Wanneer zien we met zijn allen in dat we door de politiek en de media belogen en bedrogen worden? Onderstaand bericht laat ons weten dat kankerpatiënten en mensen met een blindedarm onterecht worden geregistreerd als Covid-patiënten. De testen deugen niet en ondertussen vliegen de cijfers van zogenaamde besmettingen onterecht omhoog, zoals Van Haga terecht zegt.

  Dr. Vernon Coleman zegt dat onze regering een terroristische organisatie is. Elke regering die vrijheidsbeperkende maatregelen invoert om dit zogenaamde zeer gevaarlijke virus onder controle te krijgen. Erg interessant en wat Dr. Coleman zegt, is logisch, in tegenstelling tot hetgeen “ónze” regering ons vertelt. Het enigste wat we onder controle moeten krijgen is mijns inziens onze krankzinnige regering die al jarenlang mondiale belangen boven de belangen en behoeftes van de gewone normale Nederlander zet.
  https://brandnewtube.com

  Gelukkig zie ik steeds meer Nederlanders die klaar zijn met het krankzinnige, ongegronde beleid dat vanuit Den Haag, de 25 egotrippende burgemeesters en de VN aan ons wordt opgelegd.

  Steeds meer Nederlanders gooien hun mondmasker weg en gaan in discussie met anderen. Deze week rekende ik af bij de Jumbo, natuurlijk zonder muilkorf, en had een leuk gesprek met een andere strijdster, ook zonder mondkapje natuurlijk, en de gemuilkorfde caissière (met astma) en we hebben strijdbaar afscheid genomen met de belofte dat we niet gaan opgeven en ons Nederlandse normaal voor altijd blijven voortzetten. Het Nederlandse normaal!!

  Onze normen, waarden, gewoontes en gebruiken die gewoon door kunnen blijven gaan, aangezien er geen gevaar is van een virus. Dus mijn tip van de dag; Kus, knuffel, dans, zing, geniet en blijf positief. Deze waanzin gaat voorbij en eerder wanneer we met zijn allen gewoon, gewoon blijven doen en met andere, nog slapende, mede-Nederlanders blijven communiceren. Op straat, in de winkels, en overal! 

  Door:
  “Elise Nijmegen”
  (voor www.ejbron.wordpress.com)

  0 reacties :

  Een reactie posten