Justitie faalt bij vervolging kindermisbruik. Rudie Kagie, Yvonne Keuls en Marlies van Muiswinkel

Datum:
 • dinsdag 15 september 2020
 • in
 • Categorie:
 • In samenwerking met VPRO Argos en de jurist Paul Ruys heeft Café Weltschmerz deze aflevering tot stand gebracht.

  14-9-2020

  Als eerste van een serie over misbruik van kinderen in de breedste zin.
  ‘Wanneer het Openbaar Ministerie van Justine keer op keer, na aangifte geen aanstalten maakt om ritueel kindermisbruik te onderzoeken, faciliteert zij direct en indirect deze misdaden.’
  Meervoudige groepsverkrachting van minderjarigen door vertegenwoordigers van de Haagse elite, onder wie diverse artsen en een topambtenaar van het ministerie van Justitie.
  Volgens moeder Marlies werd In de Nieuwe Scheveningse Bosjes Lisa (15) bevallen van een baby, die voor haar ogen wordt vermoord. Justitie neemt vervolgens haar aangifte echter niet serieus. Moeder Marlies hecht wél geloof aan de bizarre verklaring van haar dochter. Ze sprokkelt feiten bij elkaar om het gelijk van Lisa te onderbouwen. Worden betrokkenen in deze zaak nu al zeven jaar van hogerhand beschermd?
  Schrijfster Yvonne Keuls publiceerde veelvuldig over seksueel misbruik, rechterlijke macht en minderjarigen. Ze noemt het relaas over Lisa’s hel volstrekt geloofwaardig. Onderzoek door het VPRO-radioprogramma Argos wees uit dat Justitie blunderde in deze zaak, alsof van hogerhand wordt verijdeld dat de onderste steen boven komt.

  1 reacties :

  Anoniem zei

  Het barst onder de rechters van de pedofielen vandaar ook de belachelijk lage straffen. We kennen allemaal nog rechter Brongersma uit Santpoort, daar begon het mee, nu is het gemeengoed onder de heren. Alleen al het feit dat pedofiel Joris Demmink door de rechterlijke top van Nederland, maar ook door de politiek beschermd wordt is tenenkrommend. Daarom is de rechtsstaat Nederland failliet, we lezen het dag in dag uit en bijna de gehele 2e Kamer doet er net zo hard aan mee, behoudens enkele partijen.

  Een reactie posten