Is Willem Engel een sekteleider?

Datum:
 • zondag 9 augustus 2020
 • in
 • Categorie:
 •  LinkedIn vond het zelfs nodig zijn profiel te verwijderen.  Is Willem Engel een sekteleider?

  Uitgelichte video:


  Zie hier


  Waar is de tijd gebleven dat mensen en media de autoriteiten kritisch volgden? Als je dat nu doet, zoals Willem Engel, word je een “sekteleider” genoemd, die “onze samenleving in gevaar brengt".

  Engel, met jurist Jeroen Pols de oprichter van viruswaanzin.nl, inmiddels omgedoopt tot viruswaarheid.nl, is een dansleraar en ex-wetenschapper, die als een van de heel weinigen in Nederland doet wat iedereen zou moeten doen, zeker de media: hij kijkt met een kritische blik naar de onderbouwing van de besluiten van de regering, met name door het RIVM. Dat doet hij op basis van wetenschappelijke argumenten.

  Zijn compagnon Jeroen Pols houdt zich vooral bezig met het voeren van rechtszaken, waarbij hij de grondrechten van Nederlandse burgers probeert te beschermen tegen het dictatoriale geweld dat de regering over ons uitstort. Hoe gevaarlijk is dat?

  Maar gelukkig kunt u heel eenvoudig zelf beoordelen wie Willem Engel is en hoe gevaarlijk hij is. Engel heeft via interviews op Café Weltschmerz bekendheid gekregen. In het meest recente interview, door Ramon Bril, gepubliceerd op 25 juli 2020, poneert Engel tien stellingen:

   
  1.     Het model waarop de lockdown gebaseerd is, heeft ernstige fouten. De R0 (reproductiegetal) berekeningen zijn grove schattingen en kloppen niet.
  2.     Transmissie van SARS-19 gaat voornamelijk via aërosolen, niet via grote druppels. Laat dus de anderhalve meter los.
  3.     Er zijn geen onderzoeken die aantonen dat mondkapjes nuttig zijn, wel zijn er veel aanwijzingen dat ze schadelijk zijn.
  4.     Vaccinaties brengen gevaren met zich mee. Jarenlange ervaring met de griepprik toont aan dat ze weinig effectief zijn en erg duur.
  5.     De immuniteitstesten onderzoeken enkel een klein deel van het adaptieve immuunsysteem. De resultaten daaruit dienen niet te worden misbruikt voor politieke doeleinden.
  6.     Pathologie toont aan dat er geen eenduidig ziektebeeld te herkennen is bij de getelde “coronadoden”, velen daarvan zijn overleden aan onderliggende kwalen.
  7.     Door een sterk genoeg immuunsysteem worden de meeste mensen niet ziek, ook al komen ze in contact met het virus. Binnen zitten, zonder sport en met grote angst, is zeer slecht voor het immuunsysteem.
  8.     De (rt-)PCR test is onzuiver en biedt geen basis voor maatregelen. Hoe meer er getest wordt, des te meer positieve resultaten worden er gevonden. De PCR test neemt ook andere coronavirussen mee in de metingen.
  9.     Er zijn al snel meerdere effectieve medicijnen gevonden tegen SARS-19, vaccinaties zijn niet de enige oplossing.
  10.  IFR (Infection Fatalitity Ratio (het aantal corona-sterfgevallen gedeeld door het aantal gediagnostiseerde dragers van corona) is 0,3% en als je ongetelde personen meetelt waarschijnlijk 0,003%. Er is geen sprake van een bedreiging van de volksgezondheid.


  Het gaat er niet eens om of alle stellingen kloppen. Willem Engel is niet perfect. Maar in wat voor wereld zijn we terecht gekomen als mensen als hij worden gezien als een gevaar voor de samenleving. LinkedIn vond het zelfs nodig zijn profiel te verwijderen.
   

  Café Weltschmerz
   

  2 reacties :

  Anoniem zei

  Het geeft de "gewenste dictatuur" aan van de elite en de rol die "big tech" daarin spelen.

  v. Alphen zei

  Probeer dat Rutte en zijn bijslaap van het RIVM maar aan het verstand te brengen. Dat lukt pas als de dictatuur volbracht is en we helemaal niets meer te vertellen hebben, voor zover daar onder Rutte ooit sprake van is geweest.

  Een reactie posten