‘Italië liet Bill Gates experimenteren op bevolking met nieuw type DNA veranderend vaccin’

Datum:
 • vrijdag 3 juli 2020
 • in
 • Categorie: ,
 • Italië maakte eigen bevolking tot één groot experiment voor Gates en WHO


  ‘Italië liet Bill Gates experimenteren op bevolking met nieuw type DNA veranderend vaccin’

  —————————————————————————————————————————————–
  ‘Worden politici omgekocht zodat Gates zijn vaccins op de wereldbevolking kan uitproberen?’ – ‘Sterke stijging aantal corona besmettingen zegt helemaal niets; artsen zeggen dat de testen sowieso onbetrouwbaar zijn’
  ———————————————————————————
  Er zijn diverse verklaringen gegeven voor het hoge aantal coronadoden in Italië, vrijwel uitsluitend oude mensen met reeds bestaande meerdere onderliggende aandoeningen. De reguliere uitleg is dat veel mensen daar dichter op elkaar zitten, en/of de luchtkwaliteit niet goed is. Dat alle oudere slachtoffers in 2019 verplicht een ‘gestapeld’ griepvaccin hebben gehad, inclusief een corona component, werd door de mainstream media echter genegeerd.. Bovendien blijkt nu dat de Italiaanse overheid de eigen bevolking aan Bill Gates -via de door hem gecontroleerde WHO- lijkt te hebben overgegeven voor een experiment met een nieuwe type DNA veranderend vaccin.
  Zoals al vaker geschreven heeft de EU al sinds 2018-2019 de invoering van een vaccinatiepaspoort op de agenda staan, dat in 2022 een feit moet worden. Zonder dit vaccin-ID wordt het vrijwel onmogelijk om nog aan het maatschappelijke leven deel te nemen.
  Nieuw type vaccin, dat DNA van mensen verandert
  Gates blijkt al enige jaren aan een nieuw type vaccin te werken. In plaats van een verzwakte sample van de ziekte die ermee zou moeten worden bestreden, zitten daar als belangrijkste ingrediënt nanobots in, die het menselijke DNA kunnen veranderen, en op deze wijze bescherming moeten genereren tegen allerlei virussen en andere ziektes.
  Over de gevolgen van het ‘klooien’ aan iemands DNA is nog vrijwel niets bekend, maar dat weerhoudt de EU er niet van om vol in te zetten op de samenwerking met Gates om de hele Europese bevolking te vaccineren.
  Op 12 september 2019 werd er een grote conferentie gehouden die werd gesponsord door de Europese Commissie en Gates, die de facto de WHO controleert. Robert Burioni ,een viroloog aan de San Raffaele Universiteit in Milaan, schreef geschiedenis met zijn beruchte opmerking dat ‘de aarde rond is, benzine brandbaar, en vaccines veilig en effectief zijn. Al het andere zijn gevaarlijke leugens.’
  Italië maakte eigen bevolking tot één groot experiment voor Gates en WHO
  Sommigen geloven dat een van de redenen dat er in Italië naar verhouding duidelijk meer Covid-19 doden dan in andere landen zijn gevallen is dat zij het slachtoffer zijn geworden van een door de WHO gesponsord vaccinproject van Bill Gates. In 2016 keurde de Italiaanse overheidswetenschappers een Levenslang Immunisering Schema goed, een nieuw paradigma met als doel om alle Italianen van alle leeftijden te vaccineren. Vier nationale medische organisaties en instanties werkten hieraan mee, en produceerden zogenaamd ‘bewijs’ van de effectiviteit van massale vaccinaties.
  Met dit Levenslange Immunisering Schema werd de Italiaanse bevolking feitelijk tot één groot experimentgebied voor Bill Gates en de WHO verklaard. Voor dit doel keurde het Italiaanse ministerie van Volksgezondheid in februari 2017 een Nationaal Preventie Plan goed. Inmiddels beginnen critici zich af te vragen wat het verband is tussen de excessieve corona sterfte in Italië, en deze ‘vaccins voor alle leeftijden’, die dus onderdeel uitmaakten van een groot experiment van Gates en de WHO.
  ‘Er zijn serieuze vragen over onze politici,’ schrijft de Amerikaanse econoom Martin Armstrong. ‘Worden ze omkocht, zodat Gates op de wereldbevolking kan experimenteren? Het verband met Italië, het (voor zover bekend) enige land dat deze experimenten van Gates toestond, moet worden onderzocht. Het echte probleem is dat er geen politici zijn die onderzoeken toestaan die hun eigen corruptie of slechte besluiten aan het daglicht zullen brengen,’ een vaststelling die zonneklaar ook op de Nederlandse regering van toepassing is.
  ‘Alleen Gates’ vaccin mag corona klaarblijkelijk genezen’
  De media hebben hun corona hype verschoven van het aantal doden naar het aantal besmettingen, dat bijna overal weer flink aan het stijgen zou zijn. Dat zegt echter helemaal niets, aldus Armstrong. ‘Ik ben in één maand tijd 5 x op corona getest. Iedere keer was het negatief, maar een arts zei met dat dit in feite niets zegt, omdat de testen zo onbetrouwbaar zijn.’
  ‘Dat vind ik echt verbijsterend. Klaarblijkelijk mag je alleen zeggen dat je de ziekte niet hebt als je Gates’ vaccin accepteert, dat genetisch jouw DNA gaat veranderen, terwijl je geen idee hebt wat de lange termijn gevolgen zullen zijn. Misschien groeit er over 5 jaar plotseling een neus achter op je hoofd?’ grapt hij, om serieuzer te vervolgen: ‘Of je leven wordt plotseling verkort, en gaat in de vernieling?’
  Desondanks worden in diverse staten en landen de lockdown en social distancing maatregelen weer aangescherpt. ‘Wij zouden daar de oorzaak van zijn, omdat we weer uit eten gaan en weer gaan winkelen. Maar als je een t-shirt met Black Lives Matter draagt en zegt dat je (tegen racisme) protesteert, mag je ineens wel zonder mondkapje naar buiten, want CNN heeft bevestigd dat zolang je (voor de ‘juiste zaak’) protesteert, je het virus niet kan krijgen. Nou, dit virus lijkt me dan het intelligentste ooit in de geschiedenis.’ (2)

  Xander

  0 reacties :

  Een reactie posten