‘Deze 10 stellingen bewijzen gelijk van Viruswaanzin; kabinet moet daarom aftreden’

Datum:
 • zondag 26 juli 2020
 • in
 • Categorie:
 • De oversimplificatie van het immuunsysteem in en door de media is volgens Bril niets anders dan ‘wetenschappelijke fraude’. 
  ‘Deze 10 stellingen bewijzen gelijk van Viruswaanzin; kabinet moet daarom aftreden’

  ————————————————————————————————————————————-
  ‘Het is goed mogelijk dat wat de media nu doen sowieso strafbaar is, en dat we een heel aantal hoofdredacteurs in de gevangenis kunnen verwachten’ – ‘De Nederlandse regering is geradicaliseerd’
  ——————————————————————————
  Willem Engel van Viruswaanzin schoof vandaag weer bij Ramon Bril (Café Weltschmerz) aan, en somde 10 stellingen op die naar zijn overtuiging het gelijk van alle critici van het regeringsbeleid ten aanzien van corona bewijzen. Engel eist daarom het aftreden van het kabinet Rutte; aangezien hij verwacht dat dit niet gaat gebeuren, zal het volk zelf actie moeten ondernemen, vindt hij.
  Naast enkele rechtszaken is Viruswaanzin vooral bezig met het bewust maken van zoveel mogelijk mensen van wat er nu echt aan de hand is. ‘We merken dat er veel angst heerst. Dat is geen toeval, we zitten eigenlijk in een angstepidemie in plaats van een corona epidemie. De corona golf is geweest, en net als alle coronavirussen gaat dat ongeveer weg. We zijn nu al twee maanden uit de epidemie, als je die al zo kunt noemen.’
  ‘Wat we nu zien is dat alle stellingen die we eerder hebben genoemd nu min of meer bewezen zijn…. Volg de feiten, en je komt bij de waarheid.’ Engel wijst erop dat de discussie in de media ‘steeds minder wetenschappelijk wordt. En dat was het al zo weinig. Met deze 10 stellingen willen we dus helderheid creëren.’
  ‘Goed mogelijk dat de media strafbaar zijn’
  Bril: ‘Wat vind je er dan van dat de media het niet meer over doden hebben (want die zijn er bijna niet meer), maar over besmettingen?’ Engel: ‘Het is heel duidelijk dat dit verboden is.’ In 2012 is er namelijk een onderzoek naar de (berichtgeving over) de Mexicaanse griep (in 2009) geweest, en toen hebben de mainstream media een enorme waarschuwing gekregen.
  ‘Het is goed mogelijk dat wat de media nu doet sowieso strafbaar is, en dat we een heel aantal hoofdredacteurs in de gevangenis kunnen verwachten. Dat klinkt heel hard, maar als je moedwillig of niet moedwillig angst aan het zaaien bent…’ Dat gebeurt bijvoorbeeld door het constant over ‘besmettingen’ te hebben, terwijl dat de PCR test waarmee mensen positief zouden worden bevonden, geen klinische test is.
  RIVM tegenstrijdig; ‘Tweede lockdown is heel slecht idee’
  Het staat zelfs op de website van het RIVM dat je niet grootschalig kunt screenen met asymptomatische mensen. ‘Het is dus heel tegenstrijdig dat ze aan de ene kant die test aan het promoten zijn, maar zelf zeggen dat dit sowieso niet kan werken…. Daarom eisen we dat deze stellingen worden beantwoord. Als je dat niet doet, blijf je angst zaaien en hou je het vaag. Maar voor die vaagheid is geen enkele reden meer; het is duidelijk, 99% helder… dat een tweede lockdown een heel slecht idee is, en dat we dat nooit meer moeten doen.’
  Engel benadrukt dat als later blijkt dat die tweede lockdown niet nodig was, degenen die hiertoe hebben besloten strafbaar zijn. Dan de stellingen:
  1. Het model waarop de lockdown gebaseerd is, heeft ernstige fouten. De R0 berekeningen zijn grove schattingen en kloppen niet. SARS-19 is veel overdragelijker en minder gevaarlijk dan aangenomen. Voor maatschappelijk ingrijpende politieke beslissingen dient gebruik gemaakt te worden van harde cijfers, geen schattingen.
  Twee wetenschappers van het Imperial College hebben in het Britse parlement toegegeven dat de corona modellen nooit gebruikt hadden mogen worden voor het voorspellen van bepaalde waardes (/ ontwikkelingen). Je moet je dus baseren op harde cijfers (ziekenhuisopnames, sterfgevallen, etc). Dan moet je ook nog een precies ziektebeeld van Covid-19 zien aan te tonen. ‘Het is heel vreemd dat daar geen specifiek onderzoek naar is gedaan.’
  Omdat de cijfers van IC-opnames en sterfgevallen sinds half juni zo laag zijn, is men overgeschakeld op ‘positieve testen’. Maar die zeggen dus helemaal niets over wat er werkelijk gaande is met (veronderstelde) Covid patiënten. ‘We zijn nu los van de realiteit. Er wordt enkel een datagolf gecreëerd, zonder dat er iets in het ziekenhuis gebeurt. Het is zeer onwenselijk om daar dan beleid op te maken. Ik denk zelfs dat het laakbaar of strafbaar is,’ vervolgt Engel.
  Bril wijst dan op mensen die aan kanker sterven, en vervolgens als corona dode worden geregistreerd, enkel omdat de PCR test positief was. Engel sprak met diverse pathologen-anatomen in Nederland, en daaruit kwam naar voren dat er geen eenduidig Covid ziektebeeld is geconstateerd. Verreweg de meeste slachtoffers zijn met bovenliggend lijden (zoals kanker) overleden met corona, niet aan corona. ‘Dan staan dus ook de (Covid) overlijdenscijfers ter discussie. Alles op Covid schuiven berust dus op grote onzorgvuldigheid. Je zou zelfs kunnen spreken over misschien wel fraude, en niet alleen in Nederland, maar in veel meer landen.’
  2. Transmissie van SARS-19 gaat voornamelijk via aerosolen, niet via grote druppels. Laat dus de anderhalve meter los.
  Dit is inmiddels door zo’n beetje alle hoogleraren bevestigd. Logisch, want luchtweg(corona)infecties zijn per definitie ‘airborne’. Aerosolen hebben niets met afstand te maken, zeker niet als je een tijdje in dezelfde ruimte bent. Dan maakt die hele afstand niets uit. ‘Het idee dat je met die anderhalve meter iets kan tegenhouden, is onzin.’ Zo is in de zorg gebleken dat die anderhalve meter niet genoeg was. Die mensen zijn besmet vanwege aerosolen. ‘Het enige wat had kunnen werken was ventilatie, want ook een mondkapje biedt hier geen uitkomst bij.’
  3. Er zijn geen onderzoeken die aantonen dat mondkapjes nuttig zijn, wel zijn er veel aanwijzingen dat ze schadelijk zijn. We hebben geen mondkapjes nodig, maar goede ventilatie.
  Zowel de WHO als het RIVM zijn heel ambivalent over de werking van mondkapjes. Toch is het op de een of andere manier beleid geworden, binnenkort mogelijk ook in Nederland. Dat zou dan ter ondersteuning van de anderhalve meter zijn. ‘Dat is opmerkelijk. Je neemt allerlei maatregelen die aantoonbaar onjuist zijn, terwijl maar één maatregel wel zou werken: ventilatie. Buiten wordt er niemand besmet.’
  Bril: “Maar wij werden juist gesommeerd binnen te blijven.’ Engel: ‘Ja, en binnen vindt de besmetting plaats. Niet buiten. Ik denk dat er een politieke agenda achter zit waarvoor die anderhalve meter en mondkapjes belangrijk zijn.’ Die anderhalve meter doet sowieso niets, en die mondkapjes alleen in zeer specifieke gevallen (als een zieke al duidelijk symptomen heeft en dan een mondkapje draagt). ‘Voor asymptomatische mensen is het zowel buiten als binnen complete kolder, en zeer onwenselijk.’ Je hoopt nl. enorm veel CO2 en afvalstoffen onder dat mondkapje op (zie ook onze artikelen van afgelopen dagen over de zeer schadelijke gevolgen voor onze gezondheid). Dat geeft allemaal bijwerkingen.
  Engel voorspelt daarom dat winkels en bedrijven die mondkapjes verplicht gaan stellen, een stortvloed aan schadeclaims zullen krijgen die veel kostbaarder zijn dan goede ventilatiesystemen.
  4. Vaccinaties brengen gevaren met zich mee. Jarenlange ervaring met de griepprik toont aan dat ze weinig effectief zijn en erg duur. Stop dus met de fixatie op vaccins.
  Duidelijk voorbeeld: de griepprik. Bij mensen die hem niet nodig hebben, zou die werken, maar bij mensen die hem wel nodig hebben, werkt die niet. Ouderen hebben namelijk geen (goed) functionerend afweersysteem meer, en dat is nu juist wat een vaccin ‘aan’ zou zetten.
  In 2018 hadden we de hoogste sterfte tot nu toe van een griepepidemie (9000-10.000 doden), terwijl de griepprik al actief was en extra gestimuleerd werd. Het idee van ‘groepsimmuniteit’ is dan ook enkel een verkooppraatje voor vaccins, en moet volgens Engel worden losgelaten.
  Inmiddels zijn er 10 geneesmiddelen die in alle stadia van de ziekte effectief zijn tegen Covid-19, waarvan hydroxychloroquine (HCQ) in combinatie met zink en azitromycine de bekendste is, waarvan onomstotelijk is bewezen dat het (in de eerste fase) werkt. ‘Dat betekent dat er geen noodzaak meer is voor een vaccin.’ Op de meeste van deze middelen zit echter geen patent meer, dus daar kan de farmaceutische industrie niets meer aan verdienen. ‘En deze industrie wil zoveel mogelijk geld verdienen. Hoe doe je dat? Door chronisch zieke mensen, en door gezonde mensen dingen in te spuiten die ze niet nodig hebben.’
  Dan nog de gevaren van vaccinaties. De Mexicaanse griep vaccins zijn een debacle geworden, financieel, maar vooral wat gezondheid betreft. Zo’n 7000 (bekende) Nederlandse kinderen hebben er narcolepsie door gekregen, wat de overheid een schadevergoeding van tientallen miljoenen euro’s heeft gekost. Bovendien lijkt er een interactie te zitten tussen de griepprik en corona; de griepprik zou de kans om aan corona te sterven (aanzienlijk) verhogen. ‘Dit is nog niet onomstotelijk bewezen*, maar moet eerst onderzocht worden voordat we er überhaupt een vaccin gaan bij spuiten.’ Bovendien wordt 98% van de mensen die SARS-CoV-2 krijgen niet eens ziek.
  (* Feitelijk wel. Het Pentagon concludeerde in een eerder onderzoek dat militairen die de griepprik hadden gehad een 37% hogere kans hadden om Covid-19 te krijgen.)
  Daarnaast worden vaccins zoals ontwikkeld in Oxford (waarvan in de testfase 70% bijwerkingen kreeg, een rampzalig hoog percentage) gemaakt met nieuwe, in de praktijk nog onbewezen genetische manipulatie. ‘Ik denk dat het hele idee van vaccins voor luchtweginfecties onzin is, ook als je naar Pierre Capel luistert’ (zie ook onze artikelen daarover). Omdat deze virussen constant muteren, is de kans op een werkend vaccin minimaal.
  5. De immuniteitstesten onderzoeken enkel een klein deel van het adaptieve immuunsysteem. De resultaten daaruit dienen niet te worden misbruikt voor politieke doeleinden.
  Aan de hand van onderzoek van T-cellen is aangetoond dat zo’n 40% tot 60% van de bevolking een natuurlijke afweer tegen dit virus heeft. Het innate immuunsysteem is echter het belangrijkste; dat slaat meteen aan als er iets binnenkomt. Als dat in orde is, dan wordt het virus meteen geneutraliseerd, dus voordat er antistoffen worden aangemaakt, wat de laatste linie van defensie is.
  Dat bekent dat de waarheid exact omgekeerd is van wat in de media wordt beweerd, namelijk dat het ontbreken van antistoffen in het bloed bij zoveel geteste mensen juist heel positief is, omdat daaruit blijkt dat het virus nauwelijks gevaarlijk is. Bovendien zegt het ontbreken van antistoffen in het bloed niet dat ze er niet zijn, noch dat je immuniteit dan weg is, omdat die veel breder is en uit verschillende lagen bestaat.
  De oversimplificatie van het immuunsysteem in en door de media is volgens Bril niets anders dan ‘wetenschappelijke fraude’. Engel denkt dat ook hier rechtszaken over zullen komen.
  6. Sterven mensen aan, of met Corona? Pathologie toont aan aan dat er geen eenduidig ziektebeeld te herkennen is bij de getelde “coronadoden”, velen daarvan zijn overleden aan onderliggende kwalen. Er is een grote noodzaak voor grootschalig pathologisch onderzoek.
  Er werd al geconstateerd dat pathologen bij Covid-19 slachtoffers eigenlijk enkel ziektebeelden hebben geconstateerd die samenhangen met bovenliggend lijden (aandoeningen zoals kanker). Deze mensen zijn dus niet aan, maar met corona overleden. Vaak wordt beweerd dat het coronavirus dodelijke longontstekingen veroorzaakt. ‘Maar sterven mensen dan wel aan Covid-19? Is dit überhaupt een virologische ziekte, of een bacteriologische, als je uiteindelijk doodgaat aan een bacterie?’
  ‘Het beeld is dus veel genuanceerder; als je die bacterie met antibiotica kunt bestrijden, is het virus niet meer dodelijk, en is het geen dodelijke ziekte meer. Daar moet goed medisch en pathologisch onderzoek naar worden gedaan. Die overfocus op PCR testen en alles op Covid afschuiven, zorgt ervoor dat we geen goede zorg kunnen leveren.’
  7. Voor het begin van de crisis was maar een klein deel van Nederland besmetbaar. Door een sterk genoeg immuunsysteem werden de meeste mensen niet ziek, ook al kwamen ze in contact met het virus. Binnen zitten, zonder sport en met grote angst, is zeer slecht voor het immuunsysteem.
  Engel: ‘Het is algemeen bekend dat als je langere tijd hoge cortisol niveaus hebt, dus constant stress hebt, je immuunsysteem als het ware wordt uitgezet. Op het moment dat je een bevolking bang maakt, en activiteiten zoals ontspanning, beweging en sport ontzegt, gaat het immuunsysteem naar beneden.
  Onder normale omstandigheden – met goede ventilatie – kom je nooit in een situatie waarbij je heel veel virussen binnenkrijgt. Als het immuunsysteem goed werkt, is er niets aan de hand, en kan iedereen licht besmet worden. Dan krijg je misschien een hele lichte reactie van je immuunsysteem, die niet waarneembaar is in het meten van antistoffen.’
  Individueel moet je je immuunsysteem dus op peil houden (rust, beweging, voeding, vitamines/supplementen, e.d.), en op groepsniveau moet je ervoor zorgen dat ruimtes met veel mensen goed geventileerd en geïoniseerd worden, en een hoge luchtvochtigheid hebben. ‘Als je deze drie dingen doet, is het denk ik onmogelijk om nog een echte airborne uitbraak te krijgen.’
  Met deze kennis kunnen we volgens Engel nu ook veel beter uitbraken van influenza en andere (luchtweg) virussen aanpakken.
  8. De (rt-)PCR test is onzuiver en bieden geen basis voor maatregelen. Hoe meer er getest wordt, des te meer positieve resultaten worden er gevonden. De PCR test neemt ook andere coronavirussen mee in de metingen. Positieve metingen met zo’n foutieve test mogen geen uitgangspunt zijn voor maatregelen. Deze kunnen hooguit dienen ter bevestiging.
  Op het moment dat je een test gebruikt die heel eenzijdig een deel van het probleem laat zien, en je gebruikt dat als basis voor een model, dat neigt dat model als het ware naar een vooraf bepaalde uitkomst. Engel wees er al eerder in het gesprek op dat de PCR test bovendien niet medisch is. ‘Je toont er namelijk niet mee aan of het virus nog infectueus is en je nog andere mensen ziek kan maken.’ Het toont alleen maar de aanwezigheid van virusdeeltjes aan, wat ook nog eens deeltjes van andere virussen (en bacteriën) kunnen zijn (zoals we in een recent artikel nog uitlegden).
  De kruisreactie met andere coronavirussen is nota bene in officiële rapporten erkend. In maart 2019 sloeg deze test (die er wel degelijk toen al was) zelfs positief uit bij onderzoek van rioolwater in Barcelona. ‘Dus òf dit virus was er toen al, òf er zijn zoveel virussen die erop lijken, dat ze met dezelfde PCR test een positieve uitslag geven. Dat geeft aan dat er een grote foutmarge in zit, en absoluut niet gebruikt mag worden als reden om maatregelen te nemen.’
  9. Er zijn al snel meerdere effectieve medicijnen gevonden tegen SARS-19, vaccinaties zijn niet de enige oplossing.
  Ook dit kwam al eerder ter sprake: voor elke fase van de ziekte, van preventie tot IC, zijn nu een flink aantal prima werkende medicijnen beschikbaar. ‘Bij deze virussen heeft een vaccin amper waarde. Het is heel gevaarlijk om daar alle focus op te leggen, terwijl we NU mensen moeten behandelen.’
  10. IFR is 0,3% en als je ongetelde personen meetelt waarschijnlijk 0,003%. Er is geen sprake van een bedreiging van de volksgezondheid.
  Het RIVM gaat ervan uit dat de hele bevolking besmet kan worden, ‘maar is dat wel zo? Hebben we dat ooit meegemaakt met een ander virus? NEE. Dit is een theoretische exercitie die niet op waarheid berust.’ Zelfs in de meeste besmette gebieden is (lang geen) 100% besmet.
  In Nederland zijn in realiteit zeker 2 miljoen mensen in aanraking geweest of geïnfecteerd met het virus. Als we goed gaan kijken naar de mensen die zijn gestorven, dan houden we vermoedelijk minder dan één derde over die echt aan Covid-19 zijn gestorven, en niet aan bovenliggend lijden. ‘Dan ga je van 6000 naar misschien 1000 of 2000. Dat is nog steeds verschrikkelijk voor die mensen en hun nabestaanden, maar geeft wel aan dat de groep geïnfecteerden véél groter is, en de groep gestorvenen veel kleiner. Dan zitten wel al op een PFR van (Population Fatality Rate) van 0,003% of zelfs 0,001%.’
  Bovendien ‘raakt niet iedereen besmet, dus gaat er nog eens een factor 10 af, en kom je uit op het getal wat we nu zien aan sterfte. Oftewel: er is GEEN bedreiging voor de bevolking.’
  ‘De regering is geradicaliseerd en moet aftreden’
  Bril sluit dan af met een vraag aan Engel: ‘Wat zeg je tegen die mensen die zeggen dat jij altijd maar kritiek hebt, maar dat dit een nieuw virus is en jij daar dus niets over kunt zeggen?’
  Engel: ‘Als dit een nieuw virus is, hoe kan het dan corona heten? Dat geeft aan dat het NIET een nieuw virus is.’ Bovendien was begin maart 90%-99% van alle benodigde kennis al aanwezig. ‘Dus het hele mantra dat ze met 50% van de kennis 100% moesten sturen, is onjuist, is een leugen. Daarom zeg ik dat de feiten op tafel liggen en allang bekend waren. Dus waar hebben we het nu nog over?’
  ‘Prima als mensen kritiek hebben, maar lees je eerst in, kijk naar de feiten, en probeer de waarheid te vinden. Dan kom je waarschijnlijk op dezelfde conclusies uit… We hebben daarom een hele duidelijke missie: deze maatregelen van tafel krijgen, want we hollen af op een economische rampspoed, en ook een geestelijke gezondheid rampspoed. Het punt waarop de regering nog zou kunnen keren, zijn we voorbij. Ik denk dat we toe moeten naar het aftreden van deze regering, en als ze dat niet wil, dan zullen we het zelfbestuur in handen moeten nemen.’
  ‘Het is een hele gek tijd geworden. Natuurlijk hoop ik dat we onder alle omstandigheden geweld kunnen voorkomen. Maar je weet het niet, want we hebben een regering die geradicaliseerd is. De oplossing ligt toch in het zoeken van de dialoog, en er samen proberen uit te komen. Ik ga er nog steeds vanuit dat iedereen dit wil.’
  Xander
  Zie ook o.a.:
  24-07: Onderzoek TV-zender naar cijfers VS: Nog geen 30% overleden door Covid-19
  21-07: Corona waanzin: Provincie in VS verplicht mensen ook thuis mondkapje te dragen
  20-07: Nieuwe vorm van corona protest: Anti-masker maskers
  12-07: Europese top pathologen zeggen dat niemand aan Covid-19 is gestorven
  11-07: Nijmeegse hoogleraar bevestigt dat lockdown pure paniek en onnodig was
  05-07: Hoogleraar immunologie Capel: DNA schade aan complete generaties door 1,5 meter samenleving
  21-06: Hoogleraar Immunologie Pierre Capel: Cijfers bewijzen dat coronamaatregelen volkomen flauwekul zijn
  15-06: ‘Aanstaande corona noodwet betekent einde democratische rechtsstaat en begin tirannie’
  01-06: ‘De economische zelfmoord van Europa’: Grootste crisis ooit is nu echt begonnen
  30-05: Social distancing forever: Anderhalve meter concentratiekamp moet al het verzet breken (/ ‘Het nieuwe normaal’ is bedoeld om volksopstand te voorkomen)
  28-05: Ex-NRC journalist en politicoloog zien staatsgreep en corrupte tirannie in Nederland ontstaan
  26-05: Data analyse instituut: Lockdowns verwoesten minstens 7 x zoveel mensenjaren dan ermee worden gered
  24-05: Wereldwijde Pleit Pandemie met ongekende vernietiging welvaart begonnen
  21-05: ‘Nederland krijgt een wurgslang van anderhalve meter om zijn nek gelegd’
  16-05: ‘Economie wordt niet verwoest door coronavirus, maar door slavenmentaliteit bevolking’
  15-04: ‘Nederland stevent op meer dan 20% werkloosheid af’ (Arno Wellens)
  02-04: Oud-directeur Instituut Microbiologie verkettert lockdown maatregelen als ‘economische zelfmoord’)

  0 reacties :

  Een reactie posten