REGERING VERBIEDT COVID GENEESMIDDEL

Datum:
 • maandag 13 april 2020
 • in
 • Categorie: , ,
 • Kortom, het beleid is dus om mensen niet te genezen.

  REGERING VERBIEDT COVID GENEESMIDDEL

  Screenshot_39
  (Door: Petra de Geus)
  Weet U nog van vroeger? Toen we ons druk maakten over PFAS, stikstof, demonstrerende boeren, de 100 km maatregel, 5G, de gewelddadige invasie van migranten in Griekenland dankzij Erdoğan, gele hesjes, demonstraties in Hong Kong, algemene klimaatgekte, overlast veroorzakende veiligelandiërs, instortende Deutsche Bank met bijbehorende Europese transferunie, Syrië, atoomwapens in Iran, MH17, de handelsoorlog met China, KOZP en het dekoloniseren van ons wiskundeonderwijs? Nu zijn er ineens maatregelen voor onze maatschappij genomen op een schaal die in vredestijd nog niet eerder werden gezien. Hoe ziet de wereld er uit op een Eerste Paasdag?
  Eerste Paasdag 2020, na al het ophokken echt wel tijd om even een frisse neus te halen. Ik ging met een vriendin en we besloten even langs de boulevard in Scheveningen te lopen. Het was niet druk, maar evenwel was er plenty politie om het 1,5 meter verbod af te dwingen. Hoe moeten we dat nu zien dat 1,5 meter verbod, is het verstandig beleid of is het opgelegde dictatuur?
  Om deze vraag te beantwoorden, wil ik even de Nederlandse huisarts Rob Elens in herinnering roepen. Deze wakkere huisarts had via de social media met andere artsen wereldwijd gecommuniceerd en men was tot de conclusie gekomen dat er een eenvoudig medicijn is, niet duur, dat werkt en geen bijwerkingen heeft. Het betreft een combinatie van 3 bestaande medicijnen in een bepaalde volgorde in te nemen. Het zou werken bij mensen met beginnende klachten, dus niet voor mensen op de IC. Hij heeft het bij 8 mensen voorgeschreven en alle 8 genazen zonder bijwerkingen. Uiteraard gaat het hierbij om experimentele bevindingen van artsen uit de praktijk. Het gaat niet om dubbel-blind gecheckte uitkomsten.
  Je zou zeggen, die man verdient een lintje, want hij lost een wereldwijde epidemie nagenoeg geheel op, op een manier die goedkoop is. Ik weet niet precies hoeveel de medicijnen kosten, in een ander artikel wordt gesproken van 20 euro. Maar laten we eens van 30 euro uitgaan, omdat er ook nog andere kosten, zoals distributie, onder vallen. Stel je hebt 1000 mensen met beginnende symptomen per dag. Dan kost je dit 30.000 euro per dag. Ik neem trouwens aan dat het onder de verzekering valt. Dat zou gaan om een bedrag van 1 miljoen per maand. Stel dat deze vraag 3 maanden aanhoudt, dan kost de therapie 3 miljoen euro. Dat is een stuk goedkoper dan je economie om gort helpen, voor 100 miljard aan steunmaatregelen in het leven te roepen en je land uit te leveren aan EU corona bonds.
  Zoals ik zei, je zou verwachten dat die man een lintje zou krijgen, maar nee. Wat gebeurde er? De volgende dag stond de IGJ bij hem op de stoep en verbood hem dit recept uit te schrijven. Waarom? Omdat het niet strookte met hun protocollen. Kortom, het beleid is dus om mensen niet te genezen.
  Het gaat zelfs nog verder. De totale productie van de enige producent van chloroquine in Nederland, Ace Pharmaceuticals in Zeewolde, wordt nu gemonopoliseerd door de overheid. Het mag enkel nog gedistribueerd worden op doktersrecept via ziekenhuisapotheken.
  Ik ging naar mijn apotheker en probeerde de middelen te bestellen. Twee van de drie waren enkel op doktersrecept te verkrijgen en de ander kan ook bij de drogist worden gekocht. Ik belde mijn arts en vertelde dat ik 2 recepten wilde.
  • Maar dat kan ik je niet zomaar voorschrijven.
  • Waarom niet?
  • Dat is voor mensen op de IC, wat als iemand op de IC het niet kan krijgen omdat ik het aan jou heb gegeven?
  • Het wordt volop geproduceerd en ik heb maar heel weinig nodig.
  • Het heeft ernstige bijwerkingen.
  • Voeger als je naar Afrika ging kreeg je een hele pot mee.
  Het lukte me uiteindelijk om de twee recepten te krijgen en de ander kon ik bij de drogist krijgen, dus ik heb mijn kuurtje op tafel liggen. Het is me een raadsel waarom de overheid tegen werkt en niet bijvoorbeeld zelf actief dergelijke kuurtjes samen stelt en makkelijk ter beschikking stelt.
  Mijn conclusie is dat de epidemie binnen 14 dagen en met weinig kosten is op te lossen, maar dat onze overheid dit actief verhindert. Via het RIVM en de Johns Hopkins University wordt er dagelijks over ons een portie volstrekt ongeloofwaardige cijfer diarree uitgespoten die als basis dient om ons op te hokken, onze economie te verwoesten en ons allemaal afhankelijk te maken – over fake news gesproken. Maar een goedkope manier om de epidemie te stoppen, wordt tegen gewerkt.
  Weg met deze regering!
  Leve een vrij Nederland!
  Door:
  Petra de Geus (april 2020)
  (voor www.ejbron.wordpress.com)

  1 reacties :

  Anoniem zei

  Rutte, volgens vele Nederlanders de beste crisismanager, zou gearresteerd moeten worden wegens dood door schuld van 3000 Nederlanders en wegens landverraad.

  Een reactie posten