Immigratiestop kan verlichting brengen in oplossen stikstofcrisis

Datum:
 • woensdag 23 oktober 2019
 • in
 • Categorie: ,
 • Premier Mark Rutte (VVD) zei dat er geen taboes mogen zijn bij het ­oplossen van de stikstofcrisis.
  ARENDO JOUSTRa 17-10-2019
  ­Helaas is er een enorm groot taboe, een bijdrage die steeds tussen haakjes wordt gezet. Een immigratiestop.
  Dit jaar groeit de bevolking met 100.000 mensen, grotendeels immigranten of kinderen van immigranten. Er komt dus in één klap een stad als Alkmaar of Deventer bij. En die groei gaat nog wel even door en was er de ­afgelopen decennia natuurlijk ook.
  Geen wonder dat er een tekort is aan huizen. Geen wonder dat de kosten voor de zorg zo snel stijgen (dit jaar met 9 miljard euro, evenveel als de totale uitgaven voor Defensie). Geen wonder dat natuur in de verdrukking komt. Geen wonder dat de treinen overvol zitten. Geen wonder dat de wegen dichtslibben. Geen wonder dat er een tekort is aan leraren. Geen wonder dat de CO2-uitstoot toeneemt.

  Anti-immigratiebeleid taboe geworden door het te koppelen aan de islam

  Lees ook het verhaal van de week: Overal woedt de strijd om de ruimte
  Het omslagverhaal deze week gaat over de strijd om de ruimte in Nederland. Die strijd wordt veelal gevoerd op lokaal niveau, zonder – ten onrechte – visie, keuzes en regie van het Rijk.
  Maar zelfs als die regie er komt, blijven veel van de problemen bestaan. Tenminste, als Den Haag niet eindelijk eens beslist dat het land overvol is en dat immigratie geen oplossing is, maar een probleem. Let wel, dat immigranten naar Nederland komen, kun je hun niet verwijten, de beleidsmakers wel.
  Het is jammer dat het anti-immigratiebeleid in Nederland is gekaapt door een partij die het vooral heeft over de islam en anti-immigratie daarom een taboe is geworden. Maar radicaal stoppen met immigratie kan verlichting brengen bij al die andere problemen waarmee Nederland kampt en die het debat bepalen.
  Elsevier


  4 reacties :

  Anoniem zei

  Nu al zitten de asielzoekers centra overvol werd vanmorgen door de NOS verteld. Als de NOS zoiets vertelt dan zullen er wel wachtrijen voor de centra staan en moeten eerdaags hotels afgehuurd worden voor de migranten.
  Hoe gek wil je het maken communist Rutte?(VVD/GL)

  Anoniem zei

  Nu ook Frankrijk op de vingers getikt zijn door de ondemocratisch gekozen machtswellustelingen in Brussel is de geest uit de fles want Duitsland, Belgie, enz. zullen dan ook de regels hebben overtreden.
  De Fransen zijn een moediger volkje als de apathische Nederlanders dus daar komen geheid felle protesten van als er maatregelen door de Franse regering worden genomen. We kunnen ons afvragen in welk tempo de EU het communisme wil invoeren, ze zijn al een heel eind op weg en in Nederland slapen we gewoon door, totdat.....

  Anoniem zei

  Rutte gaat voor een vierde termijn. De landverrader stopt niet eerder dan dat hij voor zijn onbeschoft rijke broodheren heel Nederland over de rand van de afgrond heeft geleid. Het meest erge is nog dat zoveel mensen in hun onnozelheid op die idioot stemmen.

  Anoniem zei

  Rutte voert beleid uit om de doelen degene die de EU dictatuur aansturen te verwezenlijken die met geweld in de eerste en tweede wereldoorlog niet gehaald werden. We zijn terug bij af, 80 miljoen mensenlevens hebben de twee wereldoorlogen gekost, en nu hebben ze via de EU hun doelen alsnog bereikt, en gaat men verder verder om de nieuwe wereldorde vorm te geven. Rutte zei het laatst in nieuwspoort gewoon. Voor degene die de geschreven feiten wil zien tot in detail, eigenlijk kennis die iedere Europeaan dient te hebben: https://www.youtube.com/watch?v=WuhbyHE8mDg

  Een reactie posten