Harvard researchers: Algen zogen CO2 uit atmosfeer en veroorzaakten virtuele IJstijd

Datum:
 • woensdag 23 oktober 2019
 • in
 • Categorie: ,
 • New Scientist: Planten en dieren Groenland bedreigd door extreme sneeuwval – Orwelliaanse Nieuwspraak over het klimaat wordt actief: COOLING=WARMING


  23-10-2019
  ———————————————————————————
  Researchers van de prestigieuze Harvard Universiteit hebben ontdekt dat een 500% toename van het aantal algen een virtuele IJstijd heeft veroorzaakt, waardoor driekwart van al het oceaanleven stierf. Algen zijn namelijk enorme CO2 opslurpers. Het streven van de EU naar wereldwijd nul CO2 emissies zal dan ook een periode met global cooling veroorzaken, dus koudere temperaturen, wat historisch altijd gepaard gaat met mislukte oogsten, meer ziekten, instortende economieën, en massa’s doden.
  De wetenschappers kwamen tot hun conclusie na onderzoek van oceaan sedimenten in kalksteen en leisteen in Nevada. In de loop van een paar miljoen jaar kwamen er vijf keer zoveel algen in de oceanen, die bijna alle CO2 uit de atmosfeer zogen. Het gevolg was een periode met global cooling, een virtuele IJstijd, en het uitsterven van meer dan driekwart van het oceaanleven. Overigens sterft ook het landleven bij geen of te weinig CO2, waarvan er op geologische tijdschaal nog steeds erg weinig in de atmosfeer is.
  ‘In plaats van onze economie afstraffen en iedereen kapot te belasten, kunnen we dan geen algenboerderijen bouwen?’ vraagt de Amerikaanse topeconoom Martin Armstrong –die overigens niet gelooft in de antropogene CO2-global warming hoax- zich hardop af. (1) Historisch gaan perioden met afkoeling altijd gepaard met tal van grote crises, terwijl tijdens perioden met opwarming de menselijke beschaving juist opbloeit.
  Planten en dieren Groenland bedreigd door extreme sneeuwval

  In schril contrast met de door de mainstream media gepropageerde opwarmingshoax staat het feit dat er vorig jaar op Groenland extreem veel sneeuw is gevallen, wat grote gevolgen voor de natuur heeft. Wetenschappers denken dat het koudere weer geen incident is, maar een trend die de komende jaren zal verhevigen, waardoor sommige plant- en diersoorten zelfs kunnen uitsterven.
  Om het verschijnsel toch binnen ‘global warming’ te laten passen, wordt beweerd dat de extreme sneeuwval er juist door veroorzaakt wordt. Zo zouden hogere temperaturen meer water doen verdampen (maar toch zou de zeespiegel stijgen?), wat voor meer vocht in de atmosfeer zorgt (maar meer bewolking houdt het licht van de zon, die voor 98% verantwoordelijk is voor klimaatverandering, toch tegen?). Als dat afkoelt kan het in de vorm van sneeuw weer op het land terecht komen (2). Dat moet dan echter wel koud genoeg zijn en blijven om die sneeuw te kunnen laten liggen.
  Eerder dit jaar constateerde NASA/JPL researcher Ala Khazendar dat uit metingen van satellieten blijkt dat de Jakobshavn gletsjer op Groenland, die sinds 2012 bijna 3 kilometer korter en bijna 30 meter dunner was geworden, sinds 2017 weer net zo snel aan het groeien is. (4)
  COOLING=WARMING
  In het midden van de Verenigde Staten zijn de afgelopen weken opnieuw koude records gesneuveld. Nog nooit viel er zó vroeg in het seizoen sneeuw. In de VS worden de vele koude records van de afgelopen jaren net zozeer aangevoerd als ‘bewijs’ van global warming als met de zachtere winters in Europa wordt gedaan (al zou er volgens sommige experts nu juist een ongekend strenge winter in Europa aankomen).
  Wetenschappers van de universiteiten in San Diego en Northumbria (Groot Brittannië) verklaarden in 2018 dat ons de komende tientallen jaren waarschijnlijk een ‘groot zonne minimum’ staat te wachten, vergelijkbaar met het Maunder Mimimum tijdens de 17e en 18e eeuw, beter bekend als de ‘kleine ijstijd’.  (4)
  Het klimaatalarmisme kan daarom aan de beruchte Orwelliaanse Nieuwspraak regels worden toegevoegd. WAR=PEACE, FREEDOM=SLAVERY, IGNORANCE=STRENGTH (allemaal reeds naadloos van toepassing op onze tijd) kan vanaf nu worden aangevuld met COOLING=WARMING.
  Dr. Ottmar Emdenhofer, vicevoorzitter van het neomarxistische IPCC klimaatpanel van de VN, waar ook Nederland zijn economie- en welvaartsverwoestende beleid op baseert, gaf overigens al 9 jaar geleden openlijk toe dat ‘wij (VN/IPCC) de wereldwijde welvaart door klimaatbeleid de facto herverdelen… Men moet de illusie loslaten dat het internationale klimaatbeleid over het milieu gaat. Dit heeft bijna niets meer te maken met milieubeleid.’ (3)
  Xander

  0 reacties :

  Een reactie posten