De “Wereldklimaatraad” voorspelt: 280 miljoen “klimaatvluchtelingen” wegens stijgende zeespiegel

Datum:
 • zondag 1 september 2019
 • in
 • Categorie: , ,
 • En net zoals destijds de rooien, buiten nu de Groenen het schuldbewustzijn van de westelijke cultuur uit. 
  1-9-2019

  De hoogste instantie van de klimaathysterie, de zogenaamde “Wereldklimaatraad” IPCC, weet het precies: bij een opwarming van de aarde van hoogstens twee graden Celsius zal er wegens een stijgende zeespiegel sprake zijn van wereldwijd 280 miljoen “klimaatvluchtelingen”. Dat beweert de IPCC nu in het ontwerp van een speciaal rapport, dat in september gepubliceerd zal worden.
  Duits - Zuerst
  Dientengevolge zouden laag liggende miljoenensteden en eilandenstaten tot het jaar 2050 zelfs bij optimistische CO²-schattingen elk jaar “extreme zeespiegelgebeurtenissen” zoals wervelstormen en overstromingen beleven.
  Behalve de VS zouden vooral de kustmetropolen in China en India door regelmatige overstromingen door – volgens de prognose van de deskundigen – jaarlijks optredende wervelstormen bedreigd worden.
  In het IPCC-ontwerp staat dat de zeespiegel tot het jaar 2100 met een meter zou kunnen stijgen als er niets gedaan zou worden aan de CO²-uitstoot. De jaarlijkse schade door overstromingen zouden in dezelfde periode volgens schattingen met het duizendvoudige toenemen.
  Oorzaak voor de stijging van de zeespiegel is het met de zogenaamde opwarming van de aarde gepaard gaande smelten van ijs. In het ontwerp over water in bevroren toestand zoals in gletsjers, ijs of sneeuw, staat dat minstens 30% van de permafrost bodem tot het jaar 2100 zou kunnen verdwijnen wanneer de huidige “klimaatopwarming” zou voortduren (waarvoor echter geen steekhoudende bewijzen bestaan).
  De “Neue Zürcher Zeitung” heeft de actuele klimaathysterie in een actueel commentaar onder de titel “Greta Thunberg´s missie” als volgt gekarakteriseerd:
  “Net zoals in de jaren-60 en de jaren-70 revolutionair klassenbewustzijn werd geproduceerd, wordt er nu apocalyptisch milieubewustzijn geproduceerd – de bewustzijnsindustrie is omgeschakeld van rood naar groen. En net zoals destijds de rooien, buiten nu de Groenen het schuldbewustzijn van de westelijke cultuur uit. De theologie van de wereld-ondergang is vervangen door de ecologie van de wereld-ondergang.”
  Vertaald uit het Duits door:
  E.J. Bron(www.ejbron.wordpress.com)

  0 reacties :

  Een reactie posten