NASA weerlegt IPCC-wereldklimaatrapport: Antarctische ijskap groeit

Datum:
 • zaterdag 18 mei 2019
 • in
 • Categorie: , ,


 • Al in 2015 bevestigde een NASA-studie dat de Antarctische poolkap sterk groeit. 


  NASA kwam zelfs tot de conclusie dat de onderzoeksresultaten van het IPCC-rapport (World Climate Report) in tegenspraak zijn met de resultaten van het NASA-onderzoek. Volgens de studie is de voorspelling van het IPCC dat de poolkappen zullen smelten en de zeespiegel zal stijgen onjuist.

  Volgens de laatste satellietgegevens is de ijskap tussen 1992 en 2001 met 112 miljard ton ijs per jaar toegenomen. Tussen 2003 en 2008 is de ijskap met 82 ton ijs per jaar toegenomen. De belangrijkste gletsjeronderzoeker van de NASA, Dr. Jay Zwally, zei dat de NASA-studie in wezen consistent was met andere studies dat de ijskap op het Antarctisch schiereiland en West-Antarctica aan het toenemen was. Het goede nieuws is dat Antarctica momenteel niet bijdraagt tot de stijging van de zeespiegel, maar deze met 0,23 millimeter per jaar verlaagt.
  In 2008 rapporteerde de “Welt” over het uitsterven van de ijsberen op Antarctica. Dit verslag is echter een “mythe”, aangezien de ijsberenpopulatie zich volgens het NASA-rapport momenteel op een recordniveau bevindt. In het licht van deze cijfers lijkt de theorie van het broeikaseffect zeer “onwetenschappelijk”: de atmosfeer van de aarde bestaat voor 78% uit stikstof, 21% uit zuurstof, 1% edelgassen en 0,028% CO2. De natuur zelf produceert ongeveer 96% van deze CO2. De overige 4% wordt door de mens geproduceerd, d.w.z. 0,00152% CO2 van de gehele atmosfeer. Het is niet alleen onwaarschijnlijk dat dit kleine percentage verantwoordelijk zal zijn voor een globale klimaatverandering, maar het is ook complete kwats.
  Feit is echter dat de huidige klimaatpolitiek duizenden mensen laat sterven. De productie van bio-ethanol leidt tot hogere voedselprijzen en kost de armste mensen in de wereld eenvoudigweg hun leven. De meerderheid van de mensen die geloven in de door de mens veroorzaakte klimaatverandering, weet niet dat de theorie van de antropogene opwarming van de aarde niet wetenschappelijk bewezen is. Het is een pure theorie. Het Protocol van Kyoto en het beleid van de Duitse regering en de Groenen zijn dus gebaseerd op het verslag van het Intergouvernementeel Panel inzake klimaatverandering dat niet is bewezen. Talrijke wetenschappers die ooit hun naam aan dit rapport hebben gegeven, zijn inmiddels van gedachte veranderd. In 1995 heeft Angela Merkel, de toenmalige federale minister van Milieu, met haar “Berlijnse mandaat” een beslissende bijdrage geleverd aan deze fraude.
  Het onderwerp “klimaatbescherming” heeft al tot talrijke scheeftrekkingen geleid. Achtergronden worden meestal genegeerd.
  Bron:
  NASA widerlegt Weltklimabericht: Antarktis-Eis-Polkappe wächst

  FENIXX

  2 reacties :

  Kees zei

  https://www.nu.nl/275963/video/nasa-brengt-smeltproces-van-noordpool-sinds-1984-in-kaart.html?jwsource=cl

  Anoniem zei

  IPCC rapporten pff. Politici van over de hele wereld worden ingevlogen om met handopsteking te stemmen over de aangedragen stellingen. Komt geen echte wetenschap, laat staan wetenschappers met kennis van zaken aan te pas. Klimaat is slechts een hoax om een nieuwe industrie te ontwikkelen die we letterlijk zien in de vorm van subsidie slurpende windmolen- en zonneparken en de volledige kaalkap van Nederland zodat de bomen in palletvorm kunnen worden opgestookt in de bomencrematoriums (biomassa centrales).

  Een reactie posten