Impuls voor waterrecreatie in Noord-Holland

Datum:
 • donderdag 13 december 2018
 • in
 • Categorie: ,
 • Haarlem - 16 waterrecreatieprojecten

  6 december 2018

  Het repareren van een sluis in Oudesluis, het opknappen van watersportvoorzieningen voor mindervaliden in de Loosdrechtse Plassen, het uitbreiden van het strand bij Schellinkhout voor kitesurfers en het aantrekkelijker maken van de historische trekvaart tussen Haarlem en Leiden voor vaarrecreanten. Deze en andere waterrecreatieprojecten krijgen een financiƫle bijdrage van de provincie Noord-Holland.
  Gedeputeerde Cees Loggen: “Ik juich het zeer toe dat de regio’s zo actief bezig zijn met het verbeteren van de mogelijkheden voor de waterrecreatie. De provincie helpt graag mee met het waarmaken van deze ambities. Dat maakt Noord-Holland nog aantrekkelijker voor waterrecreanten.”

  16 waterrecreatieprojecten


  In totaal hebben Gedeputeerde Staten voor 2018 € 791.220 toegekend aan 16 waterrecreatieprojecten in Noord-Holland. Het voorstel wordt in maart 2019 in Provinciale Staten behandeld.
  De provincie werkt samen met waterbeheerders en gebruikers aan betere vaarverbindingen, in combinatie met wandel- en fietsnetwerken en cultuurhistorische bestemmingen. Dit levert veel kansen op voor ondernemers in Noord-Holland.  Provincie Noord-Holland  0 reacties :

  Een reactie posten