Hondsbrutale “volksvertegenwoordigers” kleineren de Nederlandse burger

Datum:
 • maandag 17 december 2018
 • in
 • Categorie: , , , ,

 • Screenshot_368
  (Door: “Weethetwel”)
  Daar staan we alweer op de drempel van het nieuwe jaar. Het nieuwe jaar, dat zoveel slechts in petto heeft voor het Nederlandse volk. Het absurde is dat dit slechte helemaal niet nodig zou zijn. De veroorzakers zijn de “volksvertegenwoordigers”, die door de Nederlandse burgers gekozen zijn om hun belangen te vertegenwoordigen. Die onder ede gezworen hebben zich daar voor in te zetten. Maar integendeel: die er alles aan doen de bestaande maatschappij te gronde te richten. In hun dromen zien ze een nieuwe maatschappij, waarin ze arme mensen uit de wereld uitnodigen hier naartoe te komen om rijk en gelukkig te worden. Samen met hen, de weldoeners. Dat het ten koste gaat van de bevolking die ze eigenlijk moeten dienen, interesseert ze helemaal niets. Maar mag dat eigenlijk wel? Welke klappen hebben de volksvertegenwoordigers in 2019 voor het volk in petto?
  De eerste klap
  De allereerste klap die uitgedeeld wordt, is een enorme daling van de koopkracht. Vanaf de tachtiger jaren is alle verbetering van de productiviteit in dit land al ingepikt door de regering met haar handlangers. De mensen verdienen nu net zo veel als dertig jaar geleden, terwijl ze meer dan 40% meer produceren dan toen. Van wat er verdiend wordt door de arbeidende klasse gaat inmiddels 70% linea recta in de bodemloze overheidsput. Maar 2019 wordt een trendbreuk: hetzelfde verdienen is het volk ook al niet meer gegund. Vanaf 2019 gaat het inkomen in sneltreinvaart omlaag.
  Het begint met een Btw-verhoging van 3% op de eerste levensbehoeften. Het dagelijks leven wordt dan minimaal 3% duurder, want de praktijk leert dat dit soort verhogingen gebruikt wordt om de prijzen een flink stuk naar boven af te ronden. Om deze verhogingen te compenseren, is een loonsverhoging van minimaal het dubbele nodig, want vóór dat er besteed kan worden heeft de overheid via belastingen al het grootste deel van de verhoging in zijn zak. De burger kan pas naar de winkel met wat er overblijft. Er staan nergens zulke grote loonsverhogingen op de rol, dus daar gaat de koopkracht. Een gemiddeld gezin besteedt ongeveer € 4000 per jaar aan basisproducten, dat betekent  € 120 extra lasten.
  Maar dat is niet alles. Door allerlei belastingen en heffingen wordt energie stukken duurder. Dat kan oplopen van één tot drie procent van het besteedbaar inkomen. In doorsnee € 150 extra lasten per jaar. De verplichte ziektekostenverzekering vliegt in premie omhoog, nog zo’n gedrocht. € 124,- extra (en dat is ook nog eens per persoon en niet per huishouden). Samen is dat al € 400,- per jaar, los van alle andere verhogingen die er ook aankomen, zoals belastingen van de gemeentes.
  ‘Och 400 euro’,  hoor je de “volksvertegenwoordigers”  al zeggen, ‘dat is niet zo veel voor de goede doelen waar wij dit allemaal aan besteden’. Ze hebben geen notie dat het in de praktijk allemaal veel harder aankomt. In Nederland is het wurgkoord van de overheid zodanig aangehaald dat veel huishoudens nog nauwelijks een vrij besteedbaar inkomen hebben. Alles gaat op aan vaste lasten, huur, energie, ziektekostenverzekering, eigen risico, schoolgeld , WOZ en wat er nog meer verzonnen is om de burger geld afhandig te maken. De meeste gezinnen hebben nog geen honderd euro in de week over om écht te besteden aan dingen die alleen maar voor de lol zijn. Dat is € 5000,- per jaar en als daar een bedrag van  € 400,- van afgepakt wordt, gaat dat richting de tien procent.
  Om te compenseren zijn de belastingtabellen “aangepast”.  Maar niet ten voordele van de laagste inkomens. Iemand met een inkomen van € 20.000 per jaar betaalt € 75,- méér belastingen en iemand die € 100.000,- per jaar verdient, betaalt € 3000,- minder. U mag raden dat de volksvertegenwoordigers in de laatste categorie zitten.
  De tweede klap
  De volgende klap die uitgedeeld wordt, is dat op de valreep van het nieuwe jaar met grote instemming het verdrag van Marrakesh is ondertekend. Daarmee wordt eindelijk openlijk beleden wat al jaren de stiekeme agenda was: de omvolking en islamisering van het land. Zonder blikken of blozen worden inmiddels toekomstscenario’s geschetst waarbij op iedere bestaande bewoner één extra moslim of Afrikaan wordt geïmporteerd, welke dan door de oorspronkelijke bevolking onderhouden moet worden. Iedere rekensom zal de waanzin van die ideeën onmiddellijk aantonen, maar het is duidelijk dat geweigerd wordt die berekening te maken, althans in het openbaar.
  De derde klap
  De derde klap is dat zonder discussie en wetenschappelijke onderbouwing de bevolking van Nederland verantwoordelijk wordt gesteld voor het weer. In plaats van diepe bewondering te hebben voor de natuur, die zich aan niets en niemand iets gelegen laat liggen, zouden de “volksvertegenwoordigers” zelf de macht en de kracht hebben de natuur te beïnvloeden. Ze beschouwen zichzelf als een God. Ze beschouwen zich zelfs beter dan God, omdat zij zo slim zijn het geld van de burgers af te pakken, terwijl God het de mensen juist zou gunnen. Laat het slijk der aarde maar komen! De politici weten er wel raad mee. De komende jaren worden de burgers niet alleen gedwongen veel meer te betalen voor energie, maar daarnaast moeten ze ook diep in de buidel tasten voor aanpassingen aan hun huis en hun omgeving. Dat varieert van gedwongen isolatie tot afsluiting van het gas. Ook het hebben van een eigen niet-elektrische auto staat op losse schroeven.
  De vierde klap
  De vierde klap is dat de “volksvertegenwoordigers” de hen toegeschoven verantwoordelijkheid uit handen geven aan andere instituten zoals de Europese Unie. Ook daar staan ingaande het volgende jaar ingrijpende dingen te gebeuren. De twee belangrijkste zijn: De EU wil eigen belasting heffen. Er kan een extra citroenpers op de bevolking gezet worden om haar uit te knijpen. De tweede is het eigen leger van de EU. De Duitsers worden dan naar Frankrijk gestuurd om de gele hesjes voor hun raap te schieten en andersom. Zo houden ze de wind er onder.
  Zijn de volksvertegenwoordigers werkelijk zo stom?
  Uit alles blijkt dat de “volksvertegenwoordigers” niets op hebben met het volk en er diep op neerkijken. Het zou een menselijke trek kunnen zijn. Al jaren komen ze niet op voor het belang van diegenen door wie ze gekozen zijn en toch krijgen ze steeds opnieuw de stemmen. Op dit moment kiezen ze er zelfs openlijk voor recht tegen het belang van de bevolking in te gaan. Het argument is dat de bevolking hen steeds weer kiest , het klaarblijkelijk zo wil en hen daarmee legitimeert. Maar is dat wel zo?
  Van iemand die zich laat kiezen, mag enig inzicht in de maatschappij verwacht worden. De huidige politicus weet ongetwijfeld dat:
  – alle media in handen zijn van een beperkte groep linkse vrijgestelden, die dag in dag uit reclame maken voor aan hen gelinkte kandidaten. De meeste politici horen bij die beweging en dat weten ze drommels goed.
  – dat door drammerige programma’s en artikelen één van de grootste volkshersenspoelingen uit de geschiedenis plaatsvindt.
  – dat het onderwijs getransformeerd is van sprankelende persoonlijke ontwikkeling naar misplaatst socio onderwijs, waarbij ieder ander belangrijker is dan jijzelf. Dergelijke mensen accepteren hun eigen ondergang zonder het te beseffen. Daar misbruik van maken is een ernstige zaak.
  – dat er een cordon sanitaire aanwezig is in de politiek, waarbij verkiezingsresultaten geen afspiegeling meer zijn van de visie in de maatschappij.
  De huidige politici zijn niet gelegitimeerd
  Op grond van wat zij behoren te weten, moet het voor de “volksvertegenwoordigers” duidelijk zijn dat hun positie niet gelegitimeerd is. Zij zijn aan de macht gekomen door misleiding en manipulatie. Zij dienen het volk niet, maar zij misbruiken hun macht om het volk te gronde te richten. Zij horen daar helemaal niet te zitten. Dit soort volksvertegenwoordigers hoort niet op het pluche, maar voor het tribunaal.
  Door:
  “Weethetwel”
  (voor www.ejbron.wordpress.com)

  1 reacties :

  Anoniem zei

  Gaat prima in Nederland, de voedselbanken reizen de pan uit en Narcist Rutte maar roepen dat we er allemaal op vooruit gaan. Waarschijnlijk bedoelt die pathologische leugenaar(wie niet van de VVD)dat we er €10,00 in de maand op vooruit gaan, maar de smeerlap vergeet erbij te vertellen dat we er €100,00 op achteruit gaan. Nog een VVD'er die dat durft te ontkennen?
  Dan bedoel ik niet de inkomens boven de €100.000,00 want die gaan er fors op vooruit.

  Een reactie posten