Gemeente Hollands Kroon blijft Converse trouw

Datum:
 • donderdag 9 augustus 2018
 • in
 • Categorie: , ,
 • Hollands Kroon - Den Oever - Hollands Kroon heeft het contract met adviesbureau Converse DC uit Zaandam met een jaar verlengd tot augustus 2019.

  9-8-2018
  Het bedrijf is al sinds 2009 betrokken bij het project Waddenpoort Den Oever. Daarbij krijgt het Wieringer vissersdorp via dertig initiatieven een toeristische en economische oppepper.

  Converse verzorgt onder meer de exploitatie en verkoop van gemeentegrond aan de Havenweg/Gesterweg, herinrichting van het busterrien plus ontwikkelingen rondom het Viking Informatie Centrum.

  Noordhollands Dagblad

  2 reacties :

  Sam Kooy zei

  Dat doel van Meskers is hij nog niet kwijt. 't Zál doorgaan zoals hij dat in zijn kop heeft. Nadenken: de haven is door-de-week totaalm verlaten en ongezellig. Voorstel aan Meskers: kom eens kijken naar de haven van Oudeschild op Texel. Kan jij wat van leren (v.z.v. mogelijk) .

  Sam Kooy zei

  Toegevoegd aan het vorige: ik ben geen geboren Texelaar, woonde en werkte 40 jaar in Amsterdam maar heb vanaf 1945 toto 1961 in Hippolytushoef gewoond en weet heden ten dagen heel goed wat op Wieringen gaande is.

  Een reactie posten