Kermis Hippo: Vergunning verleend m.u.v. botsauto attractie

Datum:
 • zaterdag 7 juli 2018
 • in
 • Categorie: , ,
 • Hollands Kroon - Het college heeft de evenementenvergunning voor de Kermis Hippolytushoef verleend met uitzondering van de botsauto attractie op de locatie Kerkplein. 
  6-7-2018
  Onderstaand bericht werd vandaag, 6-7-2018, gepubliceerd door gemeente Hollands Kroon. 
  ___________________________________________________
  Hollands Kroon - Week 27 - Verleende evenementenvergunning voor kermis Hippolytushoef met uitzondering van de botsauto attractie op locatie Kerkplein.  De burgemeester maakt bekend, dat op grond van de Algemene Plaatselijke Verordening (Apv) Hollands Kroon de volgende vergunning is verleend:
  Evenementenvergunning voor de kermis Hippolytushoef van donderdag 26 juli 2018 tot en met maandag 30 juli 2018 op het Kerkplein en het terrein van ‘t Hoekje te Hippolytushoef, van 12:00 tot 01:00 uur.
  Dit met uitzondering van de botsauto attractie op locatie Kerkplein

  Hoe maak ik bezwaar?
  Als u het niet eens bent met een beschikking in deze publicatie, kunt u daartegen binnen zes weken na de verzenddatum van de beschikking een schriftelijk bezwaarschrift indienen tot 15 augustus 2018. U kunt de brief richten aan de degene door wie de beschikking is afgegeven; bij het college van burgemeester en wethouders of bij de burgemeester. In het bezwaarschrift moet u in ieder geval het volgende schrijven:
  • uw naam, adres, postcode en woonplaats;
  • de datum;
  • over welke beschikking het gaat (welke genomen beslissingen door college of burgemeester);
  • de redenen waarom u het er niet mee eens bent;
  • uw handtekening.
  Het indienen van een bezwaarschrift kost u niets. De behandeling van een bezwaarschrift mag volgens de wet maximaal twaalf weken in beslag nemen. Deze termijn van twaalf weken kunnen wij eenmaal met zes weken verlengen. Uw bezwaarschrift wordt beoordeeld door een onafhankelijke commissie die het college van burgemeester en wethouders advies geeft. U krijgt de gelegenheid mondeling te worden gehoord over uw bezwaren. Daarvoor ontvangt u dan van de commissie een uitnodiging.
  Voorlopige voorziening
  Als u vindt dat, zolang nog niet op uw bezwaarschrift is beslist, deze beschikking nog niet in werking zou moeten treden, dan kunt u aan de voorzieningenrechter van de rechtbank in Haarlem een schorsing/voorlopige voorziening vragen. Het adres is: postbus 1621, 2003 BR Haarlem. Een schorsing/voorlopige voorziening kunt u alleen vragen als u tegelijk ook bezwaar heeft gemaakt. Daarnaast moet er sprake zijn van een spoedeisend belang. Aan het vragen van een schorsing/voorlopige voorziening zijn wel kosten verbonden (griffierecht).
  _____________________________________________________________

  2 reacties :

  Sam Kooy zei

  Nawijn: de grootste schoft in de Kop van Noordholland ! Uitroeïingsliefhebber van plaatselijke meer dan 100 jaar bestaande gelegenheden. Uitroeier van plaatselijke middenstand. Uitroeier van: wat niet ?

  Anoniem zei

  Geen fan van Nawijn, bepaald niet, maar honderd jaar geleden bestond deze botsautoattractie nog niet.

  Een reactie posten