Ex-wethouder Meskers blijft bij VVD Hollands Kroon in het zadel

Datum:
 • zondag 3 december 2017
 • in
 • Categorie: , ,
 • Hollands Kroon - De achterban van de VVD in Hollands Kroon heeft haar vertrouwen uitgesproken in oud-wethouder Theo Meskers uit Breezand.

  Hij blijft namens de partij in het zadel als lijsttrekker.

  Na het aftreden van Meskers als collegelid schaarde het partijbestuur zich al direct achter het handhaven van de Breezander als VVD-voorman.

  Gemor

  Hierover ontstond naderhand intern enig gemor.
  Meskers pakte onlangs met collega-wethouder Frits Westerkamp (Lada) zijn biezen vanwege miljoenenoverschrijdingen bij de nieuw-/verbouw van gemeentehuizen De Ontmoeting en Het Kroondomein plus het laat, onvolledig en onjuist informeren van de gemeenteraad hierover.

  Vragen

  Na uitleg van fractievoorzitter Jan Swaag en het stellen van vragen door leden wil de VVD nu toch met Meskers als hun leider meedoen aan de verkiezingen op 21 maart 2018.
  De VVD betreurt de ontstane situatie, maar wil deel blijven uitmaken van de coalitie in Hollands Kroon.

  Informatievoorziening

  Wel stellen de liberalen dat de informatievoorziening door de gemeente sterk moet worden verbeterd.

  Noordhollands Dagblad
  5 reacties :

  Anoniem zei

  .....Je verwacht het niet.....

  Mr. X zei

  Tegenstrijdige vereniging die VVD; iedereen met een bezit van een waarde minder dan een paar miljoen Euro hoort daar niet thuis hoewel deze VVD U dat wel wil laten doen geloven.

  Anoniem zei

  Van enige schaamte of zelfreflectie is bij de VVD nog steeds geen sprake. Kortom: niets geleerd. Het heeft wel veel gemeenschapsgeld gekost.

  Anoniem zei

  Hoe is het mogelijk.....

  Anoniem zei

  Er was waarschijnlijk niemand anders die fractievoorzitter wilde worden..... . Dan kan als je net een wanprestatie van formaat hebt neergezet waar de inwoners van Hollands Kroon voor moeten betalen onder dwang.

  Een reactie posten