GGD onderzoekt gezondheid inwoners Noord-Holland Noord

Datum:
 • donderdag 29 september 2016
 • in
 • Categorie: , ,
 • ALKMAAR - Ruim 37.500 inwoners van Noord-Holland Noord vinden vrijdag een uitnodiging in de bus om een vragenlijst in te vullen. Het gaat om de Gezondheidsmonitor 2016, het onderzoek naar de gezondheid en het welzijn van volwassenen en ouderen in alle gemeenten in Noord-Holland Noord.


  Door Marjolein Eijkman - 29-9-2016,

  Het onderzoek wordt uitgevoerd door de GGD Hollands Noorden in opdracht van de gemeenten in de regio en vindt eens in de vier jaar plaats. Zo kunnen veranderingen in de gezondheid worden gesignaleerd.

  De resultaten zijn een belangrijke basis voor het gemeentelijke gezondheidsbeleid en voor het organiseren van activiteiten om gezondheid en welzijn te verbeteren.

  Noordhollands Dgblad

  3 reacties :

  Anoniem zei

  Geld teveel?

  Al jaren onder een lawaaiturbine leven; dat is pas slecht voor je gezondheid!

  En de (r)overheid gaat hiermee akkoord.

  Wat nou onderzoek?!

  Bakker zei

  Maak de GGD opmerkzaam op enkele misstanden en ze reageren afwijzend maar zoals alle overheidsinstellingen moeten ze af en toe wat ondernemen, maar verwacht er niets van want de eindconclusie ligt al vast: Geen verandering in de volksgezondheid.

  P.v.d.Munnik zei

  "De resultaten zijn een belangrijke basis voor het gemeentelijke gezondheidsbeleid en voor het organiseren van activiteiten om gezondheid en welzijn te verbeteren".

  Typisch een uitspraak van iemand die in zijn eigen droomwereldje leeft, want iemand die bij zijn volle verstand is weet net zo goed als iedere burger dat het de gemeentebesturen een zorg zal zijn hoe het met de gezondheid van de burgers is gesteld.
  Onlangs hebben we dat nog kunnen ervaren met het probleem "blauwalg" waar zowel het college als de rest van de politiek, alsook de ambtenaren niet in geïnteresseerd zijn.

  Een reactie posten