In 2 minuten uitgelegd: Waarom de globalisten de voedselproductie proberen over te nemen

Datum:
 • dinsdag 9 juli 2024
 • in
 • Categorie: ,
 • .... de Deep State pas de controle kunnen krijgen over het financiële systeem als ze de controle hebben gekregen over ons voedsel.  Robin de Boer 9-7-2024


  Help anderen door dit met je kennissen op je socials te delen!
  Luister naar dit artikel
  NineForNews.nl
  00:00 / 01:43

  Het is geen toeval dat het klimaatbeleid een negatieve impact heeft op de boeren. Dat zegt althans Catherine Austin Fitts, die kort werkzaam was binnen de regering van George H.W. Bush.

  De globalisten proberen de boeren richting bankroet te drijven.

  Waarom? Als hun plannen slagen, kan de farmaceutische industrie de voedselproductie overnemen, betoogt Fitts in een interview met Greg Hunter van USAWatchdog.com.

  (Video verwijderd? Klik hier...)

  Kweekvlees en insecten

  “Als ze eenmaal de controle hebben over je transacties, kunnen ze gezondheidsbeleid opleggen, kunnen ze bepalen welk voedsel je wel en niet kunt kopen. Dus als ze niet willen dat je pizza koopt, kun je geen pizza kopen. Als ze willen dat je pizza koopt die gemaakt is van insecten, dan is dat wat je krijgt,” zei ze.

  Fitts vervolgde: “Ze zijn van plan om alle boeren eruit te werken en over te schakelen op voedsel dat kunstmatig in laboratoria wordt gemaakt. Als ze daarin slagen, zullen jij en ik kweekvlees eten. Dat is hun plan.”

  CBDC

  Ze lichtte toe dat de globalisten van de Deep State pas de controle kunnen krijgen over het financiële systeem als ze de controle hebben gekregen over ons voedsel. Het streven naar financiële controle en de central bank digital currency (CBDC) is onderdeel van dezelfde agenda om de controle te krijgen over de voedselproductie, aldus Fitts.

  Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

  NineForNews.nl
  0 reacties :

  Een reactie posten