Boven het Maaiveld #49 - Longcovid of Vaccinatieschade?

Datum:
 • maandag 1 juli 2024
 • in
 • Categorie: ,
 •  Verwacht scherpe, recht-voor-z'n-raap analyses en een flinke dosis realiteit over wat er echt speelt in de Nederlandse politiek.  1-7-2024


  Dit is "Boven het Maaiveld", de podcast waar Wybren van Haga en Yernaz Ramautarsing zonder blad voor de mond de politieke gebeurtenissen van de week doorprikken. Verwacht scherpe, recht-voor-z'n-raap analyses en een flinke dosis realiteit over wat er echt speelt in de Nederlandse politiek. Kun je onze ongefilterde aanpak waarderen? Steun ons dan met een donatie op https://doneren.bvnl.nl/ Elke bijdrage maakt een verschil! Word onderdeel van de beweging. Sluit je aan bij BVNL! Ga naar https://www.bvnl.nl/word-lid/ en laat zien dat je staat voor verandering.

  1 reacties :

  Dekker zei

  De mensen in mijn omgeving met Longcovid zijn allemaal minstens 2x geprikt en vaak meer. Er is ons altijd voor gehouden door Hugo de Jonge en Kuipers en de rest van het criminele zooitje, dat 2x vaccineren je zou vrijwaren van Covid en ook dat je anderen niet zou kunnen besmetten. Het gros van de mensen is dat vergeten maar zo was het wel. Recent onderzoek heeft bovendien aangetoond dat er verschillende gradaties van het vaccin zijn/waren en er waren bovendien heel veel placebo's onder. De slechtste vaccins waren die met al die bijwerkingen, vandaar ook de oversterfte, de beste waren de placebo's waar je dus helemaal niets aan hebt gehad.

  Een reactie posten