Wereldleider bekent: Ongevaccineerden hadden gelijk, het Covid-19 vaccin is levensgevaarlijk

Datum:
 • vrijdag 14 juni 2024
 • in
 • Categorie: , ,
 •  Het is tijd voor een groot onderzoek om tot op de bodem uit te zoeken wie wat precies wist – en wanneer – voordat de globalisten hun sporen uitwissen.


  14-6-2024


  Wereldleider bekent: Ongevaccineerden hadden gelijk, het Covid-19 vaccin is levensgevaarlijk

  Wereldleiders storten in en geven toe wat velen van ons al jaren weten – de mondiale elite was samen met Big Pharma verantwoordelijk voor de meest gruwelijke misdaad tegen de mensheid in de geschiedenis van de mensheid toen ze Covid-vaccins verplicht stelden en daarbij de gezondheid van miljoenen mensen vernietigden, schrijft Baxter Dmitry.

  Moeten we deze wereldleiders de amnestie geven waar ze om smeken, nu begrafenisondernemers waarschuwen dat regeringen het werkelijke aantal sterfgevallen in de gevaccineerde gemeenschap in de doofpot stoppen en er in de nabije toekomst een enorme tsunami aan sterfgevallen wordt voorspeld?

  Of moeten we ze ter verantwoording roepen en straffen voor hun misdaden?

  Maak kennis met de Chief Health Officer van Australië, Nick Coatsworth, die verantwoordelijk was voor het straffen van Australische burgers met het strengste Covid-beleid ter wereld, waaronder draconische lockdowns, extreme maskermandaten en zijn persoonlijke favoriet, het verplichte “no jab, no pay”-beleid.

  Als je je afvraagt waar de sadistische Australische autoriteiten de inspiratie vandaan hebben gehaald voor zo’n vernederende, autoritaire reactie, kijk dan niet verder dan “de machtigste dokter ter wereld” – die toevallig helemaal geen dokter is.

  De mensen worden wakker over de agenda van de elites inclusief Bill Gates en wereldleiders zoals Nick Coatsworth uit Australië zijn in een hoek gedreven en gedwongen om de leugens die ze hebben gesponnen toe te geven.

  Ze willen dat we vergeven en vergeten, maar dat laten we niet gebeuren.

  Laten we eens kijken naar Coatsworths langzame evolutie van Covid-vaccinpusher tot wereldleider die smeekt om vergeving van degenen wiens levens hij heeft geruïneerd.

  Spoel door naar 2024 en Coatsworth heeft toegegeven dat hij de vijfde, zesde en zevende Covid-booster die zijn regering de mensen opdrong, niet heeft genomen. En dat niet alleen, hij wil in zijn leven geen vaccin meer nemen.

  Hij gaf ook toe dat mandaten verkeerd waren en hij wil dat de mensen van Australië hem vergeven voor het opdringen van de globalistische agenda.

  Dat is nogal een ommekeer van Gates’ hoofdleverancier van Australische vaccins.

  Moeten we hem vergeven en vergeten of hem ter verantwoording roepen?

  Coatsworth is lang niet de enige wereldregeringsfunctionaris die een plotselinge ommekeer maakt over de vaccins en toegeeft dat de niet-gevaccineerden tijdens de pandemie niet als criminelen behandeld hadden moeten worden.

  Leiders en klokkenluiders op hoog niveau staan in de rij om te bekennen dat veel van de elite de giftige injecties niet hebben genomen en dat de mandaten bedoeld waren om zich voor te bereiden op een autoritaire Nieuwe Wereldorde.

  Danielle Smith, de premier van Alberta, Canada, werd de eerste grote gekozen politicus ter wereld die in juni 2023 excuses aanbood aan de ongevaccineerden voor misdaden tegen hun mensenrechten tijdens de Covid lockdowns.

  Volgens Smith zijn de ongevaccineerden de meest gediscrimineerde mensen die ze ooit in haar leven heeft meegemaakt.

  Tijdens de donkere dagen van de Covid-pandemie schepten Klaus Schwab en Bill Gates openlijk op dat de hele wereld tegen 2030 gevaccineerd zou zijn met mRNA.

  Helaas voor de globalistische elite en hun tirannieke visie van microchips, openluchtgevangenissen en extreme ontvolking, zijn de afgelopen twee jaar niet volgens plan verlopen. In feite waren ze een ramp voor de globalisten.

  In plaats van zich te schikken naar de dictaten van de elite, worden de mensen in de wereld wakker en eisen gerechtigheid.

  De Japanners leiden de aanval en doen hun uiterste best om de rampzalige gevolgen van de vaccins te onderzoeken en de overkoepelende agenda bloot te leggen.

  Deze wereldwijde beweging, die vanuit het niets is begonnen, is nu zo krachtig geworden dat de eerste wereldleider wordt aangeklaagd voor massamoord vanwege de dood van miljoenen mensen als gevolg van mRNA-vaccins.

  De mainstream media, die loyaal zijn aan de mondiale elite, doen er alles aan om dit verhaal, dat alles wat ze hun gehersenspoelde publiek jarenlang hebben voorgeschoteld, in diskrediet dreigt te brengen, in de doofpot te stoppen.

  “Voormalig Italiaans Minister van Volksgezondheid Roberto Speranza wordt onderzocht voor moord nadat e-mails onthulden dat hij vanaf het begin van de vaccinaties wist dat de injecties mensen doodden en hij gaf orders aan lokale gezondheidsautoriteiten om sterfgevallen en ernstige bijwerkingen te verbergen om de Italiaanse burgers gerust te stellen over hun veiligheid en om de vaccinatiecampagne niet in gevaar te brengen,” verklaarde InfoWars gastheer Greg Reese op X.

  Deze bom werd gemeld door zowel Duitse als Italiaanse nieuwszenders, maar volledig genegeerd door de mainstream media in de VS.

  Begrijp je nu waarom Al Gore, Justin Trudeau en de andere wanhopige globalisten alternatieve media willen verbieden zodat de mainstream media de enige bron van nieuws is?

  De globalisten willen niet dat je weet dat het Openbaar Ministerie in Rome onderzoek doet naar Roberto Speranza, de Italiaanse minister van Volksgezondheid, voor zijn misdaden ten tijde van de COVID-maatregelen.

  Speranza, bekend als de Anthony Fauci van Italië, was verantwoordelijk voor de uitrol van vaccinaties in Italië. De voormalige directeur van AIFA, Nicola Magrini, wordt ook onderzocht.

  De uitgelekte interne e-mails van Speranza onthullen dat ze vanaf het begin op de hoogte waren van de gevaren van de COVID-vaccinatie en dat ze willens en wetens de hele Italiaanse bevolking aan dit risico hebben blootgesteld.

  De onderzoeken gaan over moord en zwaar lichamelijk letsel omdat Speranza en Magrini naar verluidt instructies gaven aan de lokale gezondheidsautoriteiten om sterfgevallen en ernstige bijwerkingen te verdoezelen zodat de vaccinatiecampagne niet in gevaar zou komen.

  Speranza en Magrini zijn de eersten tegen wie een onderzoek loopt voor hun misdaden tegen de mensheid, maar ze zullen niet de laatsten zijn.

  Er zijn duizenden globalistische criminelen over de hele wereld die onderzocht moeten worden, hun misdaden openbaar moeten maken en gerechtigheid moeten krijgen voor hun misdaden tegen de menselijkheid.

  Neem bijvoorbeeld Nieuw-Zeeland. Het Ministerie van Volksgezondheid verleende vrijstellingen voor vaccins  aan belangrijke medewerkers, terwijl het hypocriet draconische vaccinmandaten uitrolde in Australische stijl.

  Het lijkt erop dat de Nieuw-Zeelandse elite dezelfde informatie had als hun globalistische kameraden in Italië over de ernstige gezondheidsrisico’s van de vaccins.

  De hypocriete vrijstellingen voor de elite werden verleend door de regering van voormalig premier Jacinda Ardern voordat ze aftrad en een nieuwe rol accepteerde als de wereldwijde “desinformatie tsaar” van het World Economic Forum.

  De mondiale elite was zo onder de indruk van Ardern’s moorddadige optreden in Nieuw-Zeeland, dat ze haar hebben verheven tot de rol van desinformatiezuster voor de hele wereld.

  We leven echt in de toekomst van George Orwell.

  Het is tijd voor een groot onderzoek om tot op de bodem uit te zoeken wie wat precies wist – en wanneer – voordat de globalisten hun sporen uitwissen.


  https://frontnieuws.backme.org/


  Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

  2 reacties :

  Anoniem zei

  Iedereen met één hersencel meer dan een garnaal kon weten dat het levensgevaarlijk was. Maar de meesten geloofden de leugens van big pharma, WEF, de overheid en maarten keutelmans.

  Anoniem zei

  It’s easier to fool people than to convince them that they are fooled…and all those “vaccin” pushers should brought to death by (leathel) injection. What goes around comes around 👍🏽

  Een reactie posten