Kijk: Arts onthult tijdens hoorzitting hoe Pfizer vaccintests manipuleerde door overlijdens weg te moffelen

Datum:
 • donderdag 13 juni 2024
 • in
 • Categorie: ,
 •  Wat kunnen ze dan nog meer verbergen?


  Robin de Boer 13-6-2024


  Help anderen door dit artikel met iedereen op je social netwerk te delen!
  Luister naar dit artikel
  NineForNews.nl
  00:00 / 01:34

  Tijdens een hoorzitting in de Australische Senaat over de oversterfte onthulde anesthesist Jeyanthi Kunadhasan hoe Pfizer testresultaten manipuleerde door sterfgevallen in de vaccingroep weg te moffelen.

  Zo kon het dat het Pfizer-vaccin werd goedgekeurd, waarna meer dan de helft van de Australische bevolking het kreeg toegediend.


  (Video verwijderd? Klik hier...)

  Merendeel in de vaccingroep

  Volgens Pfizer stierven tijdens de vaccintests zes proefpersonen: vier in de placebogroep, twee in de vaccingroep. Dat pleit voor de vaccins, zou je zeggen. Er deden zich echter 11 overlijdens voor, waarvan het merendeel in de vaccingroep.

  Tijdens haar onderzoek stuitte dr. Kunadhasan op sterfgevallen in de vaccingroep die niet waren gemeld. Ze bracht de Australische registratieautoriteit TGA hiervan op de hoogte.

  Wat kunnen ze dan nog meer verbergen?

  De autoriteit deed daar niets mee, maar de anesthesist werd in 2022 wel zes maanden lang onderzocht door de AHPRA, die alle zorgverleners in Australi├ź accrediteert.

  “Als ze tijdens klinische onderzoeken sterfgevallen en autopsieresultaten onder het tapijt kunnen vegen en een plots overlijden kunnen negeren […] terwijl de toezichthouder een oogje dichtknijpt, wat kunnen ze dan nog meer verbergen?” vroeg de arts.

  Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

  1 reacties :

  Anoniem zei

  Uit het onderzoek blijkt ook dat het vaccin de sterfte af doet nemen ten opzichte van geen vaccin.
  "After Week 20, as subjects in the Placebo were unblinded and vaccinated, deaths among this still unvaccinated cohort of this group slowed and eventually plateaued."

  Een reactie posten