"We worden een oorlog ingerommeld!" - Media scheppen op dat 'sneuvelbereidheid' Nederlanders toeneemt

Datum:
 • woensdag 5 juni 2024
 • in
 • Categorie:
 •  De sneuvelbereidheid neemt toe. Yay! laat De Telegraaf vandaag trots weten


   

  doorMichael van der Galien 5-6-2024  "We worden een oorlog ingerommeld!" - Media scheppen op dat 'sneuvelbereidheid' Nederlanders toeneemt  Jarenlang was de zogenaamde "sneuvelbereidheid" van Nederlanders erg laag. Die "sneuvelbereidheid" betekent of Nederlanders bereid zijn te sterven voor hun land of overheid. Maar opeens berichten de media heel blij dat dit nu anders is. De sneuvelbereidheid neemt toe. Yay! FVD-leider Thierry Baudet zegt hardop wat we allemaal stiekem wel weten: "We worden een oorlog ingerommeld."

  "Nederlanders zijn geen vechtersbazen, toch lijken we voor het eerst in lange tijd weer bereid om te vechten voor het vaderland," laat Telegraaf">De Telegraaf vandaag trots weten. "Dat is een van de uitkomsten van een groot onderzoek door het Haagse instituut Clingendael, dat vandaag wordt gepresenteerd."
  Clingendael is natuurlijk een oorlogszuchtig instituut pur sang. Clingendael is altijd oorlog, oorlog, oorlog met Rusland aan het promoten. Meer steun voor Oekraïne! En dan heb je nog die Clingendael gastjes die elke keer op tv mogen komen om hun militaire evangelie daar te verspreiden. Denk aan Rob de Wijk, Mr. NAVO.
  Het gevolg van de propaganda van Clingendael is dus dat de "sneuvelbereidheid" van Nederlanders flink is toegenomen. Bijna de helft van de Nederlanders is nu "bereid" om "het vaderland" te verdedigen. 'Slechts' een derde denkt daar heel anders over. Wat betreft voor andere EU-landen: ongeveer een derde is bereid daar voor te vechten. De meerderheid niet, een andere subgroep heeft "geen mening."


  Baudet: "Worden een oorlog ingerommeld"


  Het is bizar dat dit opeens zo'n groot nieuws is - en dat Clingendael dit onderzoek doet. Of misschien toch niet. Want FVD-leider Thierry Baudet heeft wel een idee wat hier gaande is.
  "We worden een oorlog ingerommeld," aldus Baudet op X. "Het is zonneklaar."
  (Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij De Dagelijkse Standaard maken we ons EXTREME zorgen over de technocratische superstaat in Brussel. Onze vrienden van Cultuur onder Vuur hebben een schitterend boek geschreven over die EU. De titel? "EUSSR: Europa op de snelweg naar een superstaat." De EU is geen nieuwe Verenigde Staten van Amerika, maar een nieuwe Sovjet-Unie. Hoe dat zit legt Cultuur onder Vuur uit in dit geweldige werk. Bestel dit boek nu GRATIS bij Cultuur onder Vuur.

  Het is inderdaad duidelijk welke kant dit opgaat. Ik word dit jaar 40 jaar oud en heb nooit meegemaakt dat de autoriteiten, media en 'instituten' Nederlanders zo vaak, continu eigenlijk, met oorlogspropaganda indoctrineren. Misschien dat dit gebeurde tijdens de Koude Oorlog, maar daar heb ik logischerwijze geen herinneringen aan.
  De vraag is nu: houden Nederlanders deze "sneuvelbereidheid" als het écht losgaat - en Poetin mogelijk besluit om Nederland te pakken omdat wij Oekraïne helpen doelwitten ín Rusland kapot te schieten?

  DDS

  0 reacties :

  Een reactie posten