Opmerkelijk onderzoek: myocarditis treedt ALLEEN op na Covid-vaccinatie

Datum:
 • maandag 3 juni 2024
 • in
 • Categorie: ,
 • Myocarditis en pericarditis treden alleen op na vaccinatie en niet na corona-infectie. 


  Robin de Boer 3-6-2024


  Opmerkelijk onderzoek: myocarditis treedt ALLEEN op na Covid-vaccinatie

  Help ons door dit artikel met vrienden op je social netwerk te delen!
  Luister naar dit artikel
  NineForNews.nl
  00:00 / 02:01

  Myocarditis en pericarditis treden alleen op na vaccinatie en niet na corona-infectie. Dat blijkt uit een onderzoek onder leiding van wetenschappers van de Oxford-universiteit. Ze vergeleken de gezondheid van gevaccineerde en ongevaccineerde kinderen.

  Alle gevallen van myocarditis en pericarditis deden zich tijdens de onderzoeksperiode voor bij gevaccineerde individuen, aldus de auteurs. Ze moeten nog even benadrukken dat het hier gaat om ‘zeldzame’ bijwerkingen.

  Gevaccineerde kinderen van 5 tot 11 jaar en 12 tot 15 jaar werden vergeleken met ongevaccineerde leeftijdsgenoten. Daarnaast werden kinderen die één dosis hadden gekregen vergeleken met kinderen die twee doses hadden genomen. De kinderen werden 20 weken lang gevolgd.

  Meer dan de helft

  Gevaccineerde jongeren hadden een hogere kans op hartontsteking. Ook interessant: in de onderzoeksgroep (één miljoen) stierf geen enkel kind aan corona (gevaccineerd of niet).

  Uit deze data afkomstig uit Engeland blijkt dat myocarditis en pericarditis alleen voorkomen bij de gevaccineerden. Jongeren liepen meer risico op deze aandoeningen dan kinderen.

  Meer dan de helft van de jongeren met pericarditis en myocarditis belandde in het ziekenhuis of op de spoedeisende hulp.

  Dit onderzoek concludeert dat niet

  “Voor de ‘maar door corona krijg je nog meer myocarditis’ roepers. Dit wetenschappelijk onderzoek concludeert dat niet. Alleen na coronavaccinatie kregen kinderen en jongeren myocarditis en pericarditis,” merkt journalist Eva Munnik op.

  Ze is benieuwd wat ‘je hebt veel meer kans myocarditis te krijgen door corona dan door vaccinatie’ Maarten Keulemans hiervan vindt.

  [The Epoch Times]

  Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.   1 reacties :

  Anoniem zei

  We krijgen nu al 4 jaar te horen van de Overheid en aanhang dat de Corona vaccinaties ABSOLUUT veilig zijn. Waarom er dan op korte termijn geen onderzoek verricht wordt naar de torenhoge oversterfte mag dan ook een raadsel genoemd worden, of zouden de verantwoordelijken alles in het werk stellen om de deksel op de beerput te houden?

  Een reactie posten